Har lige fået en super god betjening og rådgivning af ekspedient hos Thy Rep i Thisted. Så hjælpsom og venlig betjening. Kan virkelig anbefales
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har generelt set haft en virkelig dårlig oplevelse med dette firma. Jeg kontaktede dem, efter jeg havde ødelagt mit hovedkamera på min iPhone 15. Jeg sendte et billede og spurgte, o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte “ny” I-Phone til vores datter i Thisted afd. God vejledning før køb - fuldstændig køreklar til brug v afhentning👏🌟 MEGA god stemning og tid til snak/ info!🤩 Elsker jeres koncept + at man al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig god oplevelse hos ThyRep. Hurtig og professionel service, god kommunikation og høj kvalitet i arbejdet. 🤩👍🏼 Kan klart anbefales!😊
Unternehmen hat geantwortet
Hos ThyRep tilbyder vi salg, service og reparation af telefoner/tablets til fordelagtige priser samt en lang række mobiltilbehør og gadgets.
Tigervej 12, 7700, Thisted, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Rigtig god service, og en meget fair pris

Antwort von ThyRep.dk
Hurtig betjening og friske fyrer 😃
Kommer helt sikker igen

Antwort von ThyRep.dk
Fantastisk flinke og kompetente ekspedienter.
Billige priser. 👍

Antwort von ThyRep.dk
Medarbejderen i ThyRep var god til at hjælpe mig en gammel mand, som har svært ved de tekniske ting.

Antwort von ThyRep.dk
Meget flinke og kompetente unge mennesker, virkelig en god service 😀

Antwort von ThyRep.dk
Købte en ny Mobil i bytte for den gamle, Lidt høj pris for en brugt. Men med 2 års reklamationsret og god service, er det fair. Man kunne også prutte om prisen, bare ærgerligt man får at vide at de ville give et par earbud til en værdi af 500 kr. når det var noget fra Kina og ikke det værd. Ville gerne have haft rabat frem for "gratis" earbuds, jeg alligevel ikke kan bruge.
Indtil videre fejler Mobilen ikke noget, hvilket er det jeg kom for.

Antwort von ThyRep.dk
Jeg fik min skærm og mit batteri skiftet, men efterfølgende sidder skærmen ikke ordentligt fast og til sidst stopper den med at virke helt.
Butikken fortæller mig at jeg kan komme forbi, men da jeg møder op er butikken lukket permanent. Vanvittig dårlig service!

Antwort von ThyRep.dk
Kanon service hos ThyRep! Er en halvgammel dame, som ejer en halvgammel IPhone 6S PLUS - min tro følgesvend gennem de sidste 4-4,5 år. Vi er 100% dus, og den har aldrig fejlet noget, indtil den pludselig - fra den ene dag til den anden - ikke kunne holde strøm længere. Satte jeg den til opladning, viste den efter ganske kort tid “99% opladt”, men efter mindre end 5 min. og uden strømstik, blev der sort skærm og telefonen slukkede. Jeg ringede derfor til ThyRep., for at få et bud på, hvad der kunne være i vejen? En flinke flinke ung mand fortalte mig, at det med al sandsynlighed var telefonens batteri som var kaput, men at det hurtigt kunne udskiftes med et splinter nyt. Næste dag kørte jeg selvfølgelig ud til ThyRep i Thisted, hvor jeg blev hilst velkommen, så snart jeg trådte ind i butikken. Jeg blev tilbudt en siddeplads, hvis jeg ville vente imens batteriet blev udskiftet, hvilket jeg takkede ja til. 15 min. senere var min telefon klar, og regningen lød på 300,-. Den fungerer nu som en ny igen, hvorfor jeg selvfølgelig giver ThyRep mine aller bedste anbefalinger. Sød og venlig kundebetjening, super hurtig ekspedition, veludført arbejde, og en pris som alle kan betale sig fra. ThyRep får 5 stjerner ud af 5 fra mig! *****

Anmeldelse for min svigermor:
Super god service, imødekommende og flink ung mand, god rådgivning og hurtig ekspedition.👍🏻😊

Antwort von ThyRep.dk
Hurtig, god og behagelig service OG rimelige priser
Kan klart anbefale at besøge ThyRep

Super god services
Og hurtig rep af mobilen
Dygtige folk

Antwort von ThyRep.dk
Alt i alt rigtig god Service de var virkelig hurtige og meget imødekommende rar mennesker kan 100% anbefalede dem til alle

Antwort von ThyRep.dk
Klasse service. Altid dejlig stemning når man kommer ind i butikken!

Antwort von ThyRep.dk
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.