Door zowel de verkoper als ook door het hoofdkantoor duidelijke uitleg gekregen. Op mijn vraag hoe men de woning inkomt (de meeste ongevallen vinden thuis plaats) kwamen we op een sleutelplaatje.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij vinden de senioren alarm een prettig product. Onze moeder heeft een veiliger gevoel, waardoor zij meer kan genieten van haar vrijheid. Wij zijn erg tevreden!! Prima en duidelijk uitleg van de adv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mr Remco was hier, van uwzorgalarm.nl. Ik had een fijne ervaring, lekker onspannen gesprek. Geen verkoop truckjes of aangesmeerd. Ik ben bewust geworden en realiseerde, dat het een goede keuz... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ons alarmsysteem is een draagbare telefoon voorzien van een GPS tracker. Hierdoor kan ten alle tijden de locatie van het systeem worden opgevraagd. Kinderen, ouderen en organisaties kunnen nu op een gemakkelijke manier de historische locaties inzien, alarmeren en communiceren. Familieleden, vrienden en bekenden kunnen nu met een gerust en veilig gevoel kinderen of ouderen hun gang laten gaan. Met de druppel en de Altijd Veilig APP is het gemakkelijk om onderling te communiceren en in geval van nood te alarmeren. Zo kunt u uw dierbaren er met een gerust hart een dagje op uit sturen.
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Ik ben heel vriendelijk geholpen en goede uitleg geven
Erg bedankt Huseyin

Antwort von Uwzorgalarm
Uitleg is zeer goed e beleefd
Bedankt meneer Huseyin

Antwort von Uwzorgalarm
Goede uitleg ,in eerste instantie zei ik nee ,maar het is toch een goed systeem omdat ik alleen ben ,een goede uitleg van meneer
Huseyin

Antwort von Uwzorgalarm
Een vriendelijk en goede uitleg gehad over de te volgen stappen.
Van Huseyin

Antwort von Uwzorgalarm
Vandaag geholpen door Huseyin. Heeft goed voorgelicht en overtuigd.

Antwort von Uwzorgalarm
Op mijn vraag hoe men de woning inkomt (de meeste ongevallen vinden thuis plaats) kwamen we op een sleutelplaatje. Deze code kan dan worden doorgegeven aan de meldkamer.
Voor een paar euro heb je ze bij de Action.
Wellicht een leuke attentie bij afname abonnement:))

Antwort von Uwzorgalarm
Vandaag was dhr. Huseyin bij mij op bezoek ben heel te vreden met zijn goede uitleg het gebruik van het apparaat dat ik bekom

Antwort von Uwzorgalarm
Het was een goede ervaring. Ze heeft het goed uitgelegd en ze sprak heel duidelijk. Het was heel goed te snappen wat er werd gezegd

Antwort von Uwzorgalarm
Goede uitleg en netjes overzichtelijk
En heeft mij overgehaald
Bedankt.Huseyin

Antwort von Uwzorgalarm
Opdringerig en verschaffen zich toegang tot complex met voornamelijk oudere bewoners. Verkoopster bleef maar door mekkeren hoewel ik al had aangegeven dat zij het complex diende te verlaten. Heel vervelend en onbeschoft.

Fantastisch geholpen door Denise Arts heel fijn gesprek !! Topper

Ik Mevr Van Gisbergen
Dhr G.Janssen heeft het goes uitgelegd
En ben zeer tevreden over het uitleg en heb me bij de alarmering aangesloten.
Mvg J.Van Gisbergen

Antwort von Uwzorgalarm
Top, erg duidelijk ook voor mijn oma !
Vriendelijk aan te raden

Antwort von Uwzorgalarm
Hueyin erg vriendelikk rustig en duidelijk

Antwort von Uwzorgalarm
Dhr Huseyn heeft goeie uitleg gegeven, alles was duudelijk.

Antwort von Uwzorgalarm
Deze mensen verschaffen zichzelf toegang tot appartementen complexen waar veel ouderen wonen. Vervolgens praten ze op deze mensen in met angstige scenarios om ze een alarm systeem te verkopen met een abonnement van €30 p/m. Wanneer de aanschaf wordt geannuleerd zijn ze ineens niet meer vriendelijk en slecht bereikbaar.
Ze maken misbruik van een kwetsbare doelgroep die soms niet weet wat ze aanschaffen en blijven pushen tot deze mensen akkoord gaan.

Antwort von Uwzorgalarm
Huseyin heeft alles goed uitgelegd en ook heel duidelijk.
Ik ben erg tevreden

Antwort von Uwzorgalarm
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.