Cykelmakker.dk Bewertungen 1.198

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en defekt cykel, som blev afleveret ved Bilka Herning tirsdag og var allerede klar igen torsdag til afhentning. Alle fejl/mangler var fixet, så syntes det er super service fra Cykelmakker. 👏👌... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kontaktede dem mandag. 2 dage efter var cyklen blevet repareret på min egen adresse. De ringede også til mig 15 minutter før ankomst. God kommunikation.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Servicen er i top!! Hold op for en fantastisk service- hurtigt og bekvemt fordi de kommer ud og laver det hele! Jeg kan kun anbefale dem, kun positivt at sige- jeg er helt overrasket over den serv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utroligt hurtig og gnidningsfrit. VI købte en elcykel cykel til Charlotte i Bilka for godt tre måneder siden, som har kørt fint. Pludselig holdt den op med at give strøm til motoren. Vi fejlmeldte... Mehr ansehen

1. Fahrradwerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

Cykelmakker er en cykelservice til alle cykler solgt hos Salling Group (Bilka, Føtex & BR). Et landsdækkende netværk af professionelle cykelmekanikere, hvor servicen kommer i første række.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig reparation på egen adresse

15. April 2026

Hej Rasmus

Det er vi rigtig glade for at høre 💪

God oplevelse

Cykelmakker reagerede hurtigt, og sendte en super behagelig cykelsmed til min adresse to dage efter henvendelse. Cykelsmeden lyttede til udfordringerne med cyklen, og fiksede den indenfor 20 minutter.

16. April 2026

Hej Ida

Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os 👏

God mandag!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service, men svært at komme ud af bilkas parkeringskælder med cykel

19. August 2025

Hej Bjørg

Tak for at dele din oplevelse! Det sætter vi pris på 😊

Havde en defekt cykel

Havde en defekt cykel, som blev afleveret ved Bilka Herning tirsdag og var allerede klar igen torsdag til afhentning. Alle fejl/mangler var fixet, så syntes det er super service fra Cykelmakker. 👏👌🙏
Blev kun endnu gladere for vores køb af SCO cykler fra Bilka. 😊

9. April 2026

Hej Heine

Tusind tak for at dele din oplevelse med os - det sætter vi stor pris på 😎

Servicen er i top!

Servicen er i top!!
Jeg kan kun anbefale dem, kun positivt at sige- jeg er helt overrasket over den service man stadig kan få hos sådan et firma 😊

10. April 2026

Hej Malene

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at høre om din oplevelse hos os 👏

Rigtig go' weekend!

Nemt, hurtigt, problemfrit

Cykelmakker hentede cyklen tirsdag efter påske og afleverede den igen to dage senere. Det var en garantireparation. Det kan ikke gøres bedre.

9. April 2026

Hej

Tak for at dele din oplevelse! Det er jeg glad for at høre 👏

Rigtig god weekend!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med både service og responstid

Hej,

Jeg har været meget tilfreds med den service, jeg har modtaget. Kommunikation og responstid var rigtig god, og reparationen blev udført hurtigt og effektivt.

Alt i alt en meget positiv oplevelse, og jeg kan klart anbefale jer.

Mange tak for hjælpen!

Harit

23. März 2026

Hej Harit

Tusind tak for din anmeldelse! Det er jeg rigtig glad for at høre 😊

God påske!

Virkelig god oplevelse

Meget hurtig svartid og reparation af cykel! Virkelig god service og sødt personale!

19. März 2026

Hej Sandra

Tak for din flotte anmeldelse!

God påske 🐣

Hurtig og god service

Jeg havde modtaget et defekt batteri. Jeg oprettede en sag, ringede til dem og et nyt batteri blev sendt med det samme. De var meget flinke i telefonen — super god oplevelse!

6. März 2026

Hej Anders

Tak for at dele din oplevelse! Jeg er glad for, at vi hurtigt fik hjulpet dig 😎

Skæv forgaffel

Jeg afleverede min cykel, da hele forgaflen var skæv og måtte udskiftes, det blev klaret på rekord hurtig tid og min cykel var kører klar igen, tusind tak for hurtig betjening og skøn service

1. März 2026

Hej Frederik

Tak for at dele din oplevelse med os! Det er vi rigtig glade for at høre 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En hurtig reparation af min cykel

En hurtig reparation af min cykel , fuldt ud tilfreds og intet at klage over☺️

26. Februar 2026

Hej Charlotte

Det er vi rigtig glade for at høre 👏

God dag til dig!

Effektivt og uden besvær

Utroligt hurtig og gnidningsfrit.
VI købte en elcykel cykel til Charlotte i Bilka for godt tre måneder siden, som har kørt fint. Pludselig holdt den op med at give strøm til motoren. Vi fejlmeldte den i appen mandag aften, onsdag blev den afhentet på adressen og fredag morgen tilbageleveret i færdigrepareret tilstand. Uden besvær og udgift for os, da det var under garantien. TAK!!
MVH Kim og Charlotte Øverup

27. Februar 2026

Hej Kim og Charlotte

Tusind tak for at dele jeres oplevelse med os! Det sætter vi stor pris på 👏

Go' weekend til jer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var overrasket over at servicen var…

Jeg var overrasket over at servicen var gratis (var jeg ikke klar over var en del af det at købe cyklen hos Salling group) Det var mega fedt.
De unge drenge der stod i service både da jeg kom og afleverede cyklen og da jeg hentede den ogen var mega søde, og virkelig hjælpsomme. Har kun oplevet god service i Bilka servicecenter (Bilka tilst)

13. Februar 2026

Hej Evalotte

Tusind tak for at dele din oplevelse med os! Det er vi rigtig glade for at høre 👏

En god oplevelse

En god oplevelse. Meget servicemindede.

16. Februar 2026

Hej Ole
Tak for at dele din oplevelse. Til info er det ikke os, der samler cyklerne for Bilka - her benytter de et andet eksternt firma. Vi står derfor udelukkende for reparationer 😊

God aften!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God respons på min henvendelse og…

God respons på min henvendelse og hurtig afhentning af cyklen del
Har kun gode ting at sige om Cykelmakker

18. Februar 2026

Hej Marianne

Tak for de flotte ord! Det er vi glade for at høre 👏

God dag til dig!

Jeg har kun ros at give

Jeg har kun ros at give. Hurtig respons på min henvendelse, samt beskeder vedr. min cykel, hvor langt i forløbet de var nået.
Keep up the good work 👍

11. Februar 2026

Hej Ina

Tusind tak for de flotte ord! Det sætter vi pris på 👏

Go' mandag til dig!

Hurtig betjening

Hurtig betjening , gode folk

11. Februar 2026

Hej Hanne

Det er vi rigtig glade for at høre 👏

God weekend til dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at oprette sag og kort…

Nemt at oprette sag og kort ekspeditionstid. Eneste udfordring var at vælge købsdato når man opretter cyklen på nettet. Måske det fungerer bedre i appen. Alt i alt velfungerende.

10. Februar 2026

Hej Morten

Tak for at dele din oplevelse! Det er vi glade for at høre 😎

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Perfekt service. Cyklen blev repareret på én dag. Gearene på cyklen var i stykker, og de reparerede også sadlen, som var i stykker, selvom den ikke stod i min rapport.
Den eneste negative bemærkning er, at cyklen larmede, før jeg købte den, på grund af stellet. Så snart jeg fik den, var den væk, men dagen efter startede den igen.

4. Februar 2026

Hej Anna

Tak for at dele din oplevelse med os! Det sætter vi stor pris på 👏

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Rep og service, dæk

Havde cyklen inde, fik ny computer og service samt stramning af eger og service, ingen kvittering selvom man ber om det, og efter 2 måneder står navet så af og eger falder af og er løse igen. Prøver og skrive til dem med en cirka pris, hvor de bsre skriver skrive indlever den, ingen svar!!

6. Februar 2026

Hej Claus

Nederst i din sag (25101077), kan du se, hvad der er fikset samt prisen på det. Der er naturligvis 2 års ny reklamationsret på de udskiftede dele, hvis ikke der er sket noget med cyklen. Det koster ikke noget at indlevere sin cykel på vores værksted, så der bliver ikke opkrævet noget, uden du er informeret 😊

God dag.

Team Cykelmakker 🚲

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr