Unternehmen hat geantwortet
Er kwam een medewerker binnen die door zijn houding al overtuigde van zijn deskundigheid. Heel veel werkzaamheden werden verricht met een zeer doelbewuste volgorde. Fijn zo'n deskundige bezig te zien
Unternehmen hat geantwortet
Man kwam keurig op tijd, ging als een wervelwind door ons appartement om alles te bekijken en op te meten. Keurige jongeman die erg vriendelijk overkwam. Nog dezelfde avond het energielabel in mijn p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Welkom bij energie-labels.nl, dé website waar je eenvoudig energielabels kunt vergelijken en aanvragen. We streven ernaar om het proces snel, gemakkelijk en kosteloos te maken, zodat jij moeiteloos inzicht kunt krijgen in de energieprestaties van jouw woning of pand.
Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Super, snel geregeld en dezelfde dag de label was ook nog binnen. Ben er heel blij mee.
Reageren snel en duidelijke uitleg. Heel professioneel bedrijf!
Ik heb inmiddels diverse ervaringen met E-labels, ik kon het dus ook goed voorbereiden, maar deze ging wel heel effectief te werk. In een oogwenk waren alle ramen en ruimtes, spouwbreedtes ingemeten en tegelijkerijd nog het nodige waardevolle advies mogen ontvangen. Dan is 270 Euro echt wel value for money. Dank.

Antwort von Energie-labels.nl
snel contact en fijne mensen. Met alle orginele papieren gaat de afhandeling snel. Het hele huis doorlopen en meten ging ook met respect.

Antwort von Energie-labels.nl
Nog dezelfde avond het energielabel in mijn postvak. En ook bij de ing bank zag ik een paar dagen later het nieuwe label

Helder en transparant bedrijf
Goede communicatie en service
Verdient 100 %

Antwort von Energie-labels.nl
Komt afspraak na. En normaal geprijst vergeleken bij anderen. Soms krijg je een prijs te horen waar je achter over van slaat. Dit bedrijf keurig prijsje en goed rapport. Raad iedereen dit bedrijf dan ook. Zodat de concurrent het nakijken heeft.

Antwort von Energie-labels.nl
Ik ben zeer tevreden over de service. De inspecteur was keurig op tijd en ging erg rzetelny te werk. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en voerde de metingen en het maken van de foto's erg vlot uit. Wat ik vooral waardeerde was de snelheid: ik had mijn nieuwe energielabel ontzettend snel binnen. Een aanrader voor iedereen die een officieel label nodig heeft!

Antwort von Energie-labels.nl
Dit bedrijf zou mijn energielabel bepalen ivm verkoop huis. Dat ook duidelijk vermeld. Bij de uitslag stond dat hun verslag daar niet voor gebruikt kan worden. Op telefoontjes en mail wordt niet meer gereageerd. Voelt als gevalletje oplichting.

Antwort von Energie-labels.nl
Energielabel vernieuwd, ze waren een cruciaal onderdeel (hybride warmtepomp) vergeten te vermelden.
En daar kwam ik achter en niet hun zelf.

Antwort von Energie-labels.nl
Mark is vriendelijk, geeft goede uitleg over zijn werkzaamheden, communiceert zijn metingen. Deskundig.
Het verslag had ik al snel binnen!

Prima gedaan.
Snelle reactie en correctie op foutieve registratie.
Vriendelijke en kundige assessor.

Antwort von Energie-labels.nl
Snel afspraak kunnen maken. Nauwkeurig gewerkt en zeer snel rapport beschikbaar

Antwort von Energie-labels.nl
Het was een zeer professionele man,vriendelijk en netjes. Hij heeft echt de tijd genomen en alles goed bekeken.Mijn energielabel is A super blij mee.

Antwort von Energie-labels.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.