Review over theorie-cursus.nl of Theorie Online zoals boven aan de website staat. Het theorieboek is geschreven zodat het jongeren van de straat aanspreekt, niet erg professioneel dus. De oef... Mehr ansehen
Wees gewaarschuwd! Theorie is incorrect, formules zijn fout en niet compleet bijv: Volgafstand en remafstand, hun berekeningen zijn fout.. Oefenexamens zijn 9/10x hetzelfde, afentoe 1+2 nieuwe... Mehr ansehen
Via social deal aangeschaft. Theorie cursus motor met oefenvragen. Voor 10 euro kan je niet alles verwachten, maar dit is gewoon weggegooid geld. De geschreven theorie is enorm beknopt en incomplee... Mehr ansehen
De oefenexamens zijn bizar slecht. Vol spelfouten, slechte afbeeldingen en zelfs antwoorden die bij het ene proefexamen als fout worden gemarkeerd en bij ander proefexamen als goed worden gerekend. V... Mehr ansehen
Niet doen
Niet doen! De theorie is zeer beknopt en de vragen lijken allemaal op elkaar en aantal uitwerkingen kloppen zelfs niet.... wit knipperend licht b.v. Gaat nergens over zonde van je geld.
Leuke deal maar niet verstanding!
Leuke deal maar niet verstanding!
Motor theorie gekocht bij groupon.
Zonde van je geld! Theorie is echt veel te bondig, bij het echte examen ga je direct de mist in omdat er dingen gevraagd worden die niet terug te vinden zijn in de theorie!
Van de 50 vragen CBR ongeveer 15/20 nieuwe "themavragen" gehad die ik ongeveer moest gokken..
Doe je jezelf een plezier en koop een echt boek, lijkt een mooie deal maar zonde van je geld en je moet alsnog 37 euro voor je extra examen aanvragen dus uiteindelijk niks goedkoper!
Theorie is oke, de oefenexamens lijken te veel op elkaar.
De auto theorie is redelijk, maar de hoeveelheid theorie is beperkt. De website is wel technisch in orde. Het overzicht van de oefen examens is overzichtelijk, alleen wat ik erg jammer vind is dat de verschillende examens heel erg op elkaar lijken. Er zitten alleen een aantal andere vragen in. Ik heb via social deal voor €9,99 de auto theorie pakket gekocht. De €69 wat de originele prijs is, dat is het zeker niet waard.
De meeste of alle theorie wat op deze website staat kun je ook gewoon gratis krijgen via andere sites. De examens lijken erg op elkaar, dus ik vraag me zelfs af of de €9,99 het wel waard is.
Oja de reviews op hun eigen website zijn zeker fake!