Jeg fik leveret et bluetooth headset, som viste sig at være defekt. Efter et telefonopkald blev der samme dag fremsendt et nyt headset og jeg blev bedt om at skrotte det defekte. Det nye blev betal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet
Købte et Rixus Apple Watch opladekabel hos reFix.dk - som viste sig ikke at kunne lade min kones Apple Watch op. Uret fik ikke noget strøm på, men blev derimod ultra varmt. Jeg skrev til reFix kunde... Mehr ansehen
Fint udvalg, havde lige nøjagtigt det jeg skulle bruge. Tilmed hurtig levering også.
Venlig, høflig og altid klar på at løse opgaven prompte og professionelt. Jeg har kun rosende ord for den ydmyg og samtidig betydningsfulde mand i Refix butikken. Tak fordi du fixer vores elektron... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
reFix.dk er din pålidelige specialist i reparation af iPhone, iPad, MacBook og elektronik med base i Holstebro, Danmark. Vi er en 100% dansk ejet virksomhed der kombinerer professionel reparationsservice med en omfattende webshop fyldt med kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.
🔧 Professionel Reparation: Vi tilbyder hurtig reparation af smartphones, tablets og computere med livstidsgaranti på iPhone skærme og op til 2 års garanti på alle andre reparationer. Vores erfarne teknikere arbejder med originale reservedele og kan klare de fleste reparationer på kun 30 minutter. Vi matcher konkurrenternes priser og garanterer 100% kundetilfredshed.
🛒 Webshop med Stort Udvalg: I vores online shop finder du et omfattende sortiment af refurbished iPhones, iPads og MacBooks – alle grundigt testet med professionelt software og manuelt kontrolleret. Derudover tilbyder vi opladere, kabler, covers, panserglas, høretelefoner, holdere og accessories til alle populære mærker.
✅ Hvorfor Vælge reFix?
Hos reFix går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker at gøre det nemt, trygt og overkommeligt at reparere og købe elektronik online. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig før, under og efter dit køb. Besøg os på Struervej 55, 7500 Holstebro eller shop online på www.refix.dk.
Fri fragt over 499 kr.

Struervej 55, 7500, Holstebro, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Umiddelbart tilfreds med produktet. Svarer desværre ikke på mail om rabat.
Alt fungerede fra tilfredsstillende fra bestilling til modtagelse af varen.

Antwort von reFix.dk
Jeg havde bestilt forkert cover men ingen problemer med at bytte til det rigtige selvom jeg havde åbnet for æsken

Antwort von reFix.dk
Bliver konstant ved at sende påmindelser om anmelderser. Hermed gjort

Antwort von reFix.dk
Jeg fik leveret et bluetooth headset, som viste sig at være defekt.
Det nye blev betalt og det defekte blev krediteret incl. fragtomkostninger.
Min hidtil bedste oplevelse i forbindelse med et køb fra en netbutik.

Antwort von reFix.dk
God side med priser der matcher kvaliteten af deres produkter

Antwort von reFix.dk
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.