Wilde tijdelijk abonnement op vt wonen opzeggen. Dacht het in mijn account wel te kunnen doen maar kan niet , alleen telefonisch. Dus ik bel het bewuste nr en krijg een bandje dat de wachttijd langer... Mehr ansehen
Op 1 maart 2026 bij VT wonen shop partner J-line vaas besteld. Niet volgens verwachting en andere dag direct retour. Ondanks bevestiging dat vaas daar ontvangen is wacht ik al 4 weken op mijn geld. O... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een abonnement afgesloten op het blad VT Wonen. Allereerst het blad: geeft weinig tips, veel reclame voor te dure producten. Je hebt er helemaal niks aan. 1 klik op Pinterest en je ontvang al... Mehr ansehen
Kleed dat ik besteld had, paste helaas toch niet bij ons interieur, dus retour. Heeft meer dan drie maanden geduurd om kleed opgehaald te krijgen en eerder kregen wij ons geld niet terug. Meerdere ker... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
vtwonen is de wooncoach voor een fijn en stijlvol thuis dat helemaal bij jou past. Met magazines, een shop, tv-programma’s, producten, een website, socialmediakanalen, een beurs en meer inspireert en informeert vtwonen dagelijks interieurfans, verbouwers, verhuizers, shoppers en mensen met een snelle woonvraag. Van unieke binnenkijkers tot on-trend stylingideeën, van shoptips van de redactie tot hotspots die je niet mag missen en van easy-peasy DIY’s tot snoeitips: met vtwonen voel je je thuis.
Niederlande
- vtwonen.nl
Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Absoluut niks bestellen hier
Absoluut niks bestellen hier. Ze zijn denk ik druk bezig met het maken van tv programma's.
Ik heb een bestelling gedaan van 1500 euro. Heb een leverdatum afgesproken. Zou op de dag zelf een track en trace code krijgen. Heb geen code ontvangen. Ze reageren niet op mijn mails, zijn telefonisch niet bereikbaar. Ben nu vijf dagen verder en heb geen idee waar mijn spullen zijn. Dit zijn oplichtingspraktijken!
Bestelling niet ontvangen, krijg geen contact!
30 november een bestelling gedaan bij vt wonen. Door een postbezorger van Post NL is het pakketje niet bezorgd en terug gestuurd naar vt wonen. Meerdere dagen geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Na 45 minuten opgegeven. Je hoort alle dagen het automatische bandje, ook bij Fonq. Via de mail blijft het ook al een week stil. Lekker is dat, betalen maar niks ontvangen!
BESTEL HIER NIETS!!!
De klantenservice is onbereikbaar, als je belt krijg je een bandje en elk keuzenummer leidt naar een volgend bandje. Er zit gewoon niemand (ik heb het heel vaak geprobeerd). De mails die ik stuur krijgen geen reactie.
Ik heb in oktober (na een poos op mails wachten) zwart op wit gekregen dat er een productie fout in mijn product zit waardoor er de gaten in vallen.... Nu ontkennen ze (maanden later) het ineens? Ik word afgescheept. Alsof je al die moeite met de klantenservice van zo’n slecht bedrijf als je zelf iets stuk maakt?
Daarnaast heb ik eerder bij de levering van mijn bestelling ook al gedoe met ze gehad (de levering is werkelijk een week eerder dan afgesproken buiten op de stoep van mijn huis gezet toen er nog niemand woonde en ook niemand “thuis was”) . Destijds was ook niemand bereikbaar, zijn er geen excuses gemaakt en heb ik nooit wat van ze gehoord.
Klantendienst
Ik probeer al meer dan een week een product te retourneren via de klantendienst. Ik krijg echter nergens antwoord, noch via mail, noch via telefoon. Zéér slechte service!
Slechte bereikbaarheid en de reactietijds klantenservice
Mijn bestelling kwam deels gebroken binnen. Dat kan gebeuren.
Een mailtje gestuurd, maar na 1,5 week nog geen reactie. Ondertussen heb ik al diverse keren geprobeerd te bellen, maar ik kwam er niet door - werd afgebroken of het beginmenu startte opnieuw na 15 minuten wachten. Na 1,5 week iemand gesproken en klacht opgelost. Vanwege de bereikbaarheid en de reactietijds klantenservice 2 sterren dus
Slecht..zeer slecht
Ik heb het bedrijf meerdere dagen proberen te bereiken. Reageert niet op e-mails, telefoon staat uit overdag. Echt belachelijk slechte service. Geen track&trace code ontvangen, product ook niet.
Verjaardag van mijn dochter niet gehaald dus. Nogmaals, zeer matige service. Ik zou zeggen, lees de reviews op internet en doe er wat aan.
Bestelling geannuleerd, nu wachten of mijn annulatie wel doorkomt... Erg jammer, want zit wel potentie in
Slechte service
Bijna 3 maanden geleden een dekbedovertrek besteld via vtwonen by fonQ, in eerste instantie de verkeerde maat geleverd gekregen. Hierover gebeld, meteen geholpen, alleen had de klantenservice een storing dus het kon iets langer duren voor ik een nieuwe zou ontvangen. Geen probleem dacht ik, want het had geen haast. Echter na een maan nog niks ontvangen dus toch maar weer gebeld. Ze hadden het verkeerde dekbedovertrek inderdaad ontvangen, maar niet verwerkt, heel veel excuses daarvoor en zouden de nieuwe meteen opsturen. Dit is inderdaad gebeurd, maar na meer dan een maand wachten had ik al een ander besteld, dus heb ik contact opgenomen dat ik het alsnog wilde retourneren. Hier kreeg ik geen reactie op, dus na een week zelf besloten het pakket gewoon te retourneren. Na 2 weken eindelijk reactie dat ik het pakket inderdaad gewoon kon retourneren (al gedaan dus). Het is inmiddels 4 weken nadat ik voor de tweede keer heb geretourneerd en wederom geen bericht/geld terug ontvangen, dus weer contact opgenomen met de klantenservice. Deze geven aan niks te kunnen doen zonder verzendbewijs, wat ik niet meer heb na deze lange tijd. Dus lang verhaal kort; 100,- armer en geen dekbedovertrek, top dus!
Mwoah
Mwoah. Dat zou in het kort mijn review over fonQ/vtwonen zijn geweest. Er stond vermeld: 'voor 23.00 uur besteld morgen in huis'. Ik deed mijn bestelling zondagavond rond 22:30 uur, maar de volgende ochtend zag ik een mail dat door 'onvoorziene omstandigheden' de bestelling niet op die maandag geleverd zou worden, maar die dinsdag. Ik gelijk gemaild, want dan was er niemand thuis! Verzocht om de bestelling dan op woensdag af te leveren, maar dat kon niet. Tot mijn verbijstering had Post NL het pakket op die dinsdag BUITEN (!) neergezet. Ook was het product beschadigd, maar ik denk dat dat al eerder was gebeurd, misschien tijdens de fabricage.
Uiteraard weer gemaild en ook de klantenservice gevraagd wat nou die 'onvoorziene omstandigheden' waren. Daar heb ik (natuurlijk) nooit een duidelijk antwoord op gekregen. Overigens ging de communicatie met de klantenservice erg erg moeizaam. Het duurde lang voordat ik bericht terug kreeg.
Ik heb de producten geretourneerd, maar het duurde ook weer erg lang voordat het geld terug op mijn rekening was gestort (dit hoort binnen 2 weken te gebeuren).
Een spiegel van Wood gekocht
Een spiegel van Wood gekocht, dure aankoop waarvan je verwacht dat ie dan van goede kwaliteit is, maar helaas. De randen zijn krom en simpelweg lijkt het een goedkope spiegel. Ook zitten er wat zwarte stippen op de spiegel die we niet wegkrijgen. Echt niet tevreden.
Heb pas een kast van Wood voor de…
Heb pas een kast van Wood voor de kamer van mijn zoontje gekocht.De deuren zijn krom
Heb al zoveel gebeld.Krijg jullie niet aan de lijn.Mails verstuurd.Ik hoor niks.Wanneer komt het in orde. Dit is echt geen reclame
Super slechte klantenservice
Ik heb nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt. Je staat lang in de wacht, er worden dingen beloofd die ze niet nakomen, beantwoorden mails niet en heb wel 5 keer moeten bellen om het uiteindelijk na weken op te lossen.
