Snelle reactie, meer mogelijkheden om afspraak te maken, rapport binnen een dag was klaar. Top! Milorad
Unternehmen hat geantwortet
Dhr Bergs heeft het uitstekend gedaan! Het huis heeft diverse niet standaard aspecten, en is in verschillende fases verbouwd. Hij nam overal goed de tijd voor en gaf mij de gelegenheid sommige factu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Woninglabel.nl heeft alles uitstekend geregeld. Er werd razendsnel een energie‑expert ingepland en ik ontving dezelfde dag nog een duidelijke afspraakbevestiging per mail. De expert werkte zeer profes... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het bedrijf kwam afspraken goed na.Er kwam een zakelijk deskundige die goede informatie gaf. Ik had alles voorbereid en de deskundige had geen extra informatie nodig. Was klaar na een uurtje. Een wee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Woninglabel.nl is een initiatief van adviseurs met ruim 20 jaar ervaring in de energieprestatiemarkt. Het Woninglabel.nl Team staat voor je klaar om jou gemakkelijk en snel aan een energielabel (en optioneel maatwerkadvies) te helpen. Dit doen we door alle adviseurs bij jou in de buurt overzichtelijk weer te geven en alle informatie over energielabels en maatwerkadviezen te verzamelen op één overzichtelijke plek. We staan voor het makkelijk maken van moeilijke dingen. Daarom beoordelen onze klanten ons gemiddeld met 4,9 uit 5 sterren. Hier zijn we trots op en dit geeft ons de energie om jou de beste service te verlenen!
Van Elmptstraat 8, 9723ZL, Groningen, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
De dame (Ellen) die langs kwam was keurig op tijd en handelde alles netjes en adequaat af.
Daarna heeft ze gezellig aan de keukentafel alles berekend en ontvingen wij meteen het energie label voor ons huis.
Deze dame heeft verstand van zaken, is snel en deskundig.
Topservice!

Antwort von Woninglabel.nl
Woninglabel gebruikt de term 'Aanvraag', maar als je klikt op de knop geef je opdracht en zit je vast de offerte. Vreemde manier om zaken te doen. Wees transparant en vermeldt duidelijk dat de 'Aanvraagknop' een opdracht is of geeft de knop een andere naam. Dit is misleiding!! Een AANVRAAG is geen OPDRACHT!
Ik ga dit maar eens laten onderzoeken, want kloppen doet dit niet.

Antwort von Woninglabel.nl
Op korte termijn afgesproken, nauwkeurige controle, goede voorbereiding en snel opgeleverd! Top!

Antwort von Woninglabel.nl
Wij werden er laat-minute aan herinnerd nog een energielabel nodig te hebben. Nog dezelfde dag stond ik via deze site in contact met een specialist, en dag erna was alles geregeld!

Antwort von Woninglabel.nl
Keurig op de afgesproken tijd, vertelde tijdens het inleidend gesprek welke werkwijze hij zou volgen.
Echt een ervaringsdeskundige!
Het betref hier:
R.L Bergs
Energielabel thuis
Vlaardingen
ps. binnen 3 dagen het energielabel binnen (top)

Snelle Reactie na Aanvraag,
Duidelijke prijs geen verassingen achteraf.
Energie Label uiteindelijk boven onze verwachtingen.
Duidelijke uitleg over hoe ze meten.

Antwort von Woninglabel.nl
Woninglabel heeft ons top geholpen met onze zoektocht naar een betaalbare en betrouwbare energieadviseur om een energielabel te maken. De energieadviseur was zeer vakbekwaam en helder in zijn advies. Er is een prima en mooi rapport afgegeven. In 1 woord TOP!!!!!

Antwort von Woninglabel.nl
Snel afspraak op korte termijn kunnen maken. Nette Heer met verstand van zaken die alles grondig noteerde.

Antwort von Woninglabel.nl
Via woninglabel website bij de energielabel adviseur terrecht gekomen.
Zeer fijne ervaring. Heerlijke spontane vent die zijn vak begrijpt. Alle vragen konden zo beantwoord worden en heeft kennis van het gebied. Voor ons ging het puur om de nieuwe energielabel en die kwam goed uit de peiling.
Samen met deze man door de woning gelopen en heb zelf ook nog het 1 en ander geleerd over mijn eigen woning 😁.
Het label werdt gelukkig ook super snel geleverd, het was de volgende dag al in huis.
Al met al dus een super prettige ervaring en zeker een aanrader mocht je je label willen vernieuwen.
Geen idee hoe andere adviseurs zijn hierin, maar voor mij geen ander, deze geeft je een gerust en ontspannen gevoel. Als ik er weer 1 nodig heb, ik weet je nu te vinden 👍👍👍

Antwort von Woninglabel.nl
Fantastisch, goed in prijs en héél snel beschikbaar (1 dag na aanvraag). Aardige jongeman, ondanks dat mijn huis wat rommelig was kon hij snel en adequaat zijn werk doen.
Vriendelijke uitstraling en binnen een dag had ik mijn energielabel binnen. Echt heel goed...ik raad iedereen
Moker- Energie aan via Woninglabel!

snel en goed geholpen
heel klantvriendelijk

Antwort von Woninglabel.nl
Snelle reactie na de aanvraag gedaan te hebben. Ook daarna snel een afspraak.
De adviseur was vriendelijk en nam de tijd.

Antwort von Woninglabel.nl
Uitstekend geholpen door het proces heen , met ook meteen adviserende rol. Zeer correct, meedenkend en klantvriendelijk.

Antwort von Woninglabel.nl
Contacten via Woninglabel verliepen snel en in no-time we een energielabel.

Antwort von Woninglabel.nl
Een hele goede overzichtelijke site waar je makkelijk een overzicht krijgt van aanbieders die je energie label kunnen keuren. En heel fijn dat je ook meteen een prijs te zien krijgt en alles snel geregeld is!

Antwort von Woninglabel.nl
Afspraak snel gemaakt, direct de volgende dag levering van het rapport.

Snelle reactie , kundig , neemt tijd voor de klant

Antwort von Woninglabel.nl
Binnen 3 min hadden we een offerte en een afspraak.
24 uur na de inspectie ook nog eens de afronding!
Een 5 sterren adviseur voor een zachte prijs.
Ruim op tijd en zeer vakkundig en ook nog eens heel aardig.
Aanrader dus.

Antwort von Woninglabel.nl
De informatie over mogelijke adviseurs, inclusief kosten en referenties van eerdere klanten, om het energielabel vast te stellen was helder en adekwaat.

Antwort von Woninglabel.nl
Via woninglabel krijg je een overzicht van aanbieders die je kunt vergelijken op prijs en reviews. Snel geregeld en je kunt kiezen uit deskundige professionals.

Antwort von Woninglabel.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.