I aftes sent, havde jeg nogle spørgsmål som chatten ikke kunne svare på. Derfor udfyldte jeg en formular fra deres website, så jeg kunne komme i kontakt med dem. Allerede her til morgen, har jeg få... Mehr ansehen
Bystævnevej 5, 5200 Odense, DK
Unternehmen hat geantwortet
De virker ikke optimalt med det ene eller andet mange gange og tørring kunne godt være meget bedre Evt sprinkler der ikke virker Hjulvask virker ikke mange gange da jeg havde en større pakke hvor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Highlights af de ting jeg kan lide ved denne af deling: - Fornuftig bilvask til pengene - Forholdsvis kort ventetid - Bedre for miljøet end at stå og vaske der hjemme på vejen - Mulighed for ti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mage til elendig vask findes næppe. Billeder med udpluk af manglende vask er sendt til Wash World. For at give kompensation for elendig vask, skal man sende sit kontoudskrift og ovestrege det d... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bystævnevej 5, 5200, Odense, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Allerede her til morgen, har jeg fået nogle superfine og brugbare svar. Nu skal jeg bare have startet vores abonnement :-)

Antwort von Wash World - Odense V - Bystævnevej
Jeg ville benytte mig af deres vask selv i Bolbro, Odense, men da jeg ankommer til hal nummer 2 og prøver at sætte mit kort på, kan se jeg der er bleven reserveret 120kr på mit kort men intet skum eller vand kommer ud af slangerne, derefter ringer jeg til deres support, hvor jeg bliver fortalt at der skal et genstart til før terminalen virker, efterfølgende virker deres vask selv stadigvæk ikke og mine penge er ikke kommet retur efter 2 uger. For mig handler det principielt om at jeg har betalt for noget som jeg ikke har fået nogen service for. Derefter har jeg kontakte kundeservice på mail hvor jeg konstant bliver fortalt at jeg skal vente på de kommer retur.

Antwort von Wash World - Odense V - Bystævnevej
Vaskemaskinen fik min bil helt ren Dennegang.
Men den blev ikke helt tør.

Antwort von Wash World - Odense V - Bystævnevej
Super service i forbindelse med vask der på ingen måde havde tørret. Hurtig respons og fantastisk service.

Antwort von Wash World - Odense V - Bystævnevej
Dosering af sæbe var helt forkert hvilket medførte at bilen efter tørring var oversmurt med sæberester. Nok sidste gang efter den oplevelse.

Antwort von Wash World - Odense V - Bystævnevej
Tak for at levere en ren bil hver gang. Har været kunde i flere år. Blev lokket af konkurrenter og er nu tilbagevendende, da I helt klart leverer den bedste kvalitet til en meget god pris.

Det er en fornøjelse at vaske, jeg giver 5⭐️ hver gang, det må I nøjes med

Antwort von Wash World - Odense V - Bystævnevej
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.