Dit zorgt er echt voor dat ik niks meer op de site van VT Wonen ga bestellen!
Loungeset
Loungeset besteld, die bij aankomst een kromme leuning had. Dit is fantastisch opgelost door fonq door netjes een nieuw onderdeel te leveren. Complimenten voor de klantenservice!
grote teleurstelling
Wij hebben de bestelde producten teruggestuurd en moesten 3,5 week wachten op de verwerking van ons retour en ook de terugbetaling. Dit kwam niet overeen met de termijn van 14 dagen zoals deze op de website van fonq staat. We zijn zeer teleurgesteld en zullen zeker niets meer aanschaffen via deze website.
Een dierenkop van wild&soft voor mijn..
Een dierenkop van wild&soft voor mijn zoontjes nieuwe kamer gehaald. Werd de volgende dag netjes afgeleverd.
Mooie kwaliteit, makkelijke betaling, snelle levering!! Ideaal!!
Het product was eigenlijk niet mooi
Het product was eigenlijk niet mooi. Ik heb het gehouden omdat ik in een verhuizing zat en al genoeg andere dingen moest regelen. Ik had een witte houten kapstok besteld. Iedereen die binnenkomt vraagt of ik de kapstok zelf wit geschilderd heb :(.
Duurde even, maar het kwam wel goed
Bestelling geplaatst met meerdere artikelen, kreeg meteen dezelfde dag melding van versturen en een Track&Tracelink. Daarna bleef het echter stil, iedere dag verschoof de verwachte leverdag met een dag. Het had geen haast dus ik heb even rustig gewacht tot een week later. Wel ondertussen reviews gelezen en geschrokken: in het verleden had ik al ooit bij VT Wonen besteld met goede ervaringen dus verbaasd over alle klachten en enige vrees voor mijn eigen bestelling.
Een week later maar eens gebeld. Klantenservice redelijk snel kunnen bereiken en binnen een seconde meldden ze me dat het pakketje kwijt was geraakt en dat ze het opnieuw zouden sturen. Zo snel, dat ik me wel afvroeg hoe ze dat konden zeggen zonder het na te kijken of de voorraad te checken... Maar goed... een dag later dan toch de bestelling binnen.
Glazen tafeltje twv. 270 euro
Een tafetje besteld met allemaal zwarte glazen plaatjes, nu krijg ik deze binnen met een kapot glaasje, ze willen hem niet terug nemen en een ander opsturen, nu willen ze wel een bedrag van 35 euro overmaken om het goed te maken.
Dus er staat een kapotte tafel in mijn nieuwe huis!
Niet tevreden met dit bedrijf !
Niet voor herhaling vatbaar!
Het dekbedovertrek zou de volgende dag bezorgd worden. Uiteindelijk kwam het pas enkele dagen later, dus niet volgens afspraak. Normaal koop ik altijd de goedkopere dekbedovertrekken. Omdat er een aanbieding was van 1 plus 1 gratis besloot ik een duurdere te nemen. De kwaliteit is helaas het zelfde als de goedekope dekbedovertrekken die ik in huis heb. Bovendien kwam de kleur niet overeen met wat ik besteld had. Ik bestelde een witte maar kreeg een beige. Op alle gebied geen goede ervaringen helaas en dus zeker niet voor herhaling vatbaar.
Bestelling annuleren
Ik had een klok besteld bij vt wonen en wilde deze betalen met een cadeaukaart. Na het betalen kwam ik erachter dat de cadeaukaart niet van de originele prijs was afgegaan. Gebeld met klantenservice en gevraagd of het alsnog met korting kon. Mijn bestelling is meteen geannuleerd en ik heb een nieuwe bestelling gedaan MET de cadeaukaart. Kreeg dezelfde dag mail van de annulering en ook het bedrag was al teruggestort. 2 dagen later is mijn klok geleverd. Ben erg blij met de oplossing die ze mij gaven zodat ik alsnog mijn cadeau kaart kon gebruiken.
Netjes op tijd
Het product was netjes op tijd en goed verpakt. Voldeed aan verwachting
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.