MM Epoxy & Designgulve Bewertungen 63

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale MM til gulvarbejde! Han har lige lavet nyt gulv og vægge hos mig, og resultatet er virkelig flot. Arbejdet er udført med stor præcision, og man kan tydeligt se, at der er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået lavet vores PU-gulv i hele vores stueplan af MM Epoxy, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Resultatet er virkelig flot! Simon, som vi havde kontakten med, var helt fantastisk - s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik god rådgivning mht. at vælge det rigtige gulv. Resultatet er over forventning og vi lagde næsten ikke mærke til at de kom og gik. Kan varmt anbefales

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik lavet et Polyurethan gulv i hele vores hus, og det levede fuldt ud op til alle mine og min kones forventninger! Vi har fået lige præcis det gulv, vi ønskede os! Super behageligt at gå på, samt... Mehr ansehen

1. Bodenleger
  2. Fachhandel für Bodenbeläge
  3. Garagenbau

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er et firma med 6 ansatte og har base i Aalborg i Nordjylland. Vi har på den måde mange opgaver i Århus, Viborg, Randers, Hobro, Støvring, Nørresundby, Brønderslev, Hjørring og Frederikshavn. Men vi kører i hele landet alt efter opgavens størrelse og kompleksitet. Vi bestræber os på, at levere kvalitet til aftalt tid fremfor kvantitet. Vi tilbyder alt i fugefri gulve og vægge til både private, erhverv - og industri. - Epoxygulv - Polyuretangulv (PU) - Microcement/Silkecement - Flakegulv/Flakefloor - Garagegulv - NewYorker gulv - Betongulv Vi er et nordjysk team med +15 års erfaring i branchen. Vi har specialiseret os i fugefri gulvbelægning, der dækker over en lang række typer af gulve. Fælles for dem alle er den sikre slidstyrke, æstetisk tiltalende og den nemmere rengøring. Vores epoxygulve mm. kan udføres næsten alle steder. Det er alt fra de tungt belastede områder som produktionshaller, industrikøkkener, lagre og gangarealer til de private boliger i køkken, stue, gang, bryggers, entre, garage mv. - garage - køkken - badeværelse - kontor - showroom - autoværksted - lager - industri. Vi står klar med vejledning og rådgivning gennem hele processen og vi vil altid bestræbe os på, at du som kunde føler dig tryg og tilfreds. Vi giver altid et uforpligtende tilbud.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale MM til…

Jeg kan klart anbefale MM til gulvarbejde!

Han har lige lavet nyt gulv og vægge hos mig, og resultatet er virkelig flot. Arbejdet er udført med stor præcision, og man kan tydeligt se, at der er styr på detaljerne – især ved afslutninger og hjørner, som bare sidder lige i skabet.

Derudover var han super pålidelig, overholdt alle aftaler og sørgede for, at alt blev ryddet pænt op efter sig. Kommunikation hele vejen igennem var også i top 👏🏼

Alt i alt en rigtig god oplevelse – jeg bruger ham helt sikkert igen og giver ham mine bedste anbefalinger!

16. März 2026

Hej Patrick

Tusind tak for din stærke anmeldelse! 🙌
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem - fra kommunikationen til det færdige resultat.

Fedt at du fremhæver detaljerne og præcisionen i arbejdet - det er noget, vi lægger stor vægt på, så det er virkelig fedt at få anerkendt. ✨

Tak for anbefalingen og tilliden - vi står selvfølgelig klar igen, hvis du får brug for os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De varmeste anbefalinger herfra!

Simon, som vi havde kontakten med, var helt fantastisk - super fleksibel, imødekommende og ekstremt løsningsorienteret hele vejen igennem. Vi har virkelig følt os i trygge og professionelle hænder.

Både servicen og håndværket har været i top, og skulle vi nogensinde få brug for hjælp med et gulv igen, så ved vi 100 %, hvor vi ringer hen.

De varmeste anbefalinger herfra!

2. März 2025

Hej Sille

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse! 🙌
Det betyder rigtig meget for os at høre, at I er så tilfredse med jeres PU-gulv – og ikke mindst at I har følt jer trygge hele vejen igennem processen.

Tak for de pæne ord om både fleksibilitet, dialog og håndværk – det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag. ✨
Og hvor er det fedt at høre, at vi er jeres go-to, hvis I får brug for gulv igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået et super flot resultat med…

Vi har fået et super flot resultat med epoxygulv i crosstraileren, som matcher cyklen helt perfekt og virkelig god service fra Simon og Co.

5. Januar 2026

Hej M.B

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både resultatet og den service, du har fået undervejs.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig en professionel virksomhed fra…

Virkelig en professionel virksomhed fra start til slut. Dygtige folk på opgaven og super flot resultat. De har lavet epoxy gulv og epoxy i bruseniche samt epoxygulv i bryggers. Vi giver meget gerne 5 ud af 5 stjerner til dem. Mvh Frank og Charlotte, Hjørring

8. Dezember 2025

Hej Charlotte og Frank

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🙌
Vi er super glade for at høre, at I er så tilfredse med både arbejdet og resultatet – og at vi kunne være med til at skabe et flot epoxy gulv og bruseniche til jer. Det betyder rigtig meget for os, at I har haft en god oplevelse fra start til slut. 😊
Tak for de 5 stjerner! ⭐

Fantastisk service og så smukke gulve

Fantastisk service og så smukke gulve

29. Dezember 2024

Hej Tobias

Tusind tak - dejligt at høre, at du har bemærket vores service, og at du synes vores gulve er smukke! 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne dele min fantastiske…

Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med MM epoxy og designgulve. Fra start til slut var hele processen problemfri og professionel.

Først og fremmest var kommunikationen med teamet fremragende. De var hurtige til at svare på mine spørgsmål og gav mig klare svar på alle mine bekymringer. De var også meget fleksible og imødekommende i forhold til mine ønsker og behov.

Selvfølgelig var selve arbejdet af højeste kvalitet. Epoxygulvet blev installeret hurtigt og effektivt, og resultatet var simpelthen fantastisk. Gulvet er smukt, holdbart og let at rengøre. Jeg er så glad for, at jeg valgte dem til at udføre dette arbejde. Jeg vil varmt anbefale dem til alle, der overvejer at få et epoxygulv.

17. Oktober 2025

Hej Julie

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏
Hvor er det fedt at høre, at hele forløbet fra start til slut har været en god oplevelse for dig – lige fra kommunikationen til det færdige resultat. Det betyder virkelig meget for os, at du både har følt dig tryg undervejs og står tilbage med et gulv, du er glad for hver dag. ✨

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for de flotte ord om både teamet og kvaliteten. Vi sætter kæmpe pris på det! 💪

Super professionelt firma

Super professionelt firma. Har fået
Lavet 160m2 garage/værksted. Utrolig venlig og dygtige medarbejder.
Super gode til at informere hvordan opgaven udføres og fedt med et Showroom hvor man kan se prøver og få inspiration .

Peter

29. September 2025

Hej Peter
Tusind tak.
En stor fornøjelse når man kan mærke, at du går op i det og samtidig er tilfreds med forløbet og dit nye flakefloor.

Mvh Simon

Super veludført opgave

Super veludført opgave. Et gulv leveret som aftalt i fin kvalitet.

3. August 2025

Hej Kaaberbøl

Hvor er det fedt at læse! 🙌
Tak for at dele din oplevelse – vi er virkelig glade for, at gulvet lever op til dine forventninger og blev leveret præcis som aftalt. Kvalitet og aftaler går hånd i hånd hos os, så det betyder meget at få den bekræftelse. 🔥

Flake floor

Har fået lavet et Flake floor i min garage. Super tilfreds med det flotte resultat og den gode service.

2. Juli 2025

Hej Frederik

Stærkt at høre! 💥
Vi er glade for, at du er tilfreds med gulvet i garagen og den service, du har fået! Tak for de pæne ord – vi står klar, hvis du skal have lavet noget igen. 🚗

Flake floor

Super tilfreds med service og kvalitet. Gulvet ser fantastisk ud grundet god vejledning og udførelse.

1. Juli 2025

Hej Simone

Hvor er det skønt at læse din anmeldelse! 🤩
Tak fordi du fremhæver både vejledningen og det flotte flake floor – det betyder meget for os! Vi er glade for, at du er tilfreds med hele processen. 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gulv i skur - Super service og kvalitet!

Simon har været ude og lave gulv i vores skur. Vi valgte et super flot “flakefloor” gulv i tæt sparring med Simon. Han kom med gode ideer og vi var trygge fra start til slut. Det færdige resultat er blevet præcis som vi håbede.

1. Juli 2025

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌
Det var en fornøjelse at lægge flake floor i jeres skur, og vi er glade for, at du følte dig tryg hele vejen igennem. Super fedt at høre, at resultatet blev lige som håbet! ✨

Yderst tilfreds kunde

Fik lagt flake floor i kælderen og microcement på badeværelserne, og begge dele er sindssygt flot lavet - meget tilfreds. Både arbejdet og service er til fem stjerne - kan varmt anbefale dette firma!

14. Mai 2025

Hej BS Kunde,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌
Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med både flake-gulvet og microcementen – og ikke mindst vores service! 💪✨

Fantastisk service og resultater

Fantastisk service og resultater. Vi har haft et godt samarbejde med MM igennem flere år.
Oliver
KH Håndværkerservice ApS

26. Februar 2025

Hej Oliver,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at samarbejdet har fungeret godt gennem årene. Vi sætter stor pris på jeres tillid og ser frem til flere gode projekter sammen! 💯🔨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik lavet et utrolig flot gulv i mit…

Fik lavet et utrolig flot gulv i mit værksted! Helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger dem 🤩

24. Februar 2025

Hej Daniel,

Hvor er det fedt at høre! 💪🔥
Vi er super glade for, at du er tilfreds med dit nye værkstedsgulv – og vi står klar, næste gang du skal have lavet noget! 🤩
Tak for de stærke ord!

Vi ses!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik lavet Flake-floor i garage og…

Fik lavet Flake-floor i garage og værksted tilbage i december 24. Vi er super glade for det stykke arbejde vi har fået lavet. God service og gode medarbejdere. Vi kan varmt anbefale MM Epoxy & Designgulve

20. Dezember 2024

Hej Mathias,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik lavet et super sprødt PU-gulv i…

Jeg fik lavet et super sprødt PU-gulv i mit hjem, som har fået stor ros af både familiemedlemmer og venner som har været forbi og se det.
Kæmpe tak til MM Epoxy & Designgulve for verdensklasse service og et gulv der gør at jeg er stolt over at vise mit hjem frem.

7. Februar 2025

Hej Emil,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik lavet nyt epoxy gulv i garagen

Fik lavet nyt epoxy gulv i garagen. Der var super service og vejledning gennem hele projektet. MM epoxy kan klart anbefales.

8. August 2024

Hej Søren-Emil,

Fantastisk gulv

Jeg er yderst tilfreds med vores nye epoxy gulv, i vores garage. Vi har haft det i noget tid nu og det er yderst holdbart og stadig ligeså pænt som da vi fik det lavet. Jeg kan varmt anbefale MM Epoxy og Designgulve til alle der skal have lavet et fedt og fantastisk gulv.

13. Februar 2024

Hej Niels,

Flot værkstedsgulv

Vi har haft Dem til at lave vores nye værksteds gulv. Det er blevet utrolig flot og vi er meget glade for resultatet. Vi fik et godt tilbud fra Malte. Han overholdt alle aftaler og kom præcis som aftalt.

14. November 2024

Hej Mette,

MM Epoxy & Designgulve

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr