Banner for Van Mossel Autoschade Groep

Van Mossel Autoschade Groep Bewertungen

1.370
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik diende een verzoek in voor spuitwerk aan mijn Aixam (brommobiel). Ik werd meteen met open armen ontvangen. Er werd niet moeilijk gedaan met excuses zoals 'geen tijd', 'kan niet' of 'te moeilijk'. Z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De heren aan de balie waren vriendelijk, serieus, vakbekwaam, rustig, namen de tijd en servicegericht. Toen ik, toevallig vandaag, terugging voor iets wat ik constateerde werd er wederom serieus t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en tijdige informatie vooraf via e-mail. Bij aflevering auto snel en goed geholpen en begeleid naar leenauto. Eigen auto was al op 2e dag gerepareerd en ik werd daar netjes telefonisch over inge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het schadeherstel en spuitwerk waren van zeer hoogwaardig niveau. Plaatselijk directeur dhr Rachid is ook iemand die men helpt en adviseert alsof het zijn eigen auto is. Ik blijf in ieder geva... Mehr ansehen

1. Karosseriewerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Hervorragend

(1.370)

864 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle intake en vriendelijk personeel

Snelle intake, redelijk snelle reparatie. Vriendelijk personeel.

Beste Harry,

Wat fijn om te horen dat de intake en reparatie goed zijn verlopen. We zijn blij dat u ons personeel als vriendelijk heeft ervaren. Bedankt voor uw positieve feedback!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na de intake kon ik mijn auto laten…

Na de intake kon ik mijn auto laten staan en met een leenauto de week later mijn auto weer ophalen. Kreeg uitgebreide uitleg inclusief fotoreportage. Ook contact met tussenpersoon werd ondersteund. De auto zag er weer als nieuw uit, wat een vakwerk! Het enige kritiekpunt is het inschatten van de prijs van de schade.

Beste Ria,

Bedankt voor uw mooie 4-sterrenbeoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de afhandeling van de schade, de leenauto, de uitgebreide uitleg en de ondersteuning bij het contact met de tussenpersoon.

Wij streven natuurlijk altijd naar een 5-sterrenervaring. Daarom zijn we benieuwd wat we volgens u nog beter hadden kunnen doen om die laatste ster te verdienen. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

U kunt uw reactie sturen naar: schade.ktv@vanmossel.nl. Alvast hartelijk dank!

Netjes gerepareerd

Beste heer/mevrouw van Opsal,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat uw voertuig naar tevredenheid is hersteld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn schade is snel en goed verholpen.

Mijn schade is snel en goed verholpen.
Goede communicatie.

1. Juni 2026

Beste Monique

Wat fijn om te horen dat de schade snel en goed is verholpen en dat de communicatie naar wens was. Wij waarderen uw positieve feedback enorm!

Top ervaring

Top ervaring! Leuke gasten!

30. Juni 2026

Beste Tim,

Wat fijn om te horen! We zijn blij dat jullie zo'n leuke ervaring hebben gehad. Bedankt voor de mooie woorden!

Een warm ontvangst

Een warm ontvangst. Na melding direct naar de schade gekeken en beoordeeld. In overleg de schade meteen kunnen verhelpen. Een dikke duim voor de service. Gr Marco.

30. Juni 2026

Beste Marco,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het ontvangst en de snelle service! We zijn blij dat we de schade direct hebben kunnen verhelpen. Bedankt voor de positieve feedback!

Perfect hersteld

Goede ontvangst. Professioneel.
De schade is perfect hersteld, onzichtbaar voor het oog. Alsof er niks is gebeurd.

14. Juni 2026

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat de ontvangst professioneel was en de schade perfect hersteld is. We zijn blij dat het resultaat zo onzichtbaar is.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Netjes hersteld, maar minder aandacht voor de details

De schade is heel netjes hersteld, er is een nieuw slot onderweg en deze moet nog gemonteerd worden. En ook het herstel ging sneller dan verwacht.

Waarom maar 3 sterren? Dat zit hem in de details. Ze waren mijn afspraak vergeten. Op de dag van brengen wisten ze niet dat ik kwam. Op de dag van ophalen hadden ze twee klanten door elkaar gehaald. Ik moest vragen wat ze allemaal gedaan hadden, ipv dat hun het uit zichzelf vertellen. Ik moest ook van het slot vervangen vragen. Ze hebben een spuitbusje met bloemetjes geur in de auto gespoten waarmee de suggestie gewekt wordt dat ze de auto schoon gemaakt hebben. Zowel binnen als buiten was de auto vies. De antenne was van mijn auto geschroefd maar niet terug geplaatst. En bij het tanken kwam ik erachter dat alle afplaktape nog over de tankdop zat. Schade aan je auto hebben is al heel vervelend, maar met net even dat beetje extra aandacht maak je het als bedrijf een stuk dragelijker.

Beste Rogier,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het schadeherstel en dat het herstel sneller is verlopen dan verwacht. We begrijpen echter heel goed dat juist de details een groot verschil maken in de totale beleving.

Onze excuses dat uw afspraak niet goed was verwerkt en dat er verwarring ontstond bij het ophalen van uw auto. Ook hadden we u proactief moeten informeren over de uitgevoerde werkzaamheden en de status van het nieuwe slot. Daarnaast hadden de antenne teruggeplaatst moeten zijn en had de afplaktape bij de tankdop uiteraard verwijderd moeten worden. Dat had niet mogen gebeuren.

Uw opmerkingen over de netheid van de auto nemen we eveneens serieus. We streven ernaar om onze klanten hun auto verzorgd terug te geven en het spijt ons dat dit in uw geval niet aan de verwachtingen voldeed.

Uw feedback is waardevol en helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. We hopen dat we u in de toekomst kunnen laten zien dat we niet alleen oog hebben voor een vakkundige reparatie, maar ook voor de service en aandacht daaromheen.

Goeie service

Goeie service

Beste Turgay,

Bedankt voor uw 4-sterrenreview! We streven natuurlijk altijd naar 5 sterren. Daarom zijn we benieuwd wat we volgens u beter hadden kunnen doen om die vijfde ster te verdienen. Uw feedback is voor ons erg waardevol. U kunt deze met ons delen via schade.ktv@vanmossel.nl.

Alvast hartelijk dank!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwaliteit van het resultaat en de…

Kwaliteit van het resultaat en de snelheid van de afhandeling

Beste Peter,

We waarderen uw feedback over de kwaliteit en snelheid van onze service. Bedankt voor uw positieve beoordeling!

Zeer competente medewerkers

Zeer competente medewerkers, goede ontvangst en behandeling schade. Ben heel blij met mijn als nieuw uitziende jonge auto.

Beste heer/mevrouw van der Wildt,

Wat fijn te horen dat onze medewerkers en service zo gewaardeerd worden! We zijn blij dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Bedankt voor de mooie feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van begin tot einde goede heldere comunicatie.

Van begin tot einde goede heldere communicatie.
Alles verlopen als afgesproken.

Beste Wilbert,

Wat fijn om te horen dat de communicatie helder was en alles volgens afspraak is verlopen. We waarderen uw feedback!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De auto is goed en schoongemaakt!

De auto is goed en schoongemaakt!
Echter wat veel beter kon in de communicatie en telefonisch bereikbaarheid.
De reparatie heeft 10 dagen geduurd zonder enige vorm van communicatie

Beste heer Kabel,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat uw auto goed is hersteld en schoon aan u is afgeleverd.

Ik ga uw feedback bespreken met de betreffende vestiging om een beter beeld te krijgen van de situatie. Zodra ik hierover meer informatie heb, laat ik u dat uiteraard weten.

Bedankt voor uw feedback. We stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima bedrijf die de auto netjes…

Prima bedrijf die de auto netjes gerepareerd heefd . Goed communiceert wanneer de auto klaar is en een mooie leenauto beschikbaar stelt, als je verzekering dit aangeeft. Was wel een betaling nodig achteraf van eigen risico. Nog bezig om dit terug te krijgen via mijn verzekering.

25. Juni 2026

Beste Egberts,

Wat fijn om te horen dat de reparatie van uw auto naar wens is uitgevoerd en dat onze communicatie en de leenauto goed zijn bevallen. We begrijpen dat het eigen risico een vervelend aspect kan zijn en hopen dat de afhandeling met uw verzekering spoedig en positief verloopt. Bedankt voor uw positieve feedback!

Brandschade oudjaar 2025

Op oudjaar 2025 had mijn auto brandschade opgelopen! In februari mijn auto naar van den Berg in Vlissingen gebracht. Van februari t/m begin juni, na regelmatig bellen, nog niet gemaakt. Uit frustratie de boel geannuleerd! Ik ben naar van Mossel in Middelburg gegaan. Binnen 2 weken was mijn auto hersteld! Klasse van Mossel! Zo kan het dus ook.

19. Juni 2026

Beste Patty,

Bedankt voor uw mooie review en de 5 sterren! Wat vervelend dat u vooraf een lange en frustrerende periode heeft meegemaakt bij een andere hersteller. We zijn blij dat u daarna voor ons heeft gekozen en dat we uw voertuig binnen twee weken naar tevredenheid hebben kunnen herstellen. Bedankt voor het vertrouwen en we wensen u veel veilige en zorgeloze kilometers toe!

Erg tevreden!

Erg tevreden!
Zowel met hoe de schade hersteld is als met de vriendelijkheid van het personeel!!

17. Juni 2026

Beste Dian

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het herstel van de schade en ons vriendelijke collega's. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Super Service

Super Service

Beste Chris,

Bedankt voor de 5 sterren review. Fijn dat u tevreden bent over onze service.

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk, fantastische service, deskundig, duidelijk en de auto weer als nieuw!

Beste Marja,

Wat fijn dat u onze service zo positief heeft ervaren en de auto weer als nieuw is! Hartelijk dank voor uw mooie woorden.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr