Banner for Van Mossel Autoschade Groep

Van Mossel Autoschade Groep Bewertungen

1.531
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service! Ik had een kleine schade aan mijn auto dat werd hersteld. De auto opgehaald na herstel van de schade en tot mijn vreugde was de auto gewassen en helemaal schoon afgeleverd. Ga z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na van achter aangereden te zijn - konden we op aanraden en telefonisch contact - door 'onze' vaste garage: autobedrijf Sinke in Goes - direct terecht voor het vaststellen van de schade. We werden... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vervangende auto was totaal niet vergelijkbaar. Oud en heel vies. Kofferbak vol met opgedroogd modder. Geen bruikbare navigatie. Na veel gemopper uiteindelijk wel prima vervoer gehad op dag 3. Hoewel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het melden van de schade is alles goed en snel gegaan. Vervangend vervoer en vriendelijkheid van medewerker en vooral het schadeherstel heeft mij besloten om 5 sterren te geven! Een extra ster v... Mehr ansehen

1. Karosseriewerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Hervorragend

(1.531)

875 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed en snel geholpen en goed en…

Goed en snel geholpen en goed en vriendelijk personeel

6. September 2026

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u snel en goed geholpen bent en ons personeel als vriendelijk heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn goed geholpen goede service en…

Wij zijn goed geholpen goede service en klant
vriendelijk, meedenkend naar de klant toe.

Hennie de Vos

Best heer/mevrouw de Vos,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en klantvriendelijkheid! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ten eerste was het contact heel fijn…

Ten eerste was het contact heel fijn met de betreffende mensen daar en ten tweede is mijn auto super netjes hersteld. Ik ben heel tevreden!

Beste Marry,

Wat fijn om te horen dat het contact zo prettig was en dat uw auto super netjes is hersteld! We zijn erg blij dat u zo tevreden bent met het resultaat.

Prima geholpen

Prima geholpen, alle lof voor het personeel.

Beste Adelly,

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent en dat u alle lof heeft voor ons personeel. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen, nette leenauto en goede service. Ik kon sneller terecht dan oorspronkelijk was gepland.

Beste Yvonne

Wat fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en dat de leenauto en service naar wens waren! We zijn blij dat u sneller terecht kon dan verwacht. Bedankt voor uw mooie feedback!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte afwerking auto lang weg nie als…

Slechte afwerking auto lang weg nie als binnen dus kan nog een keer terug en reserven wiel niet treug geplaats dop kwijt waar sleutel in moet van wiel er onder uit draait

Beste Frank,

Het spijt ons dat het schadeherstel niet goed is verlopen en niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer uw auto langere tijd weg is geweest en u vervolgens nogmaals terug moet komen.

Wat betreft het reservewiel: dit kon helaas niet worden teruggeplaatst, omdat het slot waarmee het reservewiel wordt vastgezet niet aanwezig was.

We gaan ervan uit dat onze collega's van onze vestiging in Oirschot dit samen met u goed gaan oplossen. We hopen uiteraard dat u daarna tevreden bent over de oplossing en dat we uw vertrouwen in onze service kunnen herstellen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg fijn en meedenkend bedrijf

Erg fijn en meedenkend bedrijf! Onlangs mijn schade laten herstellen en blij dat ik weer kan rijden. Met name complimenten voor Bas en Martine: ontzettend professioneel en erg prettig in de communicatie. Zeker een aanrader!

4. September 2026

Beste Tom,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en de herstelling van uw auto. We zijn blij dat u weer veilig de weg op kunt. Uw complimenten over de professionaliteit en prettige communicatie waarderen we enorm. Bedankt voor de aanbeveling!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel vriendelijke dame bij de receptie

Heel vriendelijke dame bij de receptie, fijne ontvangst bij afgeven auto en ophalen.
Communicatie kon beter, zie ook eerdere reviews. Planning was 2 dagen voor reparatie. 2de dag zelf gebeld of ik de auto kon ophalen en toen werd verteld dat hij nog niet klaar was. Dat had ik graag eerder gehoord vanuit het bedrijf.
Reparatie is top uitgevoerd!

4. September 2026

Beste Theo,

We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat onze receptiemedewerkster vriendelijk was en dat u tevreden bent over de uitgevoerde reparatie. We begrijpen echter volkomen uw frustratie over de communicatie rondom de planning. We erkennen dat we u proactief hadden moeten informeren over de vertraging, in plaats van dat u zelf contact met ons moest opnemen. Dit is een belangrijk aandachtspunt voor ons en we zullen interne procedures herzien om dit in de toekomst te verbeteren. Uw feedback is waardevol en helpt ons om onze dienstverlening te optimaliseren.

Super klantvriendelijk

Super klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend en snel. Prima leenauto gekregen. Heel fijne ervaring

3. September 2026

Beste Tina,

Wat fijn om te horen dat u onze service als klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend heeft ervaren!
We zijn blij dat de leenauto naar wens was en dat u een fijne ervaring heeft gehad. Dank u wel voor uw mooie woorden!

Hagelschade herstel

De hagelschade is keurig hersteld. Niets meer van te zien.

2. September 2026

Beste Eric,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te lezen dat de hagels naar tevredenheid is hersteld.

U heeft ons 4 sterren gegeven. Wat hadden wij volgens u nog beter kunnen doen om de 5 sterren te verdienen? Uw feedback is van harte welkom en kunt u sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl.
Daarmee kunnen wij onze service verder verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en veel veilige kilometers gewenst!

Afdeling Kwaliteit

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na van achter aangereden te zijn

We werden deskundig en vriendelijk geholpen en de schade werd dmv foto's vastgelegd. Er werd direct op korte termijn een afspraak voor herstel gemaakt. Na de aanmelding bij onze verzekering werd alles zonder onze tussenkomst door van Mossel Autoschade Groep en de verzekering geregeld.
Het resultaat was perfect. Daarbij werd de auto ook nog eens gewassen en schoon opgeleverd.
De 5 sterren zijn dan ook dik verdiend!

31. August 2026

Beste Boudewijn,

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen na de aanrijding. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Het is ons doel om altijd deskundige en vriendelijke service te bieden, en we zijn blij dat dit bij u zo goed is overgekomen. We zijn er trots op dat we de schadeafhandeling zo soepel mogelijk voor u hebben kunnen regelen en dat het resultaat naar volle tevredenheid was. De gewassen en schone auto is een kleine extra service die we graag bieden. Dank u wel voor de welverdiende 5 sterren!

Reparatie beter dan verwacht

Reparatie beter dan verwacht. De auto ziet er weer als nieuw uit.

2. September 2026

Beste Peter,

Wat fijn om te horen dat de reparatie beter was dan verwacht en de auto er weer als nieuw uitziet! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Hagelschade

Na de golfballen hagel kon ik gelijk (met samenwerking van mijn verzekeraar) direct terecht bij Van Mossel. De medewerkers hebben mijn schade als illusionisten laten verdwijnen en ik ben weer een tevreden mens. Fijne samenwerking met super service, ook na de vondst van een niet herkenbaar kratje in mijn kofferbak.

20. August 2026

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat we u zo snel en efficiënt hebben kunnen helpen na de hagelschade! Het is geweldig om te lezen dat onze medewerkers de schade als illusionisten hebben laten verdwijnen en dat u weer een tevreden mens bent. We waarderen uw complimenten over de fijne samenwerking en super service.
Bedankt voor uw positieve feedback!

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle reparatie van uw hagelschade. We wensen u weer veel veilige kilometers!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent support and quick service and…

Excellent support and quick service and answer

30. August 2026

Dear Arias,

Thank you for your 5-star review! We’re delighted to hear that you were happy with our support, quick service, and communication. We truly appreciate your kind words and look forward to helping you again in the future.

Kind regards,

Van Mossel Autoschade

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De deuk en schade ,door anderen…

De deuk en schade ,door anderen veroorzaakt, keurig hersteld overgespoten onzichtbaar
Auto door wasstraat gereden.
Mooi werk afgeleverd door deze mannen.
Alleen de communicatie verliep niet goed , of was er helemaal niet.
Lastig!!

Beste Ina,

We waarderen uw positieve feedback over het herstelwerk aan uw auto. Het spijt ons echter te horen dat de communicatie niet naar wens was. We nemen uw opmerking serieus en zullen intern bespreken hoe we onze communicatie kunnen verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen.

Makkelijke omgang

Makkelijke omgang, goede berichtgeving, goede klantcommunicatie

Beste Sjef,

Bedankt voor uw mooie review en de 4 sterren! Fijn om te lezen dat u onze omgang, berichtgeving en klantcommunicatie als prettig heeft ervaren.

We streven natuurlijk naar 5 sterren. Daarom zijn we benieuwd: wat hadden we volgens u nog beter kunnen doen om van uw ervaring een 5-sterrenervaring te maken? Uw feedback is voor ons erg waardevol. U kunt deze sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl.

Herstel goed uitgevoerd,

Herstel goed uitgevoerd,
Dat het wat langer duurt met het herstel van het hemeldak ligt aan de leverancierskeuze,
Dat kan misschien beter.
Service is uitstekend.n

30. August 2026

Beste Heer,

We waarderen uw feedback en zijn blij te horen dat de service uitstekend was. We begrijpen uw punt over de levertijd van onderdelen en zullen dit intern bespreken om te kijken hoe we dit proces kunnen verbeteren. Bedankt voor uw begrip.

Prima werk afgeleverd

Prima werk afgeleverd
Zeer vriendelijk geholpen

13. August 2026

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met het geleverde werk en de vriendelijke hulp die u heeft ontvangen. We waarderen uw feedback enorm.

Beste heer van Nunen,

Bedankt voor de 5 sterren review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr