Watchbandjes-shop.nl Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bandje welke ik ontving was helaas niet kleurgetrouw aan de foto (andere toon) maar de webshop heeft dit keurig opgelost door of mijn geld terug te betalen of een andere te sturen. Gekozen voor d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele goede ervaring! Twee smartwatchbandjes besteld, echter in twee losse orders. Daarna gevraagd of de stapelkorting nog zou gelden, klein bedrag, maar toch? En ja hoor, korting wordt retour gestort... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn eerste bandje voor de Garmin paste niet. Mocht hem kosteloos terugsturen en aangeven welke dan mijn voorkeur had. Na het lezen van reviews gekozen voor de Milanese band. Deze is ook geleverd. Was... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na negen dagen had ik het bestelde bandje nog niet ontvangen. Geklaagd via klantenservice en er werd onmiddellijk toegezegd dat er opnieuw een bandje zou worden verzonden. Klasse. Vandaag, 23 januari... Mehr ansehen

1. Uhrengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Op zoek naar een nieuw smartwatch bandje voor de Apple watch, Samsung, Garmin, Fitbit, Xiaomi of Huawei smartwatches? Bekijk dan snel de webshop van Watchbandjes-shop.nl. ✔️ Altijd veilig afrekenen in de webshop (ook achteraf betalen mogelijk) ✔️ Voor 17:00 besteld? Vandaag al verstuurd ✔️ Verzonden uit eigen voorraad ✔️ Ruim 120.000+ klanten gingen u voor ✔️ Het grootste assortiment aan smartwatch bandjes!

Akzeptabel

Alle Bewertungen

39 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Vandaag lederenbandje ( zo stond het op hun site) binnengekregen! Wat een rotzooi zeg. Niks leders aan te vinden. Gewoon plastic bandje. Meteen in de prullenbak gegooid. Dit zet ik niet op mijn dure Garmin horloge. Tip koop hier niks. Waardeloos
Even reageren op de reactie hieronder!
Je mag het bandje nog niet eens kunstleer noemen. Gewoon plastic rommel. Ik hoef geen contact meer met jullie hierover. Ben er klaar mee

24. November 2023

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Beste Edwin, bedankt voor jouw review. Ik heb jouw bestelling nagekeken en zie dat er bij het product 162506 duidelijk staat aangegeven dat het om kunstleer gaat "Materiaal: Kunstleer".

Wij willen je graag helpen via onze klantenservice omdat retourneren altijd mogelijk is bij ons. Je kan ons bereiken via info@watchbandjes-shop.nl of bellen via 036-363690018.

Team Watchbandjes-shop.nl

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Miskoop

Positief: de bandjes werden de volgende dag al geleverd. Maar: de kwaliteit is erg slecht. Ik heb twee bandjes besteld voor mijn Fitbit Charge 4. Eén in goudkleur. Na 2 dagen is al flinke slijtage van de kleur te zien, de bovenste verflaag laat helemaal los. Hier bestel ik niet nog eens. De website is misleidend door alleen maar positieve reviews te laten zien.

11. September 2023

Super service

Omdat mijn man na 2 weken nog niets ontvangen had, heb ik contact gezocht met de klantenservice. Wat een positive ervaring! Dezelfde dag is de bestelling opnieuw verstuurd. Die werd binnen 2 dagen wel geleverd. Super service!! De eerste zending kwam de dag erna. Had al die tijd bij Post.nl gelegen.
Hij is er heel blij mee. TOP!

8. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel fijn bedrijf om een bandje te kopen. Mijn bandje ging binnen een maand stuk. Ik stuurde een mail en kreeg super snel een mail met een passende oplossing.
Ik zou zeker nog een keer een bandje kopen hier.

30. März 2023

Metalen strap connector Apple Ultra Watch

Metalen strap connector besteld en kreeg het volgende dag binnen, ben ermee naar horloge winkel gegaan bleek dat een schroef versleten was, hierop netjes contact opgenomen kreeg een vriendelijke dame aan de lijn die alles netjes afgehandeld heb, en meteen een nieuwe voor me verstuurd .
Zeer tevreden met de service daarom deze recensie

18. April 2023

Bestelling niet aangekomen

Bandje voor de smartwatch woensdag rond 14 uur besteld nu zaterdag nog steeds niks ontvangen mail naar klantendienst blijft onbeantwoord

5. November 2022

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Beste Charlotte, wij hebben de bestelling helaas niet kunnen terug vinden in ons systeem. Mocht je het bandje nog niet hebben ontvangen, dan raadt ik je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via ino@watchbandjes-shop.nl of telefonisch via: 036-363690018. Wij helpen je graag verder!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Moeilijke bevalling met positief resultaat

Mijn ervaring was niet overwegend positief, mijn pakketje ging ergens onderweg verloren en het lukte me aanvankelijk niet om contact op te nemen met de klantendienst. Na een negatieve review lukte het wel om contact te krijgen, blijkbaar had de klantendienst mij wel proberen te antwoorden maar hebben ook die antwoorden mij niet bereikt...
Hierna kreeg ik mijn pakketje wel heel snel opgestuurd en ik moet wel zeggen dat de bandjes zelf absoluut de kwaliteit zijn die ik verwachtte.

16. April 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kleur Fitbit bandje slijt direct op hoekjes

Nette, snelle levering en mooi fitbit bandje. Alleen de hoekjes slijten meteen en er komt wit onder de rosé kleur tevoorschijn. Echt na een paar dagen dragen werden de hoekjes al wit. Geen goede kwaliteit dus, heel jammer!

14. April 2021

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Beste, Wij kunnen helaas geen bestelling vinden in ons systeem op naam van de review. Wij zouden je graag verder willen helpen. Is het mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan via info@watchbandjes-shop.nl of telefonisch via: 036-363690018. Groeten, Watchbandjes-shop.nl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr