Het bandje welke ik ontving was helaas niet kleurgetrouw aan de foto (andere toon) maar de webshop heeft dit keurig opgelost door of mijn geld terug te betalen of een andere te sturen. Gekozen voor d... Mehr ansehen
Hele goede ervaring! Twee smartwatchbandjes besteld, echter in twee losse orders. Daarna gevraagd of de stapelkorting nog zou gelden, klein bedrag, maar toch? En ja hoor, korting wordt retour gestort... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn eerste bandje voor de Garmin paste niet. Mocht hem kosteloos terugsturen en aangeven welke dan mijn voorkeur had. Na het lezen van reviews gekozen voor de Milanese band. Deze is ook geleverd. Was... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na negen dagen had ik het bestelde bandje nog niet ontvangen. Geklaagd via klantenservice en er werd onmiddellijk toegezegd dat er opnieuw een bandje zou worden verzonden. Klasse. Vandaag, 23 januari... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Op zoek naar een nieuw smartwatch bandje voor de Apple watch, Samsung, Garmin, Fitbit, Xiaomi of Huawei smartwatches? Bekijk dan snel de webshop van Watchbandjes-shop.nl. ✔️ Altijd veilig afrekenen in de webshop (ook achteraf betalen mogelijk) ✔️ Voor 17:00 besteld? Vandaag al verstuurd ✔️ Verzonden uit eigen voorraad ✔️ Ruim 120.000+ klanten gingen u voor ✔️ Het grootste assortiment aan smartwatch bandjes!
De huchtstraat 25, 1325NG, Almere, Niederlande
- +31 36 369 0018
- info@watchbandjes-shop.nl
- watchbandjes-shop.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle levering en prijs/kwaliteit uitstekend
Snelle levering en prijs/kwaliteit is uitstekend. Lijken precies op de originele Apple-bandjes.
Ik bestelde de roze siliconenband, maar wat ik heel jammer vond is dat de kleur veel lichter roze was dan op de afbeelding. Anders had ik 5 sterren gegeven.

1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. De shop zegt toe de volgende dag te verzenden. Inmiddels is het duidelijk dat dit niet betekent dat het snel wordt ontvangen. Ook 3 dagen later nog niets ontvangen. De chatbot geeft vervolgens aan minimaal 5 dagen te wachten. Dus het volgende dag versturen is gewoon nepperij. Men gebruikt een goedkope bezorgservice die dit niet waarmaakt. Uiteindelijk na 7 dagen ontvangen.
Absoluut geen aanrader!
Horlogebandje besteld, wel door watchbandjes verzonden maar nooit ontvangen.
Heb op hun verzendmail gereageerd met de graag wanneer ik het bandje verwachten kan maar geen reactie ontvangen......
Garantie onder de maat
Ik heb bij dit bedrijf meerdere bandjes besteld voor mijn Garmin; verzending is altijd vlot. Jammer alleen, dat het bedrijf niet thuis geeft als je bandje na 1 jaar en 3 maanden het begeeft en je horloge constant van je pols valt. De garantietermijn is maar 1 jaar volgens hen en ik krijg het advies om elders op internet maar naar pinnetjes te zoeken. Beetje jammer; ik denk uiteindelijk, dat je beter af bent met een origineel bandje van Garmin of eentje bij de horlogemaker al is die natuurlijk duurder, maar heb je wel langere garantie.
Snelle levering en een mooi product!
Redelijk snelle levering en goede prijskwaliteitverhouding! Kon het bandje zelf bijstellen met zo'n apparaatje wat je erbij krijgt. Had tijdens de zomer diverse gekleurde bandjes om te matchen bij mijn outfit!
Heb 2 polsbandjes geretourneerd
Heb 2 polsbandjes geretourneerd, wat me uiteindelijk meer dan 11 euro extra heeft gekost. Retournering is op rekening van de klant wat ik jammer genoeg over het hoofd heb gezien.
De reviews worden door hen zelf gecontroleerd, waardoor je geen eerlijke informatie verkrijgt van andere consumenten.

Antwort von Watchbandjes-shop.nl
2 horlogebandjes besteld maar deze waren helaas anders van kleur dan op de afbeelding. Mail gestuurd en daarop kreeg ik direct antwoord en ik mag de bandjes gratis terug sturen en ze gaan nakijken waar het kleurverschil vandaan komt.
Hele goede ervaring!
Hele goede ervaring!
Twee smartwatchbandjes besteld, echter in twee losse orders. Daarna gevraagd of de stapelkorting nog zou gelden, klein bedrag, maar toch? En ja hoor, korting wordt retour gestort. En de mooie/goede bandjes waren er overigens de volgende ochtend al! Top service👍🏽

Antwort von Watchbandjes-shop.nl
Ik wacht nu al een week op mijn…
Ik wacht nu al een week op mijn bestelling. Klantenservice is onbereikbaar en op mijn mail wordt niet gereageerd. Slecht verhaal dit!

Antwort von Watchbandjes-shop.nl
Buy bands, keep your kidney
Time and time again I’ve bought Apple Watch bands from this shop. Every time it was delivered within 2-3 days max. The quality is very good. Yes, sometimes the quality is not comparable to Apple’s original bands, but what do you expect if it is 10€ instead of 99€?
This shop is the best solution I’ve found in NL to buy bands without selling a kidney! 5/5
Bandje fitbit
Eerste keer een nieuw bandje voor mijn fitbit besteld.
Bandje binnen de 4 werkdagen toegekomen.
Goede service.
Luc Tielt
Zeer klantvriendelijk!!
Duidelijke webshop, veel keuze. Korte lijntjes, snelle communicatie en reactie. Denkt mee dus klantvriendelijkheid is top !!! Mooie bandjes in mijn geval voor mijn Apple Watch. Erg tevreden 😊
niet te vertrouwen
retour voor eigen kosten terwijl hun bandjes 0 kwaliteit hebben, je hebt het even aan en dan springt die smartwatch weer los van het bandje. grootse verspilling. niet te vertrouwen shop. je krijgt zelfs geen retourlabel.

Antwort von Watchbandjes-shop.nl
Bandje bestelt en na 14 dagen nog niet…
Bandje bestelt en na 14 dagen nog niet binnen. Klantenservice niet bereikbaar. Uiteindelijk toch reactie gehad. Wordt een nieuwe opgestuurd en verdwenen pakket wordt onderzocht
Mijn bandje had een defect
Mijn bandje had een defect.
Zonder enig probleem een nieuwe toegestuurd gekregen.
Goede klantenservice.
cheap
De bandjes dat kunstleer zijn, voelen goedkoop. Hun quicklock lost te regelmatig, zo gemakkelijk een mooie horloge te verliezen! zeker bij intens sporten.
De reviews op hun eigen site worden door de beheerder zelf gecontroleerd ?
Helemaal niet tevreden.
Erg tevreden
Erg tevreden. In eerste instantie een bandje met (denk ik) een klein productiefoutje ontvangen. Op de mail hierover werd direct gereageerd en de volgende dag had ik al een nieuw bandje in huis. Ook de prijs/kwaliteit verhouding van het geleverde bandje is uitstekend.
Top service snelle levering en netjes,
Top service snelle levering en netjes,
ingepakt.

Antwort von Watchbandjes-shop.nl
Snelle levering en top kwaliteit…
Snelle levering en top kwaliteit bandjes, aanrader!

Snel geleverd
Snel geleverd. Zeer mooi bandje voor mijn Apple watch Ultra!

Antwort von Watchbandjes-shop.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.