Het bandje welke ik ontving was helaas niet kleurgetrouw aan de foto (andere toon) maar de webshop heeft dit keurig opgelost door of mijn geld terug te betalen of een andere te sturen. Gekozen voor d... Mehr ansehen
Hele goede ervaring! Twee smartwatchbandjes besteld, echter in twee losse orders. Daarna gevraagd of de stapelkorting nog zou gelden, klein bedrag, maar toch? En ja hoor, korting wordt retour gestort... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn eerste bandje voor de Garmin paste niet. Mocht hem kosteloos terugsturen en aangeven welke dan mijn voorkeur had. Na het lezen van reviews gekozen voor de Milanese band. Deze is ook geleverd. Was... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na negen dagen had ik het bestelde bandje nog niet ontvangen. Geklaagd via klantenservice en er werd onmiddellijk toegezegd dat er opnieuw een bandje zou worden verzonden. Klasse. Vandaag, 23 januari... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Op zoek naar een nieuw smartwatch bandje voor de Apple watch, Samsung, Garmin, Fitbit, Xiaomi of Huawei smartwatches? Bekijk dan snel de webshop van Watchbandjes-shop.nl. ✔️ Altijd veilig afrekenen in de webshop (ook achteraf betalen mogelijk) ✔️ Voor 17:00 besteld? Vandaag al verstuurd ✔️ Verzonden uit eigen voorraad ✔️ Ruim 120.000+ klanten gingen u voor ✔️ Het grootste assortiment aan smartwatch bandjes!
De huchtstraat 25, 1325NG, Almere, Niederlande
- +31 36 369 0018
- info@watchbandjes-shop.nl
- watchbandjes-shop.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
3 nieuwe horlogebandjes besteld
3 nieuwe horlogebandjes besteld, snel geleverd, prima kwaliteit. Ik snap de negatieve reviews niet.
zilverkleurig milanese bandje is top!
het door mij bestelde zilverkleurige milanese bandje voor mijn galaxy 4 classic was na enig gemodder (ik heb hele korte nagels) vast aan de watch en zit prachtig. hij gaat super makkelijk aan en af en ik ben er dan ook heel blij mee!!
Goedkope kwaliteit
Goedkope, Chinese kwaliteit. Retourkosten zijn voor eigen rekening en retourneren wordt onnodig moeilijk gemaakt door printen van een email af te dwingen.
Hele leuke bandjes
Hele leuke bandjes besteld. De elastische zonder sluiting en nauwe starlight metalen bandje. Ze houden zich mooi!
Gemakkelijk besteld en snelle levering…
Gemakkelijk besteld en snelle levering dus zeer tevreden
Top service
Nieuw bandje voor mijn Garmin besteld. Één van de 2 schoot steeds los. Na contact te hebben gehad hierover per mail op 24-4-25 is er diezelfde dag een pakketje kosteloos mijn kant op gestuurd met 2 soorten pinnetjes én een tool met filmpje om hem te vervangen. 25-4-25 ontvangen en vervangen. Bandje blijft nu zitten.
Super snel en goed opgelost dus. Dankjewel voor deze goede service!
Samsung Watch 7 zwart metalen band
Voor mijn Samsung Watch 7 heb ik een zwart metalen band besteld. Levering duurde wat langer dan verwacht en na levering was het niet mogelijk het bandje los te maken dus niet te gebruiken. Op mijn email naar support (anderhalf week geleden) is helaas nog niet gereageerd.
De magneet van het bandje is niet sterk…
De magneet van het bandje is niet sterk genoeg, zodat het horloge steeds losser om de pols te komen zitten. En er zit een klein haakje aan, waar mijn vest/trui steeds blijft achter haken. Jammer.
De andere bandjes heb ik nog niet uitgeprobeerd!
Levering keurig op tijd!
Webshop stuurt op tijd op maar product is slecht
Ik wilde geen review schrijven maar ik wordt bestookt met email om dit wel te doen... Dan maar een review. De webshop doet wat hij moet doen en stuurt de producten op tijd. Het product is niet goed. Een bandje voor de Garmin Forerunner 45S past slecht, de schroefgaatjes zitten net niet op hun plaats en uiteindelijk is het gelukt met een eigen schroevendraaier en ik hoop dat het schroefdraad in het horloge niet beschadigd is.
Milanese bandje fitbit charge 6
Het milanese bandje voor de fitbit charge 6 past niet- het klikt niet vast. Moet zelf nog contact opnemen met klantenservice.
Bestelde bandjes zijn prima, snelle klantenservice
Bestelde bandjes zijn prima. Pinnetjes van Garmin bandje waren te kort. Snelle reactie van klantenservice. Binnen 2 dagen vervangende pinnetjes in huis
Topkwaliteit en grote keuze
Mijn ervaring met de smartwatch bandjes. Altijd een snelle levering en een artikel naar wens. Goed van te voren geïnformeerd, dus pasvorm en kleur altijd juist. En met name de keus uit vele variaties doet me steeds weer terugkomen.
Uitstekende service
Klantenservice was snel bereikbaar. Dat is al heel positief. Daarbij vriendelijk en behulpzaam: Het artikel was deels beschadigd. De oplossing was adequaat en zeer bevredigend. Ik geef niet vaak reviews, maar mijn prettige ervaring wil ik graag delen.
Geweldige webshop
Geweldige webshop, leuk aanbod met goede prijs/kwaliteit verhouding en er was een mooie actie 2+1 gratis (25-3-'25).
1 dag na bestellen al in huis. Top!
Waardeloos …
Mijn bandje voor mijn Garmin Watch was snel binnen. Echter tot mijn grote verbazing zat de gesp/sluiting van het milanese bandje los in het zakje. Dit moet je nog zelf bevestigen. Er zit GEEN gebruiksaanwijzing bij hoe je dit bevestigd aan het bandje. Ik ben (geen grap) al uren bezig om het goed te krijgen maar voor mijn idee is dit bandje gewoon niet goed is. Inmiddels ben ik al vele mailtjes verder met de klantenservice maar is er nog geen oplossing geboden, ze hebben foto’s gemaakt met een omschrijving hoe ik de sluiting aan het bandje krijg maar het lukt gewoon niet, en hoewel ze allemaal heel vriendelijk zijn krijg ik elke keer een andere medewerker. Hoewel dit ook het nieuwe normaal blijkt te zijn bij meerdere bedrijven, vind ik deze werkwijze onprettig en niet klantvriendelijk. Investeer in jullie klantenservice en zorg ervoor dat jullie medewerkers case-eigenaren kunnen worden. Dan hoeft de klant maar met één medewerker te schakelen. Graag een juiste oplossing bieden. Ik weiger €22 betalen voor een bandje dat niet goed is. Graag kosteloos omruilen of retour sturen.
Edit: inmiddels keurig netjes opgelost. Ik heb een nieuw bandje gekregen en de medewerker heeft de gesp netjes bevestigd voor mij voordat het opgestuurd werd. Inmiddels ben ik er heel blij mee dus ik heb mijn beoordeling verhoogd. Dankje wel Kristianne
Apple Watch houder
Apple Watch case besteld, volgende dag al ontvangen. Heel blij mee het is ineens een ander horloge.
Netjes
Ik schrok een beetje van reviews hier maar toch een shot gegeven. Helaas is mijn pakketje ergens verdwaald maar klantenservice netjes en snel opgelost. Mijn ervaring was dus alsnog positief en ga zeker nog wat bestellen.
Ondanks fout site toch zelf betalen voor retour kostenmilanese bandje
Ik moet een milanese bandje (zou geschikt moeten zijn voor mijn Watch 6 43mm) terugsturen omdat het met geen mogelijkheid past!
Volgens informatie op de site zou dit bandje geschikt moeten zijn voor Watch6 classic 43mm. Foutje van de site? Helaas toch moet ik voor de kosten opdraaien voor verzending!
Update:
Klacht ingediend. Klanten service heeft hierop gereageerd en de porto kosten betaald.
Chapeau!
Blijft het feit dat er misinformatie op de site staat.
retour weer retour!!!
Ik heb eind december een apple watch houder besteld en ook ontvangen. Vanwege de slechte kwaliteit heb ik het op 30 december retour gestuurd nadat ik eerst de retourprocedure heb doorlopen. tot mijn grote verbazing stond DHL voor de deur op 21 januari en kreeg ik mijn retour gestuurde pakketje weer terug. inmiddels dus al wel 2 keer verzendkosten betaald.
Slechte service KPN, prima service Watchbandjes
Vandaag, 23 januari, bandje ontvangen, maar wèl het bandje dat op 13 januari was verstuurd volgens het poststempel. Ik had dus niet bij Watchbandjes moeten klagen maar bij KPN Post...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.