Uitstekende service! Ik had een kleine schade aan mijn auto dat werd hersteld. De auto opgehaald na herstel van de schade en tot mijn vreugde was de auto gewassen en helemaal schoon afgeleverd. Ga z... Mehr ansehen

Na van achter aangereden te zijn - konden we op aanraden en telefonisch contact - door 'onze' vaste garage: autobedrijf Sinke in Goes - direct terecht voor het vaststellen van de schade. We werden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vervangende auto was totaal niet vergelijkbaar. Oud en heel vies. Kofferbak vol met opgedroogd modder. Geen bruikbare navigatie. Na veel gemopper uiteindelijk wel prima vervoer gehad op dag 3. Hoewel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vanaf het melden van de schade is alles goed en snel gegaan. Vervangend vervoer en vriendelijkheid van medewerker en vooral het schadeherstel heeft mij besloten om 5 sterren te geven! Een extra ster v... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben

Schade, wat nu?
Bittet Kunden um Bewertungen
Goeie en snelle service
Goeie en snelle service. Als vervangend vervoer kreeg ik een nette auto mee.

Super tevreden
Super tevreden over schadeherstel van mijn dierbare Toyota Yaris die door de verzekering economisch total loss was verklaard en door Van Mossel Utrecht vakkundig is hersteld, zelfs voor een lager bedrag dan aanvankelijk genoemd.
Mijn auto is weer als nieuw, schoon en lak blinkt als een spiegel. Vriendelijke en klachtgerichte service. Alle lof voor de professionele & persoonsgerichte bejegening! Kortom, een aan te bevelen en betrouwbaar schadeherstelbedrijf!
Louise Balkema

Top service…
Professioneel en vriendelijk ontvangen . Dank je voor de snelle service.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
digitale afwikkeling van autoschade …
digitale afwikkeling van autoschade kon via foto's. alles goed uitgelegd en geruststellend

Hagelschadereparatie:
Hagelschadereparatie:
Intake/aanmelden prima geholpen!
Ter voorkoming dat we de benzinetank in Belgie evt. zouden vullen moesten we de leenauto binnen een straal van 5 km aftanken. Beetje apart want wij wonen op ca. 7 km afstand. Niet dichtbij Belgische grens.
Bij het ophalen van de auto wederom vriendelijk geholpen, maar er wordt met geen woord gerept over de gedane reparatie aan de auto, hoeveel schade ze bijv. constateerden en of er nog bijzonderheden waren. Niemand loopt even mee naar de gerepareerde auto. Er waren enkele km's met de auto gereden zagen we op de km.stand.
Wij zien niets meer van de hagelschade en zijn zeker tevreden over het resultaat!

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
Goede sirvice auto deur kon niet meer…
Goede sirvice auto deur kon niet meer opan na schade en werd netsjes rijdelijk gemaakt zodat we onze auto toch oonden gebruiken!

Aanrader
Voor de tweede keer hier een schade laten herstellen. Als er iets niet goed is, wordt het naar tevredenheid opgelost. Aardig personeel. Goede communicatie. Mocht ik in de toekomst nog een keer iets moeten laten herstellen, dan zou ik hier werd hem gaan.

keurig hersteld en goed gecommuniceerd
keurig hersteld en goed gecommuniceerd
binnen ook schoon en met afdekhoezen afgeleverd

Goede service en communicatie
Van begin tot eind goed geholpen met duidelijke en fijne communicatie!

Fantastische service
Ik kwam bij Van Mossel autoschade omdat er een kleine lakschade was door vogelpoep.
Er werd aangeboden om te kijken of het met licht opschuren en polijsten verholpen kon worden. Op mijn vraag wat dat zou gaan kosten werd gezegd dat dit als service gedaan werd. Mocht het niet lukken dan zou daar natuurlijk voor reparatie gerekend gaan worden.
Auto werd direct binnengereden en na een kleine drie kwartier weer naar buiten. Nagenoeg weg kunnen poetsen.
Fantastische service, erg klantvriendelijk en nog een heerlijk bakje koffie kunnen drinken.
Top bedrijf.

Prima service…
Prima service bij ontvangst van de schade-auto. Reparatie sneller dan vooraf was ingepland en de auto zag er weer uit 'als nieuw'.

Vakkundige en vriendelijke ervaring bij Van Mossel
Met een niet al te grote schade ben ik naar Van Mossel in Oirschot gereden. Na aanmelding ging direct iemand de schade mee opnemen en besprak met mij hoe deze schade perfect opgelost kon worden en wat de prijsconsequenties konden zijn. Die vielen me erg mee. Nadat de schade was opgelost zag de auto er weer als nieuw uit. Ze waren ook zeer vriendelijk wat me erg aansprak.

Auto perfect afgeleverd
Auto perfect afgeleverd. In eerste instantie was de afspraak dat de auto op woensdag klaar zou zijn. Maar dit werd vrijdag. Daardoor geen 5, maar 4 sterren.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.