Wash World - Odense V - Bystævnevej Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bystævnevej 5, 5200 Odense, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I aftes sent, havde jeg nogle spørgsmål som chatten ikke kunne svare på. Derfor udfyldte jeg en formular fra deres website, så jeg kunne komme i kontakt med dem. Allerede her til morgen, har jeg få... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De virker ikke optimalt med det ene eller andet mange gange og tørring kunne godt være meget bedre Evt sprinkler der ikke virker Hjulvask virker ikke mange gange da jeg havde en større pakke hvor... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Highlights af de ting jeg kan lide ved denne af deling: - Fornuftig bilvask til pengene - Forholdsvis kort ventetid - Bedre for miljøet end at stå og vaske der hjemme på vejen - Mulighed for ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mage til elendig vask findes næppe. Billeder med udpluk af manglende vask er sendt til Wash World. For at give kompensation for elendig vask, skal man sende sit kontoudskrift og ovestrege det d... Mehr ansehen

1. Autowaschanlage

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Bystævnevej 5, 5200, Odense, Dänemark

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

256 Bewertungen

Alle Bewertungen

1.803 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Defekt vaskemaskin …

Oplevede at vaskemaskinen overhovedet ikke vaskede midt bag på bilen - helt uvasket på 30-40 cm midt på !
WW var total uinteresseret i kritikken !
Find et andet sked at vaske bil !

16. Februar 2025

Hej,

Det er selvfølgelig ikke meningen, at vasken skal efterlade områder uvaskede. Jeg beklager, at du ikke har følt dig ordentligt hørt i din henvendelse. Hvis du ønsker, at vi ser nærmere på sagen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via *Hjælp*-sektionen på hjemmesiden. Tak for din feedback!

Venlig hilsen,
Omar

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mage til elendig vask findes næppe

Mage til elendig vask findes næppe.
Billeder med udpluk af manglende vask er sendt til Wash World.
For at give kompensation for elendig vask, skal man sende sit kontoudskrift og ovestrege det der ikke vedrører dem.
Vildt overdrevet at forlange den dokumentation, vi kan ligesom ikke vaske bil uden at betale.
Tænker I svarer med jeres standard beklagelser, som i andre klager, det lyder efterhånden noget hult.
Der er virkelig plads til forbedringer.

1. Februar 2025

Hej Karin

Jeg forstår din frustration og beklager, at vasken ikke levede op til dine forventninger. Det er godt at høre, at du allerede har sendt billeder til Wash World, så kundeservice kan se nærmere på sagen. Din feedback omkring dokumentationskravet er også værdsat, og jeg sender det gerne videre. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Hurtig

Hurtig, effektiv og tilfredsstillende vask

28. Januar 2025

Hej Kjeld

Tusind tak for de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at din vask var hurtig, effektiv og tilfredsstillende. Vi glæder os til at vaske din bil igen! 🚗💦😊

Køre fint tak

29. Januar 2025

Hej Lars.

Tusind tak for de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at alt kører fint. Vi glæder os til at vaske din bil igen! 🚗💦😊

Mangelfuld

Meget dårligt resultat

27. Januar 2025

Hej Carsten,
Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre, at du ikke er tilfreds med resultatet – det er langt fra, hvad vi ønsker for vores kunder.
Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan få kigget nærmere på sagen og finde en løsning, der gør dig tilfreds.

Den vasker udmærket.

Den vasker udmærket.

21. Januar 2025

Hej Henrik,
Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at vasken fungerer udmærket. Hvis du har yderligere feedback, er du altid velkommen til at dele det med os.

ingen ventetid

ingen ventetid, god vask, dog ikke på bagrude under vindafviser, tørring er nogenlunde

22. Januar 2025

Hej Henning,
Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at der ikke var ventetid, og at du er tilfreds med vasken generelt. Vi tager din feedback om bagruden og tørringen til efterretning og arbejder på at forbedre oplevelsen.

God vask

God vask, men elendig tørring!

24. Januar 2025

Hej Bent,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god vask, men vi beklager, at tørringen ikke levede op til dine forventninger.
Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Det er et dejligt vaskehal alt rent

Det er et dejligt vaskehal alt rent

21. Januar 2025

Hej Jørgen,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er så glade for at høre, at du oplever vores vaskehaller som rene og dejlige – det er lige præcis den standard, vi stræber efter.
Vi ser frem til at give dig mange flere gode vaskeoplevelser fremover! 🚗✨

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Service og kvalitet helt i bund

Selvvask er lukket helt ned, støvsugeren er meget meget dyr og ikke effektiv.

Og der er næsten altid en vaskehal ude af drift.

Konceptet er godt, service og kvalitet er helt i bund

20. Januar 2025

Hej Brian,
Tak for din ærlige feedback, selvom vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi beklager de udfordringer, du har mødt med selvvask, støvsugere og nedetid på vaskehallerne. Din oplevelse er ikke, hvad vi ønsker for vores kunder, og vi tager din kritik alvorligt for at forbedre vores service og kvalitet. Tak fordi du deler din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre. 🙏
Lana

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bilen blev ikke ren på bagenden samt på…

Bilen blev ikke ren på bagenden samt på siden foran, har brugt Wash World i mange år uden problemer

19. Januar 2025

Hej Poul,
Tak for din anmeldelse og for at være en trofast kunde hos os i mange år! Jeg beklager, at bilen denne gang ikke blev ren på bagenden og foran på siden – det er naturligvis ikke, som det skal være.
Hvis du oplever lignende problemer fremover, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig. Vi håber, din næste vask lever op til de gode oplevelser, du plejer at have.

Som det skulle være

17. Januar 2025

Antwort von Wash World - Odense V - Bystævnevej

Tusind tak for de 5 stjerner, Ulrich! Vi er glade for, at alt levede op til forventningerne. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 🚗😊

Tak for god vask

13. Januar 2025

Hej Ahmad,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med din vask. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det har været bedre.

Der er tit en eller to vaskehallerder er ude af drift, og jeg syntes at kvaliteten af vasken er faldet.

12. Januar 2025

Hej Christa,
Tak for din anmeldelse og ærlige feedback. Jeg beklager, at du oplever udfordringer med vaskehallerne og kvaliteten af vasken. Det er bestemt ikke vores mål, og vi arbejder løbende på at sikre, at både driften og kvaliteten lever op til dine forventninger.
Hvis du oplever problemer igen, vil jeg opfordre dig til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi sætter pris på din tid og feedback – det hjælper os med at blive bedre.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg syntes det er rart når alle 3…

Jeg syntes det er rart når alle 3 vaskehal virker. Jeg syntes stadig at tørring på guldvasken burde være bedre. Derfor får I kun 3 stjerner

2. Januar 2025

Antwort von Wash World - Odense V - Bystævnevej

Hej, Per, tak for din anmeldelse og din ærlige feedback! Det betyder meget for os, at du deler dine tanker. Jeg beklager, at tørringen på guldvasken ikke helt lever op til dine forventninger – det tager vi til os som en mulighed for forbedring.

Jeg er glad for at høre, at du sætter pris på, når alle vaskehaller fungerer som de skal. Hvis du har yderligere input, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hvis tørringen havde været super havde…

Hvis tørringen havde været super havde jeg givet 5 stjerner

28. Dezember 2024

Hej Gerda,
Tak for din anmeldelse og de flotte stjerner! Jeg er glad for at høre, at du ellers havde en god oplevelse. Jeg beklager, at tørringen ikke levede op til dine forventninger – vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service, og din feedback er meget værdifuld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjældent ventetid og generelt gode…

Sjældent ventetid og generelt gode forhold

11. Dezember 2024

Antwort von Wash World - Odense V - Bystævnevej

Hej! Anne Marie. Tak for de flotte 5 stjerner – det er dejligt at høre, at du oplever sjældent ventetid og gode forhold. Vi sætter stor pris på din positive feedback! 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vask Selv - Lukket om vinteren…

Der er altid problemer med enten betaling, tryk, manglende sæbe eller andre ting. Nu har de så lukket Vask Selv om vinteren. Hvor smart er det for kunder der bruger det normalt? Frostsikring er vel noget, man burde have tænkt over. Nu står anlæggene stille flere måneder. Virker ikke som en smart forretningsstrategi.

0 stjerner.

1. Dezember 2024

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse og din feedback.

Som udgangspunkt holder vi vores Vask Selv-båse lukkede henover vinteren frem til marts, afhængigt af vejret. Årsagen er, at vi har oplevet mange problemer de foregående år, hvor båse fryser til. Vi arbejder på en fremtidig løsning, så vi igen kan tilbyde Vask Selv i vintermånederne.

Du kan altid holde dig opdateret på vores hjemmeside for at se, om båsen er åben eller lukket.

Vi holder dog båse åbne i Søborg, Ishøj og Holbæk denne vinter som en del af en test.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Næsten hver 2gang jeg vasker bil går…

Næsten hver 2gang jeg vasker bil går maskinen i stykker så jeg skal ha hjælp
Det er sgu ikke iorden, det gør at jeg snart melder mig ud af deres abonnement

25. November 2024

Antwort von Wash World - Odense V - Bystævnevej

Hej, Marlen og tak for din ærlige feedback. Jeg beklager meget de problemer, du har oplevet med vores maskiner – det er bestemt ikke i orden, og jeg forstår din frustration. Hvis du oplever, at maskinen går i stykker under en vask, anbefaler jeg, at du straks kontakter vores nødtelefon, så vi kan hjælpe dig med det samme. Jeg håber, vi kan få løst problemerne, så du kan få en bedre oplevelse fremover.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mine is a basic wash subscription

Mine is a basic wash subscription. The wash was excellent but the blower could not drain the water from car. There was ample of water dripping when I came out of the wash floor.

18. November 2024

Hi Harish,
Thank you for your feedback and for sharing your experience 🌟. I’m glad to hear you were happy with the wash itself! I’m sorry the blower didn’t fully dry the car – we appreciate your input and will look into it. If you need further assistance, feel free to reach out to our customer service team.

Best regards,
Sophie

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr