Review over theorie-cursus.nl of Theorie Online zoals boven aan de website staat. Het theorieboek is geschreven zodat het jongeren van de straat aanspreekt, niet erg professioneel dus. De oef... Mehr ansehen
Wees gewaarschuwd! Theorie is incorrect, formules zijn fout en niet compleet bijv: Volgafstand en remafstand, hun berekeningen zijn fout.. Oefenexamens zijn 9/10x hetzelfde, afentoe 1+2 nieuwe... Mehr ansehen
Nauwelijks punten naar voren gekomen…
Nauwelijks punten naar voren gekomen bij het theorie examen. NIET KOPEN!!!!
Ik wil mijn geld terug boeven
Ik wil mijn geld terug boeven. €20 euro betaald via groupon voor niks! Je krijgt letterlijk geen ene vraag die voorkomt bij het cbr examen. Niet kopen dus!!!!! Ik wil mijn geld terug
ik ben 5x gezakt bij andere…
ik ben 5x gezakt bij andere dagcursussen zoals 123theorie en nog en paar. En nu voor het eerst bij nu.theorie Barendrecht. en geslaagd!!
Kesh en Jop helemaal top. Duidelijk en goede ezelsbruggetjes.
En ook nog eens met 0 fouten mijn theorie auto gehaald, dus iedereen bekijkt het anders. Voor mij werkte deze cursus perfect.
Groet Jay
NIET KOPEN gewoon theorie toppers haalen
hartstikke onprofesioneel in elkaar gezete website. de plaatjes zijn onduidelijk. en de gevare herkenings vragen zijn niet eens getimed ik heb het voor 10 euro afgeprijs van meer dan 60 euro (geen wonder) gekocht op social deal dat was het niet eens waard.
Wees gewaarschuwd!
Wees gewaarschuwd!
Theorie is incorrect, formules zijn fout en niet compleet
bijv: Volgafstand en remafstand, hun berekeningen zijn fout..
Oefenexamens zijn 9/10x hetzelfde, afentoe 1+2 nieuwe vragen..
Hier ga je gegarandeerd niks van leren!!
het was via social deal, de schade is dus klein..
(aanrader is theorie-examen.training)
Waardeloos
Gehele theorie programma doorlopen voor het motor A rijbewijs. Magere informatie, geen uitleg bij vragen waarom dat antwoord goed of juist is, geen inhoudelijke vragen zoals de CBR ze stelt. Hoewel ik meerdere ervaringen heb met het maken van theorie examens voor andere rijbewijzen weet ik zeker dat het niet halen van mijn motor theorie door dit waardeloze programma komt.
Op het programma alles met 0 fout afgerond en bij het CBR examen 9 fout... Het kwam niet overheen met elkaar.
Deze review is niet uit frustratie geschreven, ik ben alleen telleurgesteld in Theorie-cursus.nl.
DOE HET NIET... TELEURSTELLING GEGARANDEERD
Via social deal aangeschaft. Theorie cursus motor met oefenvragen. Voor 10 euro kan je niet alles verwachten, maar dit is gewoon weggegooid geld. De geschreven theorie is enorm beknopt en incompleet. Je krijgt maar 6 oefen examens waarvan de helft van de vragen gewoon hetzelfde zijn.
Ook zijn de vragen oud en afbeeldingen slecht.
KORTOM: DOE JEZELF EEN LOL EN KOOP JE THEORIE PAKKET ERGENS ANDERS!
Goedkoop dus verwachte niet veel
Goedkoop dus verwachte niet veel. Geen aanrader ze zijn niet ge-update het zijn examen vragen van 2020.. jammer dit
Gekocht via Social Deal voor €10 dus…
Gekocht via Social Deal voor €10 dus verwacht al niet veel maar eigenlijk niet zo slechts, hun "recente" vragen zijn van 2020, de website is ook moeilijk te navigeren aangezien de opdracht pagina altijd is verstopt als je naar de hoofdmenu gaat.
Ondermaats
lesstof lijkt op een slecht geschreven samenvatting van het theorieboek. Lijkt geschreven door een scholier, en is zeker niet volledig. Proefexamens zijn zeker in het geval van de gevaarherkenning slecht. Kleine plaatjes en tekeningen waarbij het niet echt mogelijk is de afstand in te schatten, of waarvan ik het idee heb dat de antwoorden niet kloppen.
Ik heb nog geen examen gedaan, maar ik ben nu al blij dat ik ergens anders ook nog toegang heb tot 30 proefexamens.
Niet kopen
Niet kopen. Wat anderen zeggen klopt. Je kunt nog beter je geld in de fik steken, dan heb je er nog een beetje warmte van.
Wat een prutcursus
De oefenexamens zijn bizar slecht. Vol spelfouten, slechte afbeeldingen en zelfs antwoorden die bij het ene proefexamen als fout worden gemarkeerd en bij ander proefexamen als goed worden gerekend. Veel overlap ook tussen de verschillende examens.
Je kunt je geld nog beter weggooien.
Bespaar je het geld
De oefenexamens zijn vrij waardeloos. In totaal zijn er 6 oefenexamens beschikbaar, maar er zit ontzettend veel overlap in de gebruikte vragen. Slechts een enkele vraag verschilt per examen.
Je bent veel beter af direct naar examencentrum.nl te gaan, om je echt goed voor te bereiden op het theorie-examen!
Gelukkig was het goedkoop, want was ook matig.
Was erg goedkoop, maar hun oefenexamens hebben steeds dezelfde vragen. Ik kan bij veel plaatjes het antwoord geven zonder de vraag te lezen, dat is nou niet echt goede voorbereiding voor een examen.
Zeer slecht.
Zeer slecht.
Oefen theorie examen, bijna geen enkele uitleg en erg beknopt.
Na hard leren op theorie examen.
Toen de echt theorie axamen, geen enkele vraag of wat dan ook gekregen en alle vragen waren anders.
Zeer slechte cursus
Zeer slechte cursus. Informatie is veel te beknopt opgeschreven, en in overmatig populair taalgebruik. Ook komt feitelijk onjuiste informatie voor in de cursus en ontbreken er verkeersregels. De plaatjes die in de proefexamens gebruikt worden zijn ook belabberd. Zo is het bijvoorbeeld niet goed zichtbaar of auto's op je af komen of van je wegrijden, waardoor je onnodig veel fouten maakt en niet leert hoe het op het examen gaat. Ik heb een andere cursus bij moeten kopen.
Goedkoop is duurkoop!
Goedkoop is duurkoop! Deze cursus heb ik aangeschaft via Social Deal voor €10. De theorie die wordt aangeboden is ondermaats en de proefexamen vragen herhalen zich ontzettend vaak.
Vragen die gesteld zijn tijdens het CBR examen waren niet eens aan bod gekomen tijdens de theorie. Tijdens het oefenen op proefexamens haalde ik de proef examens met 0-5 fouten en op het CBR examen uiteindelijk gezakt met 14 fouten.
Verder is het niet mogelijk om een review achter te laten op Social Deal (ook niet na telefonisch contact) als ook op hun eigen website theorie-cursus.nl. De reviews die er staan lijken doorgestoken kaart. Jammer hoor. Wel raad ik aan iedereen met een klacht dit door te geven aan Social Deal. Bij genoeg klachten zullen ze de "deal" stop zetten.
SLECHSTE CURSUS OOIT
Lijkt helemaal niet op het echte theorie examen. De cursus gedaan, met overal een 100% score. Tijdens het theorie examen zelf gezakt met 19 fouten!! Wat een ontzettend slechte cursus.
Lijkt een mooie deal
Lijkt een mooie deal, is t zeker niet. Via social deal voor 9.99 gekocht is dus zonde van je geld. Examens lijken nergens op in vergelijking met de echte van t cbr. Leerstof dusdanig beperkt dat je de helft van de examenvragen in de leerstof niet eens behandeld krijgt! Er wordt ook geadverteerd met video's...nou die kan je op youtube zo terug kijken en deze hebben totaal geen toegevoegde waarde! Ik raad iedereen af hier geld te spenderen.
Niet doen !!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.