Lyn Generhverv Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for exceptionel service og rådgivning. Hjælpen fra Lyn Generhverv gjorde det væsentligt mere trygt og let at generhverve mit kørekort.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sofjan er en 12/10 kørelærer! Mega grineren og klæder en rigtig godt på til både teori og køreprøven! Forhåbentligt skal jeg ikke tage kørekortet igen, men hvis jeg skulle, så ville det 100% være her!... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en køreskole, Som hjælper med at generhverve kørekortet lynhurtigt. Du står IKKE i kø med unge mennesker, der skal tage kørekortet for første gang i deres liv. Vi forstår nemlig at kørekortet er noget af det vigtigste i din hverdag. Derfor skal der ikke være unødig bump på vejen for, at generhverve det igen hurtigt. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få kørekort Lynhurtigt 😊👍 Hilsen Lyn Generhverv 2397 9080

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

41 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var virkelig ned i kælderen

Var virkelig ned i kælderen, da jeg stod til at miste mit kørekort, ringede til lyn Generhverv, et fantastisk og professionelt firma, super hurtigt og effektivt. Og ikke mindst billigt. Har lige bestået i dag, og er en lykkelig mand, tak til jer

16. September 2026

Sofjan er en 12/10 kørelærer

15. September 2026

Alt kører på skinner

Alt kører på skinner. Fra første henvendelse blev jeg behandlet korrekt og med det samme. Det meste kommunikation foregår på SMS - meget naturligt for en kørelærer, der har kontoret i bilen. Kompetent og ligefrem rådgivning kendetegner Sofjan og co. En klar anbefaling fra mig!

23. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg skulle generhverve mit kørekort…

Da jeg skulle generhverve mit kørekort fandt jeg Sofjan og Lyn generhverv. Jeg kontaktede dem og de fik mig med det samme til at føle at jeg var gode hænder. Igennem mit forløb hos dem har jeg altid kunne kontakte dem og få svar efter kort tid, jeg har fået hjælp når jeg havde brug for det og ikke mindst så er de utrolig flinke. De får min største anbefaling. Tusinde tak for hjælpen. Jeg er så taknemmelig :)

13. Juli 2026

Alt gik hurtigt og nemt

Alt gik hurtigt og nemt, og servicen var helt i top. Super professionelt personale og rigtig god kommunikation. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra! 👏🔥

25. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sofjan og hans sektorerer sikrede et…

Sofjan og hans sektorerer sikrede et nemt og gnidningsfrit forløb - hurtige tider til både teori og køreprøver, samt gode anvisninger forinden.

Sofjan er super venlig, og sørger for at pumpe en med selvtillid inden ens prøver, så man får dulmet nerverne, og det gør en verden til forskel. 5/5 stjerner

27. Mai 2026

Fantastisk sted

Fantastisk sted, hurtig eksekvering for dig der gerne vil generhverve hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten eller den service du betaler for! Sofjan gjorde mig klar til at gå til prøve efter blot 2 køretimer, på trods af at jeg ikke at havde kørt bil i over 3 år, tak!

13. Mai 2026

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr