Wash World - Odense V - Bystævnevej Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bystævnevej 5, 5200 Odense, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I aftes sent, havde jeg nogle spørgsmål som chatten ikke kunne svare på. Derfor udfyldte jeg en formular fra deres website, så jeg kunne komme i kontakt med dem. Allerede her til morgen, har jeg få... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De virker ikke optimalt med det ene eller andet mange gange og tørring kunne godt være meget bedre Evt sprinkler der ikke virker Hjulvask virker ikke mange gange da jeg havde en større pakke hvor... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Highlights af de ting jeg kan lide ved denne af deling: - Fornuftig bilvask til pengene - Forholdsvis kort ventetid - Bedre for miljøet end at stå og vaske der hjemme på vejen - Mulighed for ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mage til elendig vask findes næppe. Billeder med udpluk af manglende vask er sendt til Wash World. For at give kompensation for elendig vask, skal man sende sit kontoudskrift og ovestrege det d... Mehr ansehen

1. Autowaschanlage

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Bystævnevej 5, 5200, Odense, Dänemark

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

256 Bewertungen

Gode maskiner

Kørte perfekt

20. April 2025

Antwort von Wash World - Odense V - Bystævnevej

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det glæder mig virkelig at høre, at alt kørte som det skulle, og at du er tilfreds med maskinerne! 🙌
Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse – vi håber, vi får lov at byde dig velkommen igen snart til endnu en velfungerende vask. 🚘✨
Tak fordi du valgte os!
Sara

Manglende polering.

20. April 2025

Antwort von Wash World - Odense V - Bystævnevej

Tak for din anmeldelse – og fordi du giver os feedback!
Jeg er ked af at høre, at du oplevede manglende polering i din vask. Det er naturligvis ikke meningen, og jeg vil meget gerne hjælpe dig med at få det undersøgt nærmere.
Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne kontakte kundeservice via ‘Hjælp’-sektionen på vores hjemmeside. Så kan vi tage hånd om sagen og sikre, at du får en tilfredsstillende løsning – jeg står klar til at hjælpe dig hele vejen.
Tak igen fordi du tog dig tid til at skrive – din oplevelse er vigtig for os! ✨
Sara

Hej Jens,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at 2 ud af 3 vaskehaller var ude af drift. Vi arbejder løbende på at forbedre driftsstabiliteten, bl.a. med opgraderet udstyr og flere serviceteknikere, så fejl bliver udbedret hurtigere.

Du kan altid se den aktuelle driftstatus på vores vaskehaller her:
👉 https://washworld.dk/find-wash-world-vaskehal

Skriv endelig til os på kundeservice@washworld.dk, hvis du har spørgsmål – vi vil meget gerne hjælpe!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg mødte en venlig medarbejder der…

Jeg mødte en venlig medarbejder der hjalp mig med mit første besøg. Venlig og rar👍

7. April 2025

Hej Poul,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du fik en god start og mødte en venlig medarbejder – det betyder meget for os.

Vi håber, du bliver glad for at bruge vaskehallen fremover 👍

Super som altid

Dejligt nemt og hurtigt!
Kunne godt bruge en vaskehal tættere på Odense sv 😉

6. April 2025

Hej Rasmus,

Tusind tak for din positive feedback – det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for servicen 🙌

Vi noterer ønsket om en vaskehal tættere på Odense SV – vi er hele tiden på udkig efter nye lokationer, og det hjælper os rigtig meget at høre fra kunder som dig. Forhåbentlig kan vi komme tættere på dig i fremtiden!

Sophie Wash World 🚗✨

God oplevelse!

God oplevelse!

4. April 2025

Hej Peter,
Tusind tak for dine ⭐⭐⭐⭐⭐ – vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse!
Vi håber at byde dig velkommen igen snart hos Wash World 🚗✨
Benjamin

Tørre ikke ret godt…

Tørre ikke ret godt…. Der er pletter overalt på bilen

27. März 2025

Hej Thomas,

Jeg er ked af at høre, at tørringen ikke levede op til dine forventninger – det forstår jeg godt kan være frustrerende.
Vi arbejder løbende på at forbedre vaskeoplevelsen, bl.a. med nye vaskeprogrammer, grønnere og mere effektiv kemi samt opgraderet tørring. De fleste vaskehaller er allerede opgraderet, og resten følger snarest.
Send os gerne en mail på kundeservice@washworld.dk, så vi kan kigge nærmere på den konkrete oplevelse og finde en løsning – vi vil meget gerne hjælpe!

Super nemt og bilen blev ren

Super nemt og bilen blev ren
Tak

19. März 2025

Hej Carsten
Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Fantastisk at høre, at det hele gik nemt, og at bilen blev flot ren – vi glæder os til at se dig igen!
Imran

Det var meget godt

15. März 2025

Hej Nikola,

Tak for din anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse. Vi håber at se dig i vaskehallen igen snart!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tørring og kalkpletter

Tørring,og der er store KALKPLETTER på bilen og vinduerne har klaget mange til jer men bliver ikke bedre,kender en del der er stoppet ved jer her i Bolbro en skam fordi den ligger så central for mig

14. März 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du oplever problemer med tørring og kalkpletter. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vi arbejder løbende på at forbedre vores vaskehaller, herunder vandkvaliteten og tørringen, så resultatet bliver bedst muligt.
Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.
Nicklas

Mangelfuld vask

Vi var i Washworld, 5200 Odense V, og bilen blev overhovedet ikke ren. Jeg gik hjem og skrev til dem, men de har ikke ulejliget sig med at svare.

10. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej,
Tak for din anmeldelse – og beklager, at du ikke har fået svar på din henvendelse.
Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at bilen ikke blev ren, og det er heller ikke okay, at du ikke er blevet kontaktet efterfølgende. Vi vil meget gerne følge op, hvis du har mulighed for at sende din henvendelse igen – så sørger vi for, at den bliver set på.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.
Bedste hilsner
Ammar

De er super fint

28. Februar 2025

Hej Radwan,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds.
Vi ser frem til at vaske din bil igen!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nemt og bekvemt men bilerne er ALDRIG …

Nemt og bekvemt men bilerne er ALDRIG rene øverst på bagruden.

1. März 2025

Hej Charlotte
Tak for din anmeldelse! Det er godt at høre, at du finder det nemt og bekvemt, men ærgerligt, at resultatet ikke lever op til forventningerne. Hvis du oplever problemer med vasken, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside – jeg hjælper gerne!
Imran - Wash World

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Syntes alle jeres vaskehaller tørrer…

Syntes alle jeres vaskehaller tørrer for dårligt

25. Februar 2025

Hej Peter,

Tak for din ærlige feedback! Det er vigtigt for os, at din bil både bliver ren og ordentligt tør, så det er ærgerligt at høre, at tørringen ikke lever op til dine forventninger. Vi arbejder løbende på at optimere vores vaskehaller, og din oplevelse bliver selvfølgelig taget med i vores videre forbedringer.

Hvis du fortsat oplever problemer med tørringen, vil vi meget gerne se nærmere på det – du kan kontakte vores kundeservice via ‘Hjælp’-sektionen på vores hjemmeside. Vi vil altid gerne hjælpe! 🚗💙

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Martin

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det ok at komme til og alle banerne var…

Det ok at komme til og alle banerne var igang.

25. Februar 2025

Hej Rene
Tak for din anmeldelse! Det er godt at høre, at det var nemt at komme til, og at alle banerne var i gang. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!
Benny

Godt

Godt godt godt

20. Februar 2025

Hej Steen,
Tusind tak for de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du er tilfreds.
Vi sætter stor pris på din feedback, og ser frem til at vaske din bil igen!
Sophie

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

den vasker ikke hele bilen rundt

den vasker ikke hele bilen rundt, undervognsvask skal man pludselig betale ekstra for selvom at abb. er blevet dyere af flere omgange.

20. Februar 2025

Hej Christina,
Tak for din feedback. Det er ærgerligt at høre, at du ikke har fået det ønskede vaskeresultat. Vi bestræber os på at tilbyde den bedste vaskeoplevelse og tager din oplevelse til efterretning. Hvis du har oplevet problemer med vasken, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice via "Hjælp"-sektionen på vores hjemmeside – vi hjælper dig gerne videre der.
Sophie

Åbningstid

Ok fin vask. Men en åbningstid kl 6 om morgenen vil være perfekt for mig.

19. Februar 2025

Hej Edvard,
Tak for din anmeldelse og din feedback! Jeg forstår godt, at tidligere åbningstider ville være en fordel for dig. Jeg sender din idé videre, så den kan blive taget i betragtning. Dejligt at høre, at du ellers var tilfreds med vasken!
Venlig hilsen,
Omar – Wash World

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr