Wilde tijdelijk abonnement op vt wonen opzeggen. Dacht het in mijn account wel te kunnen doen maar kan niet , alleen telefonisch. Dus ik bel het bewuste nr en krijg een bandje dat de wachttijd langer... Mehr ansehen
Op 1 maart 2026 bij VT wonen shop partner J-line vaas besteld. Niet volgens verwachting en andere dag direct retour. Ondanks bevestiging dat vaas daar ontvangen is wacht ik al 4 weken op mijn geld. O... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een abonnement afgesloten op het blad VT Wonen. Allereerst het blad: geeft weinig tips, veel reclame voor te dure producten. Je hebt er helemaal niks aan. 1 klik op Pinterest en je ontvang al... Mehr ansehen
Kleed dat ik besteld had, paste helaas toch niet bij ons interieur, dus retour. Heeft meer dan drie maanden geduurd om kleed opgehaald te krijgen en eerder kregen wij ons geld niet terug. Meerdere ker... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
vtwonen is de wooncoach voor een fijn en stijlvol thuis dat helemaal bij jou past. Met magazines, een shop, tv-programma’s, producten, een website, socialmediakanalen, een beurs en meer inspireert en informeert vtwonen dagelijks interieurfans, verbouwers, verhuizers, shoppers en mensen met een snelle woonvraag. Van unieke binnenkijkers tot on-trend stylingideeën, van shoptips van de redactie tot hotspots die je niet mag missen en van easy-peasy DIY’s tot snoeitips: met vtwonen voel je je thuis.
Niederlande
- vtwonen.nl
Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Leuke artikelen, slechte service
De spulletjes kunnen leuk zijn maar de klantenservice is beneden pijl! Bestelling is ook nog steeds niet aangekomen, intereseert ze allemaal niet erg veel. Twee keer gebeld, jammer.
Prachtige kleur blauw
Prachtige kleur blauw. Heerlijke aanvoelende stof .
Dik tevreden.
De nieuwste versie van de luchtpomp…
De nieuwste versie van de luchtpomp geleverd voor maar de helft de prijs die je betaald bij andere (web)winkels.
Precies wat de bedoeling was
Precies wat de bedoeling was, een salontafel! Alleen wat "probleempjes" bij de bezorging: in deze Coronatijd valt niet alles feilloos uit te voeren maar hou de klant op de hoogte! En nu bedoel ik niet Fonq maar de bezorgdienst
Heel goede service.
Heel goede service. Duidelijke communicatie en zeer vlotte levering. Helaas moest ik het artikel terugsturen omdat het niet pastte maar ook dat ging heel vlot.
Snelle levering en precies de goede lamp voor ons. Ben superblij hiermee
Snelle levering en precies de goede lamp,
Super snelle levering
Super snelle levering, fijn product dus tevreden klant
Cadeaubon opnieuw geactiveerd
Een tijd geleden had ik een cadeaubon gekregen voor de VT wonen shop. Tot op heden had ik daar nooit iets gevonden wat ik (voor die prijs) de moeite waard vond. Toen ik vorige week wel iets wilde bestellen, bleek mijn cadeaubon verlopen te zijn. Ik baalde ervan dat ik die einddatum nergens terug had kunnen vinden & nam contact op met de klantenservice om te kijken of er in wat voor vorm dan ook een tegemoetkoming mogelijk was. Inmiddels heb ik een nieuwe giftcode ontvangen, super service!
Vlotte bestelling
Vlotte bestelling, afhandeling en levering. Prima!
Service volgens afspraak
Bestelling netjes volgens afspraak binnen een paar werkdagen geleverd. Product (dekbedovertrek) is van zeer goede kwaliteit.
Hele onvriendelijke en schaamteloze klantenservice
Hele onvriendelijke en schaamteloze klantenservice. ''Kom je serieus klagen over je bestelling?'' En de verbinding werd gesloten. Abnormaal! Adverteren met volgende dag geleverd waar totaal niet aan voldaan wordt...
Prima winkelen
De website werkt prima, bestellen ging makkelijk en de producten zijn snel en in goede staat geleverd. De omschrijvingen en foto’s van de artikelen die ik had besteld (pannen) klopten ook precies met wat ik kreeg.
De prijzen vielen me erg mee, er staan veel mooie aanbiedingen op de site.
Kapot artikel ontvangen
Kapot artikel ontvangen, maar heel snel en netjes opgelost door de klantenservice!
Uitstekende service
Uitstekende service. Mijn cadeaukaart was verlopen. Uit coulance verlengd van januari tot april. Vanuit klantenservice snel antwoord en efficiënt optreden. Heel tevreden
Le creuset marmite braadpan 32 cm
Le creuset marmite braadpan 32 cm. cadeau gegeven, prima levering en prijs.
Prima levering on time
Prima levering on time ! Wij zijn er erg blij mee.
Super service
We bestelde hier een bank, heel goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats zou vinden, tijdvak klopte precies. De mannen die kwamen bezorgen gingen erg zorgvuldig om met de bank, en met onze deuren/muren, deden het heel voorzichtig. Heel blij met deze service
super mooie en fijne stoelen besteld…
super mooie en fijne stoelen besteld via vt wonen, waren na 1 dag bezorgd. En de goedkopen dan bij de concurent
Nadat apparaat na 6 mnd kapot is gegaan…
Nadat apparaat na 6 mnd kapot is gegaan geen gedoe. Leverancier stuurt gewoon een nwe op. Top!
Vt Wonen College
Deze review gaat over de cursus VT Wonen College.
Hij is aan te raden als je wat veranderingen in huis wilt aanbrengen (Niet als je vanaf 0 begint) en als je echt helemaal niks van interieur weet.
Ik heb er zelf echt bijna niets van geleerd. Weggegooid geld. Dezelfde tips als in het programma. De Facebook groep heb je ook weinig aan. Jammer, als je echte kennis van interieur wilt krijgen deze cursus zeker niet volgen. Deze is voor de super beginners.
De lessen zijn zeer oppervlakkig. "Dit kan, maar dit en dit kan ook". Geen vuistregels of vakkennis.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.