Dhr Huseyin van uwzorgalarm is een zeer vriendelijke man geeft duidelijke en heldere uitleg over de diverse zorgalarm apparaten en de werking daarvan. Wij als familie raden de zorgalarm voor ouderen a... Mehr ansehen
Door zowel de verkoper als ook door het hoofdkantoor duidelijke uitleg gekregen. Op mijn vraag hoe men de woning inkomt (de meeste ongevallen vinden thuis plaats) kwamen we op een sleutelplaatje.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij vinden de senioren alarm een prettig product. Onze moeder heeft een veiliger gevoel, waardoor zij meer kan genieten van haar vrijheid. Wij zijn erg tevreden!! Prima en duidelijk uitleg van de adv... Mehr ansehen
Mr Remco was hier, van uwzorgalarm.nl. Ik had een fijne ervaring, lekker onspannen gesprek. Geen verkoop truckjes of aangesmeerd. Ik ben bewust geworden en realiseerde, dat het een goede keuz... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Ons alarmsysteem is een draagbare telefoon voorzien van een GPS tracker. Hierdoor kan ten alle tijden de locatie van het systeem worden opgevraagd. Kinderen, ouderen en organisaties kunnen nu op een gemakkelijke manier de historische locaties inzien, alarmeren en communiceren. Familieleden, vrienden en bekenden kunnen nu met een gerust en veilig gevoel kinderen of ouderen hun gang laten gaan. Met de druppel en de Altijd Veilig APP is het gemakkelijk om onderling te communiceren en in geval van nood te alarmeren. Zo kunt u uw dierbaren er met een gerust hart een dagje op uit sturen.
Niederlande
- uwzorgalarm.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Heb een leuk gesprek gehad met Rachel
Heb een leuk gesprek gehad met Rachel
Heb gekozen om een alarm toenemen
We hebben een heel leuk gesprek gehad onder een bakkie koffie
Ik werd goed ingelicht en de mevrouw…
Ik werd goed ingelicht en de mevrouw was ook super aardig en geduldig, haar naam is Rachel.
Mijn moeder is gisteren heel aangenaam…
Mijn moeder is gisteren heel aangenaam geholpen en alles is goed uitgelegd hoe alles werkte. De meneer Corné Wolfs doet uitstekend zijn best om mensen goed te behandelen.
Was een goed en duidelijk gesprek met…
Was een goed en duidelijk gesprek met Nick
Rachel geeft goede uitleg zeer tevreden blij mee .
Rachel heeft het goed uitgelegd zeer tevreden mooi product
Corne wolfs
Vorige week kwam corne wolfs bij mij aan de deur. Deze erg vriendelijke man heeft mij tot in detail uitgelegd hoe het systeem te werk gaat en het systeem werkt perfect erg blij mee
Alarm
Een vriendelijke man Corne en alles goed uit gelegd .
Ben benieuwd of hij goed werkt. Want ik kan hem uittesten zei hij.Maar als ik sommige berichten leest en je wordt opgenomen in 24/7 uurs instelling dat ze dan nog geld er af halen van je rekening dan weet ik het niet of dat zo goed bedrijf is.
Een onverwachte maar zeer positieve ervaring
Gisteravond tegen zessen gjng de voordeurbel. Dat is vrij ongebruikelijk omdat normaliter bezoekers via de buitendeur van het appartementengebouw waar ik sinds juli 2024 woon, naar binnen komen.
Voor de deur stond een jonge man die zich voorstelde als Nick en vroeg of ik bekend en geïnteresseerd was in een alarmknop/bel.
Daarop kon ik positief antwoorden en ik vroeg Nick om binnen te komen.
Mijn woning is geen thuis omdat ik midden in een verbouwing zit. Nick paste zich netjes aan en vertelde waarom een noodalarm zo belangrijk was voor ouderen zoals ik. Daar kon ik uit ervaring over mee praten. Ik heb tot voor kort in Oostenrijk gewoond en daar had ik een notruf ter beschikking. Deze heb ik daar minstens drie keer gebruikt.
Nick kon zijn overredingskracht daarom sparen want ik was wel in voor een alarmknop. Toen bovendien ook bleek dat het bedrijf meedenkt om het niet onnodig duur te maken door tv reclame te schrappen was 'de koop' snel gesloten.Nadat alles nogmaals goed uitgelegd was heb ik mijn handtekening geplaatst en ben ik binnen een paar dagen weer voorzien van een stukje zekerheid. Met dank aan Nick.
Een dankwoord
Beste Uw zorg.
Bij deze wil ik graag laten weten dat ik zeer content ben over mijn aankoop van u persoons alarm echt top.
Ik zat er al eerder een tijdje aan te denken om er een te kopen maar liet mij weer houden omdat het in mijn optiek erg moeilijk zou zijn dit te installeren en activeren, denk zoals helaas zoveel mensen van mijn leeftijd.(73)
Maar naar een huis bezoek van een van u medewerkers een zekere Corne met een goede en makkelijke uitleg was het al snel helder en duidelijk dat het niks voorstelde en ik zelf eigenlijk niks hoefde te doen en heb ik zonder weer te aarzelen besloten er meteen een te bestellen en overweeg nu zelfs er ook een voor mijn vrouw te bestellen die net als ik erg sceptisch was tov een persoonlijk alarm maar nu ook de voordelen ervan in ziet, zeker vandaag de dag !!
Mijn dank is daarom groot voor uw product en uiteraard u medewerker, anders had ik nog altijd niks gekocht.
Mvg Dhr R.c en Mvr A.c
Verzorgingshuis de winnepoort
V-waard
Na een leuk gesprek met Rachel heb ik…
Na een leuk gesprek met Rachel heb ik een alarmknop genomen.fijn dat er een valdetection op zit.
Rachel is hier geweest ik ben erg goed…
Rachel is hier geweest ik ben erg goed ingeligt, heel duidelijk. Fijn dat ik ook met het alarm kan douche.
Mvg sjeng
Corné Wolfs ,mijn adviseur,is bij mij…
Corné Wolfs ,mijn adviseur,is bij mij geweest, en dat was een zeer prettige ervaring.
Hij luistert goed naar je wensen en heeft mij prima uitgelegd hoe een persoonsalarm werkt.
Bovendien is hij erg vriendelijk.
Al met al ben ik zéér tevreden
super
Vorige week kwam er een vriendelijke man aan de deur Corne Wolfs hij legde mij tot in de puntjes uit hoe het alarm systeem te werk ging. ik maak nu gebruik van het systeem en vind het geweldig..super service
Geduld en vriendelijk
Vandaag is bij mij adviseur corné wolfs geweest en hij heeft mij en mijn moeder duidelijk uitgelegd hoe het persoonsalarm werkt, hij had veel geduld met mijn moeder die een beetje doof is en is erg vriendelijk, prettig verast en bedankt voor de goede service.
Hij kwam goed over en gaf me de…
Hij kwam goed over en gaf me de voordelen van het systeem
Vanmorgen is Corne Wolfs bij mij thuis…
Vanmorgen is Corne Wolfs bij mij thuis langs gekomen hij was een fijne man om mee te praten en heeft me overal goed mee geholpen zeker bij iedereen aan te raden
persoons-alarm aangeschaft
Vandaag een persoons-alarm aangeschaft. Corne Wolfs heeft me met begrijpbare taal alles duidelijk uitgelegd en vertelt.
Ik ga me een stuk veiliger voelen
Topper
Vandaag is bij ons adviseur corne wolfs…
Vandaag is bij ons adviseur corne wolfs geweest en heeft ons uitstekend geadviseerd hij was heel vriendelijk en behulpzaam en geeft goed advies
Erg goed en duidelijk uitleg gegeven…
Erg goed en duidelijk uitleg gegeven door de adviseur Corne Wolfs. Nam Echt de tijd voor ons.
Rachel heeft mij uitstekend…
Rachel heeft mij uitstekend voorgelicht, het is een leuke vlotte meid fijn dat het ook buiten werkt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.