Woninglabel.nl Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle reactie, meer mogelijkheden om afspraak te maken, rapport binnen een dag was klaar. Top! Milorad

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dhr Bergs heeft het uitstekend gedaan! Het huis heeft diverse niet standaard aspecten, en is in verschillende fases verbouwd. Hij nam overal goed de tijd voor en gaf mij de gelegenheid sommige factu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Woninglabel.nl heeft alles uitstekend geregeld. Er werd razendsnel een energie‑expert ingepland en ik ontving dezelfde dag nog een duidelijke afspraakbevestiging per mail. De expert werkte zeer profes... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het bedrijf kwam afspraken goed na.Er kwam een zakelijk deskundige die goede informatie gaf. Ik had alles voorbereid en de deskundige had geen extra informatie nodig. Was klaar na een uurtje. Een wee... Mehr ansehen

1. Preisvergleichsseite

Vom Unternehmen geschrieben

Woninglabel.nl is een initiatief van adviseurs met ruim 20 jaar ervaring in de energieprestatiemarkt. Het Woninglabel.nl Team staat voor je klaar om jou gemakkelijk en snel aan een energielabel (en optioneel maatwerkadvies) te helpen. Dit doen we door alle adviseurs bij jou in de buurt overzichtelijk weer te geven en alle informatie over energielabels en maatwerkadviezen te verzamelen op één overzichtelijke plek. We staan voor het makkelijk maken van moeilijke dingen. Daarom beoordelen onze klanten ons gemiddeld met 4,9 uit 5 sterren. Hier zijn we trots op en dit geeft ons de energie om jou de beste service te verlenen!

Hervorragend

82 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hoe snel kan het gaan:

Hoe snel kan het gaan:

We hebben online een aanvraag voor een energie label gedaan. Dezelfde dag zijn we teruggebeld en hebben we een afspraak kunnen maken dat de adviseur het onderzoek de volgende zou komen doen. Adviseur was op de afgesproken tijd aanwezig, hij heeft zijn onderzoek in alle bescheidenheid, rekening houdend met ons, uitgevoerd. Hij gaf netjes aan dat hij zou proberen om alle informatie dezelfde dag nog in de systemen te verwerken. Dit is hem ook gelukt. Het resultaat heeft hij eerst netjes telefonisch doorgegeven en daarna hebben wij alle informatie via de mail opgestuurd gekregen. Ik begrijp dat wij misschien geluk hebben gehad qua timing, maar wij hebben echt niet verwacht dat wij na de aanvraag, de dag erop het energielabel al zouden hebben. Wij zijn echt blij verrast.

5. Juli 2025

Hoi Jose,

Heel erg bedankt voor je mooie 5 sterrenreview! Fantastisch om te horen dat je snel en vakkundig bent geholpen, praktisch binnen 24 uur, dat is waar we naar streven!

Zou je misschien kunnen aangeven wie de adviseur was? Dan zorgen we dat hij of zij de verdiende waardering krijgt.

De labelverkoper

De man stelde zich netjes voor en snelde zich door het huis het ging vrij vlot stelde af en toe een paar vragen en na ongeveer een half uur was hij klaar en er kwam een A label uit was hoger dan ik dacht

4. Juli 2025

Ha Klaas,

Bedankt voor je mooie 4-sterrenreview! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Veel plezier met je nieuwe energielabel!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima en goed advies m b t de…

Prima en goed advies m b t de energiestatus en uiteindelijke label.

3. Juli 2025

Ha R Rip,

Bedankt voor je 4-sterrenreview! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met het advies en het energielabel.

Heldere informatie

Buitengewoon correcte en heldere informatie gekregen omtrent verkrijgen van het Energielabel.
Vriendelijke en open uitstraling in de omgang.
En zeer adequate afwikkeling van het onderzoek.

2. Juli 2025

Hoi L. Vermeeren,

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview, daar worden we erg blij van! Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door de adviseur en heldere informatie hebt ontvangen. Hopelijk sluit het energielabel ook goed aan bij je verwachtingen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

alles volgens afspraak, een prettige ervaring

Makkelijke keuze op de site. Snelle reactie, eerst telefonisch, dan bevestiging via email. Volgens afspraak werd er het eea gemeten etc, met duidelijke uitleg. Een prettige ervaring.

23. Juni 2025

Hoi Jaap,

Bedankt voor je vijfsterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met Woninglabel.nl en dat je de juiste adviseur hebt gevonden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel een vakkundige beoordelaar…

Snel een vakkundige beoordelaar gestuurd en correct afgehandeld.

18. Juni 2025

Hoi Thijs,

Dank voor je mooie 5-sterrenreview! Geweldig om te horen dat we snel een vakkundige beoordelaar hebben gestuurd en dat alles correct is afgehandeld. Jouw tevredenheid is waar we het voor doen!

Eenvoudig en snel

We hebben eenvoudig en snel een afspraak kunnen maken via deze site. Daarna ook vlot een uitgebreid rapport ontvangen.

20. Mai 2025

Hoi JR,

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! Fijn dat je zo makkelijk en snel een afspraak kon maken via onze site en dat je vlot een uitgebreid rapport hebt ontvangen. We waarderen je feedback enorm!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op internet op zoek gegaan naar bedrijf…

Op internet op zoek gegaan naar bedrijf voor energielabel en kwam uit op Woninglabel.nl.
Na een telefoontje, vlot een afspraak gemaakt en door de adviseur een duidelijk uitleg gehad.
Voor een leek goed te volgen.
Ik beveel dit bedrijf aan.

12. Juni 2025

Hoi Nirmala,

Dank je wel voor je mooie 5-sterrenreview! Super om te horen dat je via onze website snel een afspraak kon maken en dat de uitleg van onze adviseur zo duidelijk was, ook voor een leek. We zijn blij dat je ons aanbeveelt, dat betekent veel voor ons!

Bijzonder positieve ervaring!

Deskundige persoon, die de opname voor het energielabel van mijn woning heeft uitgevoerd. Vriendelijk en aardige open communicatie tijdens het proces. Kreeg ook veel uitleg over de "metingen" die hij heeft uitgevoerd. Snelle rapportage, vrijdag opname en maandagmorgen al het energielabel (en de rekening) per even mail ontvangen. Wil deze persoon voordragen als "medewerker van de maand".

13. Juni 2025

Hoi Franciscus,

Hartelijk dank voor je fantastische 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de deskundigheid en vriendelijke communicatie van de adviseur. Geweldig dat je de uitleg over de metingen helder vond en dat het energielabel zo snel bij je was. Maandagmorgen al in de mail, dat is nog eens vlot! We waarderen je aanbeveling en je nominatie voor "medewerker van de maand" enorm!

Zeer pretigge ervaring

Na verschillende offertes te hebben gehad, gekozen voor label now.
Dit nav prijsstelling en ervaringen van andere gebruikers.
Snelle reactie door label now na keuze voor dit bedrijf.
Kon de afspraak zelf plannen, en dit was mogelijk op zeer snelle termijn.
Dame die bij ons het huis kwam opnemen was zeer vriendelijk en kundig.
Het was een pretigge ervaring.
Diezelde dag nog het klimaatlabel ontvangen.
Al met al een zeer positieve ervaring.

12. Juni 2025

Hoi Sjors,

Hartelijk dank voor je mooie 5 sterrenreview! Fijn om te horen dat je zo blij bent met hoe snel je een afspraak kon maken met Label now en hoe zorgvuldig zij je woning heeft bekeken. Goed ook dat je duidelijke antwoorden kreeg en het rapport lekker vlot er was. Wij waarderen uw aanbeveling zeer!

Woninglabel 74

Met Woninglabel 74 (Frank Mensink) kon ik op korte termijn een afspraak maken. Hij heeft, met véél aandacht, mijn woning bekeken. Óók heb ik duidelijke antwoorden gekregen op mijn vragen. Het rapport is op korte termijn gemaakt en de uitslag is duidelijk.
Frank Mensink is zéér aan te bevelen.
Met dank.

4. Juni 2025

Hoi Ingrid,

Hartelijk dank voor je mooie 5 sterrenreview! Fijn om te horen dat je zo blij bent met hoe snel je een afspraak kon maken met Frank Mensink en hoe zorgvuldig hij je woning heeft bekeken. Goed ook dat je duidelijke antwoorden kreeg en het rapport lekker vlot en helder was. Wij waarderen uw aanbeveling zeer!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het is een zorgvuldige opname van het…

Het is een zorgvuldige opname van het gehele huis.
Alle punten worden benoemd en doorgenomen.
Uitleg gegeven waar nodig
Ruimte voor vragen
Keurige medewerker
Rapport ziet er goed uit.

27. Mai 2025

Hoi Jeanine,

Wat leuk om je 4 sterrenreview te lezen! Fijn dat je zo tevreden bent met de zorgvuldige opname van je huis en de duidelijke uitleg. Mooi ook dat je de ruimte voor vragen en de vriendelijke medewerker waardeert, en dat het rapport goed bevallen is. Bedankt voor je review!

Goed contact

Goed contact. Snel beschikbaar. Prettig in de omgang en zeer snel een label beschikbaar. Maar bovendien ook zeer betaalbaar.

28. Mai 2025

Beste mr Hoek,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenbeoordeling!

We blij dat het gehele traject van aanvraag tot afronding ook als positief zijn ervaren.

De inspectie liep perfect

De inspectie door Energielabel thuis liep perfect. Prettige omgang en zeer doelbewuste heer. Een pluim voor de inspecteur.

26. Mai 2025

Beste Leen,

Hartstikke bedankt voor je mooie 5-sterrenbeoordeling! Goed om te lezen dat de inspecteur snel een energielabel heeft kunnen regelen. En dat natuurlijk conform afspraken.

Kun je ons misschien nog laten weten voor welk bedrijf de Inspecteur werkt? Dan kunnen wij het bij ons aangesloten bedrijf hierover natuurlijk ook nog even terugkoppeling geven.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Misleiding

Je denkt dat je een offerte aanvraagt maar niets is minder waar. Overal op de website wordt er geadverteerd 'Vergelijk alle adviseurs op één plek!', 'Start hier jouw vergelijking!', 'Vergelijk op prijs, levertijd en beoordeling' Erg misleidend wanneer je je aan het oriënteren bent en je denkt een offerte aan te vragen om prijzen te VERGELIJKEN, direct aan een overeenkomst vast zit. Vervolgens schofterig annuleringskosten gaan rekenen. Natuurlijk zal dit allemaal wel in de algemene voorwaarden staan, maar het is pure misleiding!! Erg slecht om voor een vergelijkingswebsite direct aan een overeenkomst vast te zitten.

26. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professioneel en neemt de tijd

16. Mai 2025

Hi Jackob,

Hartelijk dank voor je mooie 5 sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent.

Veel plezier met je energielabel!

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen. En de beste prijs!!

6. Mai 2025

Hi Ricky,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenbeoordeling! We vinden het fijn om te lezen dat je via Woninglabel.nl goed en snel bent geholpen. En dat ook nog eens voor een goede prijs.

We wensen je veel plezier met het energielabel en of maatwerkadvies! ;)

Energielabel TOP geregeld door Jan-Willem Oomen

De heer Jan-Willem Oomen heeft het conform afspraak netjes en ook snel geregeld. Duidelijke uitleg over energielabel en vriendelijk.
Top geregeld Jan-Willem

7. Mai 2025

Beste Patricia,

Hartstikke bedankt voor je mooie 5-sterrenbeoordeling! Goed om te lezen dan Jan-Willem snel een energielabel heeft kunnen regelen. En dat natuurlijk conform afspraken.

Kun je ons misschien nog laten weten voor welk bedrijf Jan-Willem werkt? Dan kunnen wij het bij ons aangesloten bedrijf hierover natuurlijk ook nog even terugkoppeling geven. Dat zal Jan-Willem vast waarderen.

Vriendelijke man

Vriendelijke man, die geduldig antwoord gaf op onze vragen.
Hij gaf duidelijk uitleg over wat hij deed en waarom dat was. Indruk is dat er grondig werk is verricht. Wij zijn zeer tevreden.

3. Mai 2025

Beste Mattie,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenbeoordeling en de lovende woorden over onze aangesloten adviseur. Goed om te lezen dat de adviseur vriendelijk over kwam en duidelijk antwoord gaf op jullie vragen.

Kun je ons nog laten weten welke adviseur dit is geweest? Dan kunnen we hem terugkoppeling geven van zijn goede werk!

We wensen je veel plezier met het energielabel en/of maatwerkadvies! ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had zsm een energielabel nodig en…

Ik had zsm een energielabel nodig en woninglabel.nl heeft daar zeker een steentje aanbijgedragen binnen een week adviseur langsgeweest en de label al binnen proficiat!

5. Mai 2025

Beste H.A.,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenbeoordeling! Het doet ons goed om te lezen dat je via ons platform snel een energielabel-adviseur hebt gevonden. En daarbij ook het label snel in huis hebt gekregen.

Jelmer van Woninglabel.nl!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr