Dank je wel quincy en de team van theorietoppers. In 2015 had ik ook mijn auto theorie bij quincy gehaald in 1x Nu mijn motor theorie in 1x gehaald De onlinecursus is echt een aanrader als je... Mehr ansehen
Ik heb mijn theorie geleerd met de videocursussen van Theorie Toppers en ik ben super tevreden! 🙌 De uitleg was duidelijk, rustig en makkelijk te volgen, waardoor zelfs de lastigere onderwerpe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Wij helpen je slagen voor het je theorie examen 🥳 Een geweldige videocursus met oefenexamens voor het auto- bromfiets, en motor theorie examen.
Teilingen 3, 1082 JP, Amsterdam, Niederlande
- 0202617438
- info@theorietoppers.nl
- theorietoppers.nl
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kijken, begrijpen , leren.
Dank je wel quincy en de team van theorietoppers.
In 2015 had ik ook mijn auto theorie bij quincy gehaald in 1x
Nu mijn motor theorie in 1x gehaald
De onlinecursus is echt een aanrader als je nu nog twijfelt , zeg ik gewoon doen .
En de vragen komen zowat overeen als die van de zakkenvullers 🤣
Summer here i come
Ben geslaagd met dit pakket
Ben geslaagd met dit pakket! Vond het erg duidelijk en de examens waren zoals op het CBR.
Ik wil jullie bedanken voor alles wat…
Ik wil jullie bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan voor mij!! Jullie theorie is zo goed zeker een aanrader naar 3 keer bij een ander theorie gedaan en vervolgens naar jullie gegaan en ben dan naar 2 keer geslaagd echt superrr blij meeee bedankt toppersssss🎉🎉🎉🎉❤️
Echte toppers zijn dit⁉️❤️
Toppers zijn dit ze hebben mij goed op weg geholpen en door hun gelijk geslaagd❤️
heb er 3 dagen voor geleerd gelijk…
heb er 3 dagen voor geleerd gelijk geslaagd dankzij de duidelijke filmpjes. makkelijk te begrijpen. Heel erg bedankt! 😚
Super cursus
Dankzij Quincy mijn theorie in 1 keer gehaald! Duidelijke uitleg, praktische voorbeelden en overzichtelijke stof. Na het bekijken van de video's en de oefenexamens gemaakt te hebben voelde ik me goed voorbereid op mijn theorie-examen. Zeker een aanrader!
Beste theorie curses ooit
Super makkelijke uitleg gewoon filmpjes kijken en examens maken. Ik heb 2x de cursus gekeken (alle hoofdstukken) en het was gewoon onmogelijk om te zakken met de duidelijke uitleg. In 1x geslaagd voor Motortheorie. Dankjewel Theorietopper team
Eindelijk geslaagd dankzij jullie
Ik ben ontzettend vaak gezakt voor mijn theorie 6 keer.. heb van alles geprobeerd. De vaalangst en de dyslexie namen mij elke keer over. Tot ik voor twee weken geleden tot de 6e keer ben gezakt. Ik was het zat en ging toch wat opnemen van wat mijn vriendinnen zeiden “probeer theorie toppers” en ja hoor! Twee weken elke dag een uurtje leren en vandaag heb ik nou eindelijk mijn theorie behaald😍 ik raad iedereen dit aan! Duidelijke informatie. Fijne leer methode. En na de examens heb je via ai een gemaakt plan waaruit jij kan zien waar je moeite mee hebt en dat extra leren!

theorie toppers nummer 1
binnen 1 keer geslaagd, alle onderdelen goed uitgelegd heel erg bedankt 😊

In één keer geslaagd voor auto én motor dankzij Theorie Toppers! 🎉
De uitleg was duidelijk, rustig en makkelijk te volgen, waardoor zelfs de lastigere onderwerpen goed te begrijpen waren. Wat ik vooral fijn vond, is dat je in je eigen tempo kunt leren en alles zo vaak kunt terugkijken als je wilt.
Dankzij hun manier van uitleg voelde ik me zelfverzekerd tijdens mijn examens en ben ik zowel voor mijn autotheorie als motortheorie in één keer geslaagd! 🎉
Echt een aanrader voor iedereen die zijn theorie wil halen zonder stress. Bedankt Theorie Toppers! 🚗🏍️💨

Wel prima
Wel prima. De uitleg is duidelijk en de man die het uitlegt is ook enthousiast. Dat helpt heel erg qua motivatie. Met de videocursus is niets mis. Echter, is het regelmatig voorgekomen dat er bij de oefenexamens flinke fouten in de vragen zaten. Dat vind ik voor een cursus die opleