Bilkoereskolen Bewertungen 17

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været super glad for mit forløb…

Jeg har været super glad for mit forløb med Ömer. Han er rigtig dygtig, og god til at lære fra sig og få en til at slappe af og føle sig tryg. Jeg kan klart anbefale bilkøreskolen til alle der skal have kørekort. Nu har Ömer fået både mig, min bror og mor til at få kørekort!

13. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ømer er en vidunderlig lære og person

Ømer er en vidunderlig lære og person. Hvis du søger en køreskole i København/Valby er det her dit sted. Har både haft det sjovt og lært meget fra Ømer og bestod begge prøver på første forsøg. Bilkøreskolen kan VARMT anbefales

26. Januar 2026

Jeg synes at bilkøreskolen

Min kørelærer hjælp mig rigtigt godt igennem det hele og gav mig en rigtig god oplevelse i det hele taget. Det var virkelig dejligt at, hvis man var i tvivl om noget så kunne man altid skrive eller ringe til ham.
Det har også været virkelig rart, at man kunne tage det i sit eget tempo, men at han også var med til at sige man ligesom som var klar, til sin teoriprøve eller køreprøven.

8. Oktober 2025

super forløb

Min kørelærer har givet mig en rigtig god oplevelse. Det har været nemt for mig, fordi han tog sig af alt det praktiske og dokumentation, så jeg ikke behøvede at bekymre mig. Hvis jeg var i tvivl om noget, kunne jeg altid skrive eller ringe til ham. Han er 100 % ærlig om, hvornår man er klar til prøver, men respekterer samtidig ens egne ønsker. Derudover er han altid i godt humør og fuld af energi både til kørelektioner og teori – hvilket gør hele forløbet meget mere trygt og positivt.”

26. September 2025

Fantastisk forløb

Jeg anbefaler stærkt bilkøreskolen i Valby, og Ömer som kørelærer. Jeg har haft et fantastisk forløb, med gode- og stille og rolige køretimer. Både manøvre- og glatbane og teori- og køreprøve, er blevet skaffet rigtig hurtigt. Man får alt den hjælp man har brug for, og meget mere.

13. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supergodt sted at tage kørekort

Supergodt sted at tage kørekort. Meget venlig kørelærer, som er imødekommende og grundig. Man føler sig tryg og priserne er fantastiske. Varmeste anbefaling herfra 😊

6. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg anbefaler stærkt at tage køreskolen…

Jeg anbefaler stærkt at tage køreskolen i Valby København. Min kørelærer Ömer er en rigtig god kørelærer og han er meget stille rolig. Alt i alt har det taget mig 4 måneder at tage kørekortet uden ekstra lektioner.

18. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle tage mit kørekort for første…

Jeg skulle tage mit kørekort for første gang og ledte efter en pålidelig køreskole i København/Valby. Jeg valgte Bilkøreskolen i Valby – og det har jeg ikke fortrudt et sekund.

Underviseren er virkelig engageret og god til at forklare tingene på en rolig og pædagogisk måde, så man føler sig tryg og godt klædt på. Både teoriundervisningen og køretimerne har været strukturerede, lærerige og meget motiverende.

Jeg giver min varmeste anbefaling og 5 stjerner herfra!

– Eva

2. Juni 2025

Vælg denne her kørerskole

Vis du tager dit kørerkort i Valby eller København så så skal du vælge denne kørerskole. Kørerlæren er meget tålmodig med dig og forklarer det på en nemt og forståelig måde. Man har Heller ikke nogle problemer med at få fat i ham jeg tro nok det længst tid der gik før han svaret min beskeder var nok Max 15 min

10. April 2025

EN KÆMPE ANBEFALING

Efter en virkelig dårlig oplevelse og dumpet en del gang hos en anden køreskole skiftede jeg til Bilkøreskolen. Jeg troede aldrig jeg vil få kørekortet, men nu har jeg kørekortet i lommen - takket være Ömer som er en meget engageret, kompetent, ærlig og pædagogisk kørelærer. Uden hans hjælp kunne jeg ikke bestod. Kan klart anbefales ÖMER

3. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil virkelig anbefale køreskolen

Jeg vil virkelig anbefale køreskolen! Han har været super god og støttende hele vejen igennem. Han tager hensyn og er god til at forklare tingene, så man forstår dem.
Han giver sig altid 100 procent både når det gælder teori og køretimer. Hvis man ikke lige forstår noget med det samme, så finder han en anden måde at forklare det på, så det giver mening.
Hvis du vil have en kørelærer, der er tålmodig og dygtig, så skal du helt klart vælge Ömer.

5. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er så taknemmelig for at have haft…

Jeg er så taknemmelig for at have haft en kørelærer som Ömer. Han har virkelig formået at udvikle mig til en sikker bilist ved at skræddersy hver køretime efter min proces og behov. Med hans pædagogiske tilgang, konstruktive kritik, dygtig vurdering, ærlighed og venlighed, har jeg fra hver køretime udviklet mig. Hans opbakning og hans evne til gøre mig til en selvsikker bilist, selv under nervøse situationer, har jeg virkelig værdsat! Fremover vil jeg kun anbefale hans køreskole til mine nærmeste, fordi man som elev kun vil være utrolig heldig at have lige netop ham som kørelærer! Tak for dig Ömer

14. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Ømer som kørelærer!

Jeg skiftede fra manuelt til automatgear og måtte derfor skifte køreskole. Ømer tog mig ind uden tøven, og fra dag ét har han været en fantastisk mentor. Han er tålmodig, professionel og tager sig virkelig tid til at forklare alting grundigt. Hans undervisningsstil gav mig den selvtillid, jeg havde brug for, og hans rolige væsen gjorde hver lektion behagelig. Hvis du leder efter en kørelærer, der virkelig interesserer sig for din fremgang og succes, så er Ømer det rette valg. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse!

24. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr