Effektivt fra første kontakt. God og kyndig rådgivning omkring gulvtype og ikke mindst farve fra Claus. Præcis udførsel, og meget ansvarlig og pålidelig, da der var behov for finjustering efter udl... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vi har fået lavet et fint epoxy garagegulv af Claus / cbjgulvteknik. Claus var meget tålmodighed ifm. tilbudsgivning og svarede på alle vores spørgsmål. Da beslutningen så endelig var taget blev der o... Mehr ansehen
Super flot garage gulv lavet af cbj gulvteknik. Utrolig imødekommende gut og yderst kompetent samt omhyggelig. Tog sig tid til nysgerrige spørgsmål. Varm anbefaling herfra.
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos os cbjgulvteknik laver vi alt inden for flydende og fugefri gulve Erfaring er +12 år Altså epoxy, newyorker, garagegulve, industribelægning, polyurethan gulve, designer gulve, blendgulve, hos os er det kun fantasien der sætter grænserne Din drøm vores passion Ejeren er Claus Boo Jensen En mand med stor passion inden for gulve og er altid imødekommende og snaksaglig og med på moden inden for gulvene.
Kontaktinformationen
Toften 47, 7441, Bording, Dänemark
- CBJ.gulvteknik@gmail.com
- cbjgulvteknik.dk
Faglighed stolthed og til at regne med
Præcis udførsel, og meget ansvarlig og pålidelig, da der var behov for finjustering efter udlægning. De holder hvad de lover, og de har styr på, hvad de laver. Man er ikke i tvivl om, at der ligger faglig stolthed bag. Så stor ros til Stefan for det flotte stykke arbejde.
Varm anbefaling
Gik en ekstra mil for gulvet
Et uventet bøvlet betondæk fik ikke stoppet Claus - tværtimod gik han “en ekstra mil” som sikrede ikke bare et smukt, men også holdbart PU gulv. Kæmpe ros for både look og indsatsen til Claus! Kan kun anbefale 👍
Super god service og flot gulv
Super god service og flot gulv.
Claus rykkede hurtigt ud og reddede gulvet efter vi var taget ved næsen af en anden gulvlægger.
Vi er så glade for vores nye gulv.
CBJ kan varmt anbefales
Vi har fået os et rigtig lækkert PU Blend gulv. Flot udført arbejde.
CBJ Gulvteknik kan klart anbefales.
Vi fik et godt tilbud
Vi fik et godt tilbud, og prisen holdt. Arbejdet var over forventning.
Jeg har fået et fedt PU gulv lavet af…
Jeg har fået et fedt PU gulv lavet af Claus fra CBJgulvteknik . Kvalitet i top .
Dygtig og super flink gulvmand.
Flake floor i garage
CBJ Gulvteknik lavede garagegulv / flake floor epoxy. Claus var meget imødekommende i kommunikationen og kom med råd og vejledning ift. at jeg ønskede et mørkt gulv, hvorfor han foreslog flake floor. Ved første udførsel oplevede vi lidt udfordringer med gulvet, men Claus sendte hurtigt sin dygtige medarbejder ud og gulvet er nu præcis som ønsket og aftalt. Det spiller maks 👍 dygtig og behagelig og en håndværker, der tager ansvar for sit arbejde; CBJ kan anbefales.
Claus er en populær mand
Claus er en populær mand! Og ikke uden grund, vi har fået det flotteste gulv som vi er utrolig glade for. Vi vil til enhver tid anbefale Claus :D
Kanon fyr - godt forløb - godt resultat.
Kanon fyr - godt forløb - godt resultat.
Vi har i forbindelse med en større renovation brugt CBJ til opretning af eksisterende gulv og dertil lave et færdigt PU gulv til os.
Opgaven var ikke nem at gå til, men det blev mødt med åbne arme, og resultatet blev som vi ønskede det.
Kanon service, transperante, agile, prismæssigt konkurrencedygtige og så var der ild i stemmen - alt kan lade sig gøre, og jeg er vild med det.
Tak for hjælpen!
Fik lavet et flake gulv i mit multi…
Fik lavet et flake gulv i mit multi hus, jeg er intet mindre end imponeret over firmaets professionelle håndtering af opgaven, hurtig, ordentlig og til at stole på hele vejen igennem😃 Tak for et flot gulv.

Antwort von Cbjgulvteknik
Vi har fået lavet flake gulv i garagen
Vi har fået lavet flake gulv i garagen.
Fantastisk flot arbejde. Kan klart anbefales.

Antwort von Cbjgulvteknik
Lækkert gulv og fantastisk service
Lækkert gulv og fantastisk service. Overvejer allerede at få lagt PU-gulv (som vi fik I køkken og bryggers) andre steder!
ansvarsbevist håndværker
jeg har fået lavet et nyt garagegulv af CBJ Gulvteknik, Claus leverede en service, der var både professionel og imødekommende fra start til slut. Han var punktlig, holdt alle aftaler og viste stor ansvarlighed gennem hele processen.
Kvaliteten af arbejdet taler for sig selv – gulvet står super flot og solidt, præcis som lovet. Jeg kan varmt anbefale CBJ Gulvteknik til alle, der ønsker høj kvalitet, god service og en fagmand, der virkelig går op i sit arbejde.
5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐
Claus har lavet et superflot og…
Claus har lavet et superflot og praktisk epoxygulv med flakes i vores nye garage. Finishen er fin og gulvet er blødt og lækkert at gå på.
Flot udført arbejde fra Claus
Flot udført arbejde fra Claus - stor anbefaling herfra! 🙌🙌
Super tilfreds
Jeg valgte cbjgulvteknik fordi, efter en snak med Claus og hans smilende og glade personlighed gav mig trykhed i at resultatet nok skulle blive godt og det er det også jeg er super tilfreds med mig flake gulv i garagen det er så flot med lige kanter hele vejen rundt
Super flot Flake gulv
Super flot flake gulv er lavet af Cbj gulvteknink i vores garage.
God vejledning vedr. valg af gulv type samt farver.
Meget imødekommende overfor vores tidsplan for udførslen af arbejdet, og alle aftaler/tidsplaner blev 100% overholdt.
Kan kun varmt anbefale Cbj Gulvteknink.
Rigtig flot gulv.
Et 10-tal på en skala fra 1-10
En omhyggelig og professionel udførelse af opgaven, som bestod i etablering af epoxy-gulv i stor garage med gammel cementbelægning. Claus er rolig i sin tilgang, men hurtig i udførelse og meget behagelig at omgås. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
Renovering af 70'er hus
Vi har renoveret vores 70'er hus, og i den forbindelse valgte vi et PU gulv fra Claus. Vi indhentede flere tilbud, men Claus valgte vi grundet hans ekspertise, grundighed og viden omkring netop denne type gulve.
Alt lever op til forventningerne, og efterfølgende har der været småfejl fra dyr i gulvet, men som Claus har fixet uden brok :)
Vi vil klart anbefale CBJ og Claus til at lave jeres gulv. Svar tiden på beskeder kan dog være lidt lang, men det er værd at vente på ;)
Tak til Claus for et flot gulv!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.