Woninglabel.nl Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle reactie, meer mogelijkheden om afspraak te maken, rapport binnen een dag was klaar. Top! Milorad

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dhr Bergs heeft het uitstekend gedaan! Het huis heeft diverse niet standaard aspecten, en is in verschillende fases verbouwd. Hij nam overal goed de tijd voor en gaf mij de gelegenheid sommige factu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Woninglabel.nl heeft alles uitstekend geregeld. Er werd razendsnel een energie‑expert ingepland en ik ontving dezelfde dag nog een duidelijke afspraakbevestiging per mail. De expert werkte zeer profes... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het bedrijf kwam afspraken goed na.Er kwam een zakelijk deskundige die goede informatie gaf. Ik had alles voorbereid en de deskundige had geen extra informatie nodig. Was klaar na een uurtje. Een wee... Mehr ansehen

1. Preisvergleichsseite

Vom Unternehmen geschrieben

Woninglabel.nl is een initiatief van adviseurs met ruim 20 jaar ervaring in de energieprestatiemarkt. Het Woninglabel.nl Team staat voor je klaar om jou gemakkelijk en snel aan een energielabel (en optioneel maatwerkadvies) te helpen. Dit doen we door alle adviseurs bij jou in de buurt overzichtelijk weer te geven en alle informatie over energielabels en maatwerkadviezen te verzamelen op één overzichtelijke plek. We staan voor het makkelijk maken van moeilijke dingen. Daarom beoordelen onze klanten ons gemiddeld met 4,9 uit 5 sterren. Hier zijn we trots op en dit geeft ons de energie om jou de beste service te verlenen!

Hervorragend

Alle Bewertungen

82 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Woninglabel.nl helpt bij het vinden van…

Woninglabel.nl helpt bij het vinden van een energielabel adviseur te vinden. Dat is het enige wat ze doen. Daarna gaat alles via de adviseur. Of dit helpend was, ja deels. Als er problemen zijn dan is woninglabel niet de partij waar je hulp kan verwachten.

24. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele handige site voor als je een goede prijs wil

Mij in contact gebracht met de juiste bedrijf

1. Oktober 2025

Hoi H. van Bruggen,

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat onze site je een goede prijs heeft kunnen geven.

Zou je ons misschien kunnen laten weten door welk bedrijf je geholpen bent en wie de adviseur was? Dan kunnen we hem of haar intern even in het zonnetje zetten.

Wij wensen je namens het gehele team van Woninglabel veel plezier met je energielabel.

Heel prettige service

Heel prettige service! Doet z'n werk en doet wat hij beloofd heeft.

16. September 2025

Hoi C.J. ,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De professionele adviseur.

De adviseur was tijdig op zijn afspraak. Zijn werkwijze kwam professioneel over en was binnen de gestelde tijd klaar met opmeten.

12. September 2025

Hoi Anieta,

Bedankt voor je mooie 4-sterrenreview! Fijn om te horen dat je professioneel en goed bent geholpen.

Zou je ons misschien kunnen laten weten wie de adviseur was? Dan kunnen we hem of haar intern even in het zonnetje zetten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DE website voor het selecteren van een EP-adviseur

Via Woninglabel.nl een EP-adviseur geselecteerd. Vanwege de overzichtelijke website is het eenvoudig om een gekwalificeerde EP-adviseur te vinden. De door de EP-adviseur, Ideaal Housing BV, vermelde procedure wordt in de praktijk zonder meer waargemaakt. Te weten: (i) adequate afhandeling aanvraag, (ii) afspraak op korte termijn, (iii) vriendelijke en deskundige EP-adviseur en (iv) binnen 5 dagen opstellen energielabel. Kortom: Woninglabel .nl is DE locatie om een partij te selecteren voor het opstellen van een energielabel.

2. September 2025

Hoi Peter,

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je professioneel en goed bent geholpen. En super dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm!

Top adviseur!

Adviseur gaf goed advies in het aan te leveren bewijslast en reageerde snel op mijn vragen. Ook had ik in mum van tijd mijn energierapport binnen!

28. August 2025

Hoi Steffi,

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je professioneel en snel bent geholpen.

Namens het hele team van Woninglabel wensen we je veel plezier met je energierapport!

Korte wachttijd

Korte wachttijd, efficiente opname, snelle afwikkeling.

26. August 2025

Hoi Gerrit,

Heel erg bedankt voor je 5-sterrenreview, dat waarderen we enorm! Goed om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen, precies zoals we het graag zien.

Veel plezier met je nieuwe energielabel!

Merel – Woninglabel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deed wat er belooft was!

Na onze mail, werden we bijna gelijk terug gebeld. Afspraak, was zo gemaakt, de zelfde week nog!
Dag er na kregen we de nieuwe energielabel al in huis!

13. August 2025

Hoi Vincent,

Heel erg bedankt voor je 5-sterrenreview, dat waarderen we enorm! Wat fijn om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen, precies zoals we het graag zien. Bedankt voor de fijne woorden.

Veel plezier met je nieuwe energielabel!

Merel - Woninglabel.nl

Deskundig en snel

De betreffende persoon, de heer P.T. Vinkenborg, was rustig, deskundig en prettig in de communicatie, nam de tijd en ik ontving het energielabel met de bijbehorende rapportage eerder dan verwacht.

4. August 2025

Hoi Kees,

Bedankt voor je mooie 5 sterrenreview, dat waarderen we enorm! Fijn om te horen dat je zo goed en deskundig bent geholpen door de adviseur. Zou je ons misschien haar/zijn naam willen doorgeven? Dat zou de adviseur ontzettend leuk vinden.

Geniet van je nieuwe energielabel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekker snel maar toch zorgvuldig en…

Lekker snel maar toch zorgvuldig en prettig geregeld voor aantrekkelijke prijs. Medewerker was vriendelijk en communicatie verliep uitstekend. Aan te bevelen,

5. August 2025

Hoi Aart,

Heel erg bedankt voor je 5-sterrenreview, dat stellen we enorm op prijs! Wat fijn om te horen dat je zorgvuldig en voor een aantrekkelijke prijs geholpen bent. Kortom, bedankt voor de aanbeveling!

Dik tevreden

Snelle communicatie, leuk gewoon contact, vriendelijke man,

21. Juli 2025

Hoi Perry,

Heel erg bedankt voor je 5-sterrenreview, dat stellen we enorm op prijs! Wat fijn om te horen dat je snel en goed geholpen bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Labelconsult voor je energielabel, TOP!

Labelconsult acteert snel op je aanvraag. Bij ons is Tony Jelic als adviseur langs geweest. Erg vriendelijk en legt de zaken goed uit. Ook vanwege de prijs is Labelconsult een erg goede keuze. We zijn zeer tevreden over de manier van zaken doen met Labelconsult. Een echte aanrader!

15. Juli 2025

Hoi Diana,

Heel erg bedankt voor je 5-sterrenreview, dat stellen we enorm op prijs! Wat fijn om te horen dat je snel en goed geholpen bent door Tony Jelic van Labelconsult. Tony en Labelconsult zullen jouw persoonlijke aanbeveling ongetwijfeld waarderen!

5 sterren voor Servicelabel

5 sterren voor Servicelabel. De afspraak was snel gepland. De adviseur is kundig en een prettige persoonlijkheid. Het label werd snel geleverd. Servicelabel is zeer goed betaalbaar. Je krijgt waar voor je geld.

15. Juli 2025

Hoi Noortje,

Heel erg bedankt voor je 5-sterrenreview, dat stellen we enorm op prijs! Wat fijn om te horen dat je snel een afspraak kon inplannen en het energielabel vlot hebt ontvangen. Servicelabel zal jouw persoonlijke aanbeveling ongetwijfeld waarderen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijk en snel contact met het juiste bedrijf

Via Woninglabel hebben we heel makkelijk en snel een goed bedrijf kunnen vinden voor een energielabel voor onze woning. Na het invoeren van onze postcode kwamen een aantal bedrijven naar voren uit onze regio. Op basis van prijs en recensies hebben we een keuze gemaakt en is e.e.a. snel in gang gezet en afgehandeld. Contactleggen met het bedrijf ging via de site van woninglabel, we werden de volgende dag al gebeld.

11. Juli 2025

Hoi Alexandra,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te lezen dat je snel en goed geholpen bent door een adviseur en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. We wensen je veel plezier met je energielabel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede ervaring keurig en netjes gedaan

Goede ervaring keurig en netjes gedaan. Aardige man

10. Juli 2025

Hoi Marja,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te lezen dat je keur en netjes geholpen bent. We wensen je veel plezier met je energielabel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De adviseur kwam precies op tijd

De adviseur kwam precies op tijd, was zeer vriendelijk en professioneel, en voerde de inspectie uit binnen de afgesproken tijd. Ik beveel hem ten zeerste aan.

20. Juni 2025

Hoi Sanchez,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te lezen dat je snel en precies optijd geholpen bent door een adviseur en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. We wensen je veel plezier met je energielabel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service voor een aantrekkelijke prijs.

Er werden korte termijnen gehanteerd en ze zijn de beloftes nagekomen, tegen een zeer concurrerende prijs.

3. Juli 2025

Hoi Bertus,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te lezen dat je snel geholpen bent door een adviseur en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. We wensen je veel plezier met je energielabel!

GOED

de akties, het optreden van de energieadviseur, en de verdere afhandeling waren professioneel, netjes en volgens afspraak.

11. Juli 2025

Hoi Jan,

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat de energieadviseur je zo goed heeft kunnen helpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel en deskundig (en de goedkoopste)

Binnen een week na het verzoek was het bezoek al. Keurig op de afgesproken tijd stond de energielabel adviseur bij ons op de stoep. Hij ging meteen aan de slag en het was heel duidelijk te merken dat hij de kunde en kennis in huis heeft voor het opnemen.
Een absolute aanrader
Bedankt Rob(ert) voor je bezoek

9. Juli 2025

Hoi Rutger,

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je professioneel en goed bent geholpen. En super dat je ons wilt aanbevelen, dat waarderen we enorm.

Snel en overzichtelijk

We moesten een energielabel hebben voor ons huis. Via deze website diverse aanbieders op een rijtje gekregen. Op basis van prijs en reviews eentje gekozen. Die nam snel contact met me op en ook het label volgde snel na de opname.

27. Juni 2025

Hoi Harm,

Superbedankt voor je 5-sterrenreview! Goed om te horen dat je een goede adviseur hebt gevonden door de prijzen en reviews te vergelijken.

Veel succes met je energielabel!

Ralf van Woninglabel.nl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr