Wilde tijdelijk abonnement op vt wonen opzeggen. Dacht het in mijn account wel te kunnen doen maar kan niet , alleen telefonisch. Dus ik bel het bewuste nr en krijg een bandje dat de wachttijd langer... Mehr ansehen
Op 1 maart 2026 bij VT wonen shop partner J-line vaas besteld. Niet volgens verwachting en andere dag direct retour. Ondanks bevestiging dat vaas daar ontvangen is wacht ik al 4 weken op mijn geld. O... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een abonnement afgesloten op het blad VT Wonen. Allereerst het blad: geeft weinig tips, veel reclame voor te dure producten. Je hebt er helemaal niks aan. 1 klik op Pinterest en je ontvang al... Mehr ansehen
Kleed dat ik besteld had, paste helaas toch niet bij ons interieur, dus retour. Heeft meer dan drie maanden geduurd om kleed opgehaald te krijgen en eerder kregen wij ons geld niet terug. Meerdere ker... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
vtwonen is de wooncoach voor een fijn en stijlvol thuis dat helemaal bij jou past. Met magazines, een shop, tv-programma’s, producten, een website, socialmediakanalen, een beurs en meer inspireert en informeert vtwonen dagelijks interieurfans, verbouwers, verhuizers, shoppers en mensen met een snelle woonvraag. Van unieke binnenkijkers tot on-trend stylingideeën, van shoptips van de redactie tot hotspots die je niet mag missen en van easy-peasy DIY’s tot snoeitips: met vtwonen voel je je thuis.
Niederlande
- vtwonen.nl
Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Waardeloos
Waardeloos, bestelling gedaan, geen bevestiging ontvangen wel van Klarna. Wil contact met ze opnemen lukt niet, kan niet bellen, alleen een formulier invullen. Ik bestel hier nooit meer.
Annuleren bij vtwonen kan niet
Bijzettafel besteld op basis van belofte dat het maandag geleverd zou worden als er vrijdag voor 17:00 besteld zou zijn, maar de levering bleek ruim 6 weken in beslag te nemen.
Blijk de order niet bij vtwonen te kunnen annuleren, maar wordt verwezen naar de fabrikant.
Door een fout met de creditcard 2…
Door een fout met de creditcard 2 bestellingen geplaatst. Direct gemaild om het te annuleren/retourneren, maar pas na 2 weken reactie ontvangen! Echt belachelijk slecht!
Wordt telkens met een vaag verhaal weer…
Wordt telkens met een vaag verhaal weer weggestuurd. Bank besteld, 2 maanden later nog niks gehoord of gelezen. Je kunt je als serieuze webshop niet verschuilen achter de ‘verkooppartners’. Als klant koop ik bij VTWonen.
Oplichterij/mafia met VT wonen als dekmantel
Op 8/8/2025 heb ik online via Shop.VTwonen een kastje gekocht ik had daarbij direct 229 euro overgemaakt via mijn particuliere bankrekening bij de ABN amro bank.)
Na vele mailtje via een contactformulier op de site van shopVTwonen en telefoontjes naar de verkooppartner "Really Nice Thinks" in Spanje. Werd op 9/9/2025 na 28 dagen eindelijk via het bedrijf Rhenus Road het product verzonden. (Ik had hen al meerdere malen gewezen op artikel 10 in hun algemene voorwaarden, waarin staat dat wanneer een levering langer dan 30 dagen duurt, de koper de mogelijkheid heeft de overeenkomst te ontbinden en de gedane betalingen zo spoedig mogelijk zou worden terugbetaald aan de kopen.) Via Ribarroja del Turia, Barcelona, en via Venlo komt op 15/9/2025 het product aan in Oldenzaal. Op dinsdag 16/9 word ik gebeld met de vraag wanneer ze het aan huis kunnen leveren (in eerste instantie had ik hun telefoontje gemist, dat hebben ze in de status van de levering zo gedocumenteerd, uiteraard had ik direct teruggebeld. We spreken vrijdag 19/9/2025 af als leveringsdatum. Op 18/9 werd ik echter gebeld dat ze geen pakketje hadden en er niets geleverd zou worden. Op de vraag of ze in hun levering status kunnen aangeven dat we wel contact hebben gehad (terug te vinden in mijn telefoon), geven ze aan dat niet te kunnen wijzigen. Ik vind de hele gang van zaken zeer dubieus, ik verwacht niet dat er een kastje komt.
Via ACM heb ik opgevraagd wat mijn rechten en plichten zijn en na het lezen val alle andere reviews ben ik er van overtuigd dat het een criminele organisatie is.
Dus zoals mijn voorganger al schreef maak er een zaak van. Ik heb aangifte gedaan. Alleen door moedig op te treden, ondanks de bekende tv schuilnaam! Kom op voor uw rechten en plichten! Alleen dan krijgt u waar u recht op heeft!
Dank voor het lezen!
Bestelling nooit geleverd, geld kwijt?
Op 3 september een vaas besteld. Nooit informatie ontvangen over verzending - ik weet zelfs niet wie de verkoopspartner is. De shop van VT Wonen is ook absoluut niet te bereiken? Ik wil gewoon ofwel mijn geld terug, ofwel mijn vaas geleverd zien?
HET IS NIET EENS 1 STER WAARD
HET IS NIET EENS 1 STER WAARD! MENSEN BESTEL HIER NIET!!!! WEES GEWAARSCHUWD. TAFEL BESTELD OP VTWONEN VAN REBELLENCLUB. ENKEL TAFELBLAD ONTVANGEN MEDIO AUGUSTUS, DE POTEN ZIJN NERGENS EN WORDEN NIET GELEVERD. VTWONEN BELOOFDE TERUGBETALING EN REBELLENCLUB BELOOFDE DE TAFEL OP TE HALEN, IS NOOOOIIT GEBEURD! ZE HELPEN JE NIET! SLECHTSTE KLANTENSERVICE OOIIIIT!!! VTWONEN DOET NIKS EN WIJST JE DOOR NAAR PARTNER EN DIE PARTNER NEEMT NIET EENS OP EN REAGEERT NIET! IEDEREEN DIE ZO IS BEHANDELD DOOR HUN, LATEN WE HIER EEN ZAAK VAN MAKEN!
Wanneer je iets besteld doe je dat via…
Wanneer je iets besteld doe je dat via een account op de vt wonen website. Daarmee kun je dus ook alle andere handelingen doen waarop geen enkele respons komt. Inmiddels ruim een maand geleden een retour verzonden, is aangekomen weet ik van leverancier (mailadres direct opgezocht) en geen geld retour nog. Ik ga de credit card maatschappij maar informeren.
Same story as the others
Same story as the others. Paid, money deducted, no product. I have contacted my bank and submitted a case to FraudenDeskHelp.
Slechte dienstverlening
Na het 2 maal toe niet ontvangen van het pakket en meerdere mails naar de partner en VTwonen zelf, hebben we na 4 weken nog steeds niets ontvangen, geen reacties, geen vergoeding,... Maar het geld (luttel bedrag van 34€) wel betaald. Nooit meer.
Super slechte service
Super slechte service! Als je wat retour moet sturen, reken dan niet op hulp vanuit vtwonen. Alles komt bij een externe partij vandaan. Die reageren niet op de verzoeken (ja meervoud) om spullen retour te sturen. vtwonen zegt vervolgens zoek het maar uit met de partijen die dus niet reageren. Niet eens een verontschuldiging of vervelend voor u als klant. Wij bestellen hier nooit meer iets.
Ik had een aanbieding van 1 jaar
Ik had een aanbieding van 1 jaar. Dat zou vanzelf stoppen, dat heb ik ook gelezen. Maar na 1 jaar wordt er geld van mijn rekening gehaald, en volgens een medewerkster aan de telefoon, wordt geen één abonnement vanzelf gestopt. Dus zat ik er nog een maand aanvast. Zo doen ze dat.
Misleidend en geen service
Zelfde verhaal als voorgaande reviews. Bestellen, betalen aan vt wonen en dan blijkt er een verkooppartner in het buitenland tussen te zitten. Bij problemen met transporteur geeft de klantenservice geen thuis. Nietszeggende reacties op je klacht waarbij verantwoordelijkheid naar verkooppartner wordt geschoven. Als consument geen product maar wel je geld kwijt. Bijzonder dat deze manier van verkoop en klachten maar door kan blijven gaan.
Wacht al 2 weken op mijn bestelling…
Wacht al 2 weken op mijn bestelling (een poef die blijkbaar van een Duits bedrijf moet komen) en nog steeds niks ontvangen. Het zou gewoon op voorraad moeten zijn. Ook geen bestelbevestiging gehad en de track en trace code uit Duitsland werkt niet. VT wonen wimpelt alles af op Duitse verkoop partner
Onmogelijk contact te krijgen
In 4 weken inmiddels 6 keer een contactformulier ingevuld. Contact krijgen met vtwonen lijkt onmogelijk.
Telefonisch zijn ze niet beschikbaar, het enige nummer dat bekend is, blijkt enkel van het tijdschrift. Ook privéberichten gestuurd via instagram en Facebook, ook daar sturen ze je door na het contactformulier omdat ook de insta en Facebook niet wordt beheerd door dezelfde mensen als de website. Ik hoop dat op deze manier vt wonen mij wel kan benaderen
NIET BEREIKBAAR
2 poefjes besteld (zouden er nog 2 op voorraad zijn) niet bij “ervaringen” gekeken want je denkt bij een goede site en insta dat het allemaal goed is. Een uurtje na bestelling denk ik: geen bevestigingsmail? Nou ja even bellen…. Nou vergeet het maar! Nergens bereikbaar!!!! Via E mail waar ze pas de 2e dag op reageerden, ze konden het niet nakijken want het was via bedrijf waar ze vandaan kwamen?!? Ja bestel toch bij VT-wonen? En om er vervolgens achter te komen dat ze er niet zijn en pas in Juli leverbaar zijn.
INVESTEREN in bereikbaar zijn voor klanten! En niet alleen in Social media, want dat gaat goed maar dan vooral niet iets bestellen bij ze! Dat is mijn advies.
Ik heb stoelen besteld en dag nadien…
Ik heb stoelen besteld en dag nadien geannuleerd. Ben al heel de week via mail dit aan het melden maar krijg geen terugbetaling of antwoord.
Bestelling #10940
Bestel hier alleen als je van (onaangename) verrassingen houdt.
Tuinset besteld, geen bestelbevestiging ontvangen dus contact opgenomen via de site maar geen antwoord. Uiteindelijk stond er vrijdag onaangekondigd een man op de stoep met de tuinset, hierover dus ook geen verzendbevestiging ontvangen (deze kreeg ik vandaag pas) ook is er voor een bezorg afspraak dus geen contact opgenomen. Vervolgens de tuinset uitgepakt, deze zou volgens de site de volgende afmetingen moeten hebben (die perfect waren voor de beperkte ruimte die we ervoor op het oog hadden):
afmetingen 193x170xH72 cm.
Lange zijde van de bank: 193 x 73 x H72 cm.
Korte zijde van de bank: 170 x 73 x H72 cm, diepte 170.0 cm,
diameter 193.0 cm.
Dan mag ik er toch vanuit gaan dat de set ook deze afmetingen heeft, lijkt me. Blijkt het dat de 170 een bank is van 170 die dus tegen de andere bank van 73cm diep aan komt waardoor de set dus een stuk groter uitvalt wat niet ideaal is voor de beoogde plek op mijn terras.
Besloten de set toch maar te houden want de set is verder prima, alleen hebben we hem op een andere plek moeten zetten, waar hij gelukkig ook mooi staat.
Bovendien heb ik niet het vertrouwen dat retourneren via deze club vlekkeloos zal zijn dus bespaar ik mij die ellende.
Veel reclame en opzeggen VT wonen blad
Een abonnement afgesloten op het blad VT Wonen.
Allereerst het blad: geeft weinig tips, veel reclame voor te dure producten. Je hebt er helemaal niks aan. 1 klik op Pinterest en je ontvang al veel meer inspiratie.
Dan de opzegging: Als je het wilt opzeggen is de enige mogelijkheid bellen met de klantenservice. 10 min wachtrij. Schofterig.
Commerciële bende, waar je vandaan wilt blijven.
Muurstickers gekocht bij de vt wonen…
Muurstickers gekocht bij de vt wonen shop. Enorm slechte kwaliteit, nog niet eens mooi genoeg om als 'gewone' stickers te gebruiken, laat staan op de muur. Je ziet een hele plastic rand eromheen en de stickers zijn vaag. Ik heb vt wonen meerdere keren benaderd via mail en Instagram en kreeg maar moeilijk contact. Ik wist niet waar ik het kon retourneren. Na de retourtermijn heb ik daar eindelijk antwoord op gekregen: bij Behangloods. Toen hen dit verhaal uitgelegd en zij nemen de retour niet meer aan omdat het te laat is. Vt wonen reageert ook nergens meer op. Zeer slecht.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.