Har lige fået lavet de flotteste gulve i vores garage. Vi så udstillingen i Silkeborg for 2 uger siden og har allerede nu et gulv i garagen. Medarbejder var effektive og dygtige og resultatet per... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har fået lavet gulv af 2 omgange. Først i dobbelt garage og dernæst i vores værksted. Begge dele er udført til stor tilfredstillelse. Mødestabile, virkelig professionelle og rare gutter. Vi kan 100... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gode priser, og vigtigst af alt overholder de deres aftaler. Flemming og Karsten gjorde en utroligt godt og flot stykke arbejde. Jeg vil uden bekymringer råde folk til at bruge Vestbjerg Epoxy gulv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vestbjerg Epoxygulve er din førende ekspert inden for specialdesignede gulvløsninger. Med mange års erfaring er vi højt specialiseret i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, polyurethan, akryl og flydemørtel. Uanset anvendelsesområde, benytter vi altid den nyeste viden, der giver de bedste gulve på markedet.
Sabroesvej 7, 8600, Silkeborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Har lige fået lavet de flotteste gulve i vores garage.
Medarbejder var effektive og dygtige og resultatet perfekt .
Anbefales herfra .

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Vi har fået lavet gulv af 2 omgange. Først i dobbelt garage og dernæst i vores værksted. Begge dele er udført til stor tilfredstillelse. Mødestabile, virkelig professionelle og rare gutter. Vi kan 100% anbefale dem😁

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Vi har netop fået lavet 60 m² flake gulv af Vestbjerg Epoxygulve, og det har været en fornøjelse hele vejen igennem. De har været yderst professionelle fra start til slut. Arbejdet blev udført til den aftalte tid, og kvaliteten er simpelthen helt i top. De varmeste anbefalinger herfra!

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Besøg i showroom - Det var en virkelig god service, og vi blev meget klogere på vores valg. Ser frem til at få gulvet lagt.

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Super god og hurtig service, let og ligetil.

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Skulle have lagt et new yorker gulv, og fandt frem til Vestbjerg Epoxy gulv.Lige fra vi snakkede med Rasmus første gang, til de var færdige med gulvet, har vi ikke mødt andet end utrolig professionel tilgang til projektet. Jeg kan varmt anbefale Vestbjerg Epoxy Gulv

✨️god kontakt og tilbagemelding
✨️god snak og aftale
✨️aftale overholdt og fin info
✨️forløb som aftalt
✨️og er meget tilfreds med resultatet tak

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Har fået epoxygulv i garage udført af Flemming og hans Makker super flot arbejde mvh Signe og Flemming

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Pænt og veludført arbejde.

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Gode priser, og vigtigst af alt overholder de deres aftaler.
Flemming og Karsten gjorde en utroligt godt og flot stykke arbejde.
Jeg vil uden bekymringer råde folk til at bruge Vestbjerg Epoxy gulve.
Stenstrup Hallen

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Har fået lavet epoxy i nyopført vaskehal.
Fantastisk god service og vejledning.

God dialog.
Hurtigt og flot arbejde
Vi er virkelig glade for den gode service både fra kontoret og fra specialisterne der udførte arbejdet.

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Rigtig god service og professionelt arbejde.
Har fået lavet epoxy gulv, og alt fungerede fra start til slut. Aftaler blev overholdt og det blev et flot resultat, som vi er yderst tilfredse med. Vil uden tvivl vælge dem igen. Fakturanummer: 3307

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Har fået udført Epoxybelægning med Flake Floor på 60 m2 garagegulv. Flemming og Carsten er et par rare og meget omhyggelige fyre, der samtidigt udfører et perfekt arbejde.

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Fantastisk service og rigtig flot resultat! De var nemme at komme i kontakt med, gode til at vejlede og hurtige med et godt tilbud. Håndværkerne kom til det aftalte tidspunkt og har lavet et rigtig flot gulv, som vi er meget glade for.
De største anbefalinger herfra.

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Super service fra start til slut. Og et rigtig flot resultat. Flemming og hans makker var præcise og punktlige. Det er bare dejligt. Bedste anbefalinger herfra Taulov.

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Hurtigt. Til tiden og meget venlig. Gulvet var virkelig flot og der var rykket pænt op efter sig. Kan godt anbefale dem. Har brug dem før.

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Vi havde dem til at lave flake epoxy gulv i garage på Fyn og er vildt begejstret for resultatet. Skarp pris og behagelige medarbejder så stor anbefaling herfra.
- Daniel

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Perfekt udført arbejde til tiden og til aftalt pris. Venlig relevant rådgivning.

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Virkelig fint. Hurtigt arbejde. Meget tilfreds. Anbefaling herfra.

Antwort von Vestbjerg Epoxygulve
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.