Kan klart anbefales
Kan klart anbefales, begge prøver på 1 hug. God kørelære!
Kan klart anbefales, begge prøver på 1 hug. God kørelære!
Kæmpe anbefaling her fra. Super køreskole, og tingene spiller bare, lærerne er søde især qasim en levende legende.
Bestod begge prøver i første huk, grundet deres detaljeret teori undervisninger. Det billigt og hvis man selv vil kan man få et kørekort i hånden i løbet af ingen tid, det skal lærerne nok søre for.
Tak til Qasim for en god oplevelse og med at få kørekortet i 1 hug! Han er den bedste kørelærer og hjælper en super godt. Kæmpe anbefaling herfra.
vi var 3 drenge der var ude efter hurgtigt kørekort.
da vi havde lidt kørsel earfering i forvejen.
vi faldt på en go tilbud her hos vesterbrotrafik
alt var overforventning det hele gik som der blev lovet.
så 5 stjerner herfra.
skal det være godt og ikke koste meget så skal i vælge dette sted i blir ikke skuffet
kæmpe tak for denne gang
hilsen Nico
Virkelig god og fleksibel køreskole, jeg tog lynkurset, som jeg fik gennemført uden stress og problemer. Og så var det også ekstremt billigt.
Det var en rigtig god kørelærer der lytter, hjælper og forstår igennem hele forløbet.
Kan klart anbefales herfra.
Super forløb....
Kæmpentak for kortet
Det var en go oplevelse
Virkelig god køreskole
Dygtige til at lære fra sig og underviser på en rigtige god måde.
Jeg bestod i første forsøg begge Prøver
10/10 køreskole den kan klart anbefales
MEGA FEDT...
Alt var fint tak for denne gang
Mega fed oplevelse... Alt var fint fra start til slut.
Skal det går stærkt og til en fornuftige pris så r dette rette sted at vælge.
Kæmpe tak for en go service