Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wilde tijdelijk abonnement op vt wonen opzeggen. Dacht het in mijn account wel te kunnen doen maar kan niet , alleen telefonisch. Dus ik bel het bewuste nr en krijg een bandje dat de wachttijd langer... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 1 maart 2026 bij VT wonen shop partner J-line vaas besteld. Niet volgens verwachting en andere dag direct retour. Ondanks bevestiging dat vaas daar ontvangen is wacht ik al 4 weken op mijn geld. O... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een abonnement afgesloten op het blad VT Wonen. Allereerst het blad: geeft weinig tips, veel reclame voor te dure producten. Je hebt er helemaal niks aan. 1 klik op Pinterest en je ontvang al... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kleed dat ik besteld had, paste helaas toch niet bij ons interieur, dus retour. Heeft meer dan drie maanden geduurd om kleed opgehaald te krijgen en eerder kregen wij ons geld niet terug. Meerdere ker... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  2. Haushaltswarengeschäft
  3. Geschäft für Gartenmöbel

Vom Unternehmen geschrieben

vtwonen is de wooncoach voor een fijn en stijlvol thuis dat helemaal bij jou past. Met magazines, een shop, tv-programma’s, producten, een website, socialmediakanalen, een beurs en meer inspireert en informeert vtwonen dagelijks interieurfans, verbouwers, verhuizers, shoppers en mensen met een snelle woonvraag. Van unieke binnenkijkers tot on-trend stylingideeën, van shoptips van de redactie tot hotspots die je niet mag missen en van easy-peasy DIY’s tot snoeitips: met vtwonen voel je je thuis.

1,3

1 Stern

Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Laminaat

Na 30 pakken (betonlook crème/wit) naar boven te hebben gesjouwd naar 3 hoog vanuit Karwei Zaandam en in een woning wonen wat al 5 weken 1 puinzooi is. En met een katertje zit die inmiddels overal kale plekken heeft van de stress, omdat alles tegen zit hier waardoor alles langer duurt. Dacht ik eindelijk na weken ellende hier en zoeken mn laminaat te hebben gevonden die ik wou. Een nieuw bed, kledingkast, eetkamerstoelen, allemaal een datum voor ingepland wanneer dat geleverd had kunnen worden NA MIJN LAMINAAT! Alles gestructureerd en op datum. Na paar dagen laminaat acclimatiseren kon dan eindelijk m’n laminaat gelegd worden. Laminaat wat te nat is ingelegd, en de zijkanten gewoon niet klikbaar waren zo scheef dat het was. Gewoon niet met oplossingen komen, geld waar ik dagen op moet wachten om weer nieuw laminaat te kunnen kopen. Niet diezelfde dag dat laminaat ophalen. Zelf weer naar beneden moeten sjouwen en heen moeten brengen om het te kunnen retourneren om zo snel mogelijk m’n geld terug te krijgen, waar ik nu dagen op moet wachten. En niet de moeite doen om een pallet te regelen met een ander badgenummer zodat ik niet weer dezelfde massa is kassaproductie zou krijgen. Bedrijf ingeschakeld voor laminaat leggen die het mega druk hebben die voor niets zijn gekomen. Wachten op m’n geld, 30 pakken zelf weer terug moeten brengen. En winkels moeten bellen die je troep niet lang willen vast houden, en moeten vertellen dat er niet geleverd kan worden in m’n huis omdat ik gewoon geen vloer heb. Meerdere pakken hadden deze productiefout. Zelfs gekeken naar die in de winkel. Zelfde fouten, verf kon je er gewoon af krabben. En de zijkanten waren gewoon hobbelig. Jullie moeten eens door gaan hebben hoe jullie mensen laten zitten als jullie dus voor massa is kassa gaan en vreselijke troep leveren! Geld nu waar ik op moet wachten, waardoor ik niet kan kijken voor een andere vloer, en m’n hele planning die in de soep valt! Jullie moeten je doodschamen !

7. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jaren ieder kwartaal het tijdschrift…

Jaren ieder kwartaal het tijdschrift wonen landelijke stijl gekocht, maar nu veranderd in vt wonen landelijk, vind ik het blad te modern het is zijn charme verloren, totaal mijn smaak niet meer.
1 keer gekocht en niet weer zo jammer.

24. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb nooit mee kunnen doen omdat het…

Ik heb nooit mee kunnen doen omdat het een programma is voor mensen die genoeg geld hebben, ik wil graag weer verliefd worden op mijn kleine huurwoning met een heel klein budget maar dat is geen uitdaging voor zo,n programma

9. November 2024

De klantenservice is vreselijk

De klantenservice is vreselijk. Het begint al dat je nergens het telefoonnummer kunt vinden van het vt magazine. Dan vind je eigenlijk een nummer, blijkt dat van Fonq te zijn. Na heel lang in de wacht gezeten te hebben. Ze kunnen niet het juiste nummer geven. En ik kan de telefoniste bijna niet horen omdat haar collega ernaast tettert. WAardelooss. Jammer, ik had zo'n fijn gevoel bij het blad. Maar, dit geeft een heel ander gevoel.

16. Oktober 2024

Vreselijke klantenservice slecht…

Vreselijke klantenservice slecht bereikbaar en verwarrend
Al 3x gemeld dat de okt nummer vt wonen niet is bezorgd
Doen er niets mee
Laatste contact zojuist en dan krijgt de post de schuld en wordt de chat afgebroken
Waardeloos!!!!

8. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Echt álles gaat mis en krijg geen contact

Wat gaat er mis..? Wat niet? Ik ben vanaf 11 augustus lid geworden en zou kaarten voor de woonbeurs ontvangen. Tot op heden nog geen bericht, geen blad én geen kaarten ontvangen!
Na lang wachten toch maar ns een mail naar de klantenservice gestuurd. Deze wordt niet beantwoord. De tweede mail ook niet. Toen gebeld.. en wordt door verwezen naar een ander mailadres om de kaarten te krijgen. Mail verzonden (naar het juiste adres!) - maar deze komt niet aan. Kreeg voor mij onbekende melding, dat het mailadres niet reageert. Wederom gebeld.. en weer en ander mailadres ontvangen om weer zelf achter de kaarten aan te gaan. Bij deze mail gebeurt hetzelfde.. weer een rare melding en mail komt niet aan. Toen nog maar ns de klantenservice geprobeerd.. Maar het lukt op geen enkele manier om antwoord te krijgen, laat staan de beloofde toegangs kaarten. Ongelooflijk slechte zaak en ben dit echt niet gewend van VT wonen.. Maar raad niemand aan om nog een abonnement af te sluiten. Waardeloos!!

24. September 2024

Wijziging blad

Het blad VT Wonen is veranderd in het blad VT Wonen Landelijk. Ik had geen abonnement op VT wonen maar op de WLS nu krijg ik ongevraagd een modern blad in mijn mik. Omdat ze overgegaan zijn van WLS naar VT wonen ik heb zeer kritisch naar hun nieuwe blad gekeken en ik vind het helemaal niet landelijk zoals ik gewend was van de WLS maar ik mag nu mijn abonnement niet opzeggen, dit kan toch niet? Ik ben zwaar teleurgesteld. Dus betaal nog 2 jaar voor een blad wat niet naar mijn zin is! Omdat hun vinden dat er niets is veranderd ja dat klopt er is niets veranderd aan de VT wonen een blad wat ik al niet wilde.

18. September 2024

Waardeloos bedrijf

Enorm slechte kwaliteit vloer, nog geen maand gelegd en gaat al uitzetten. Word ook beweert dat het een vloer is wat 72 uur tegen water kan, zelf 1 minuut trekt de vloer niet. Contact gezocht dan duurt het ruim 3 weken voordat het behandeld word, en de uitkomst is we willen langskomen om te kijken of het te maken is. Is er uberhaubt naar de fotos gekeken? Het is niet te maken, de vloer moet eruit. Keuze in moment? Nee we komen op die datum langs. Waaardeloos. Denk je een goede vloer te kopen, krijg je rotzooi. Koop hier niets!!

31. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Twee weken geleden een bureau besteld…

Twee weken geleden een bureau besteld bij VT wonen. Anderhalve week later ontvang ik ‘alleen’ de bureaupoten maar geen bureau? Klantenservice ‘heel’ vaak gebeld maar ik wacht nog steeds? Pakket is zoek en niemand helpt je verder. Je wordt continu doorverwezen maar niemand helpt je. Ik ga nooit meer iets bestellen hier!

15. August 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hangmat

Een jaar verder en ben nog steeds superblij met mijn hangmat.

19. August 2024

onbruikbare cadeaubon

Ik kreeg een cadeau bon van 30 euro van mijn werk.
Echter kan ik deze bon voor bijna geen enkel product gebruiken! Wat is dan een nut van een cadeaubon, dit is gewoon 30 euro weggegooid geld!

Daarnaast is alles 8x duurder dan bij andere webshops, waardoor ik sowieso al bijna niks kan kopen; wat een teleurstelling is VT-wonen.

29. Juni 2024

Slechte kwaliteit buitenset

Nadat het buitensetje was binnengekomen hebben we er kort plezier van gehad.
De bamboe brak of liet los.
Dat eerst zelf geprobeerd te repareren, maar dan brak het weer ergens anders.
Dozen waren al weg en terugsturen geen optie.
Zal niet gauw weer iets bestellen via Fonq. Daar is prijs en kwaliteit niet in de juiste verhouding.
Jammer want het zat verder prima.

15. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een cadeaubon van 100 euro…

Ik heb een cadeaubon van 100 euro gekregen en ik ging ermee shoppen. Maar zij bepalen wat je mag kiezen van de website als je een cadeaubon hebt. Het is dus niet zoals bol.com of een bijenkorf waar je een bon koopt en je mag in de hele winkel shoppen. Afijn! We doen dat...we kiezen maar wat uit omdat het niet anders kan en voeren onze code in. Een bon van 100 eur. Maar dan opeens bedenk ik me dat ik nog wat erbij wil en sluit even af om de volgende dag verder te zoeken. Kom ik de volgende dag om verder te shoppen heb ik opeens maar 79.99 op de kaart staan. Hoe kan dat? Als je ze belt dan zijn ze nooit bereikbaar. Ik vind ze oplichters.

25. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat verliep deze aankoop ontzettend…

Wat verliep deze aankoop ontzettend goed!

Twee prachtige kasten gekocht van WOOOD, bij aflevering was van één doos de verpakking stuk, de sierlijst van het bovenstuk bleek helaas stuk te zijn bij het uitpakken, werkelijk in no-time werd dit opgelost met een nieuw bovenstuk toegestuurd te krijgen binnen 5 werkdagen.

Prima opgelost, geweldige service!

16. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Korting die gecompenseerd werd jaar erna

Ik kreeg een abonnement van vt wonen cadeau. €1,- korting op het maandabonnement per blad. Toen dit abbonement verlengd werd rekende ze per maand €2,- erbij per blad waardoor het voordeel weer gelijk werd getrokken. Voelde mij echt in de maling genomen.

7. April 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Spullen worden niet geleverd

Twee maanden geleden een poef besteld bij deze webshop. Ik kreeg na drie dagen te horen dat deze niet meer leverbaar was. Afgelopen weekend een lamp besteld. Ik kreeg netjes een verzendbewijs maar de lamp werd niet geleverd. Nu, vier dagen laten, een vreemde mail dat de lamp geretourneerd is… Gebeld met de klantenservice, lamp blijkt nooit verzonden te zijn (??) Halverwege ons gesprek werd de telefoonverbinding verbroken. Ik ben klaar met deze winkel; leveren waarvoor een klant betaalt, snapt men klaarblijkelijk niet. Ook is de voorraad op de website niet actueel. Gelukkig zijn de producten ook elders te bestellen.

20. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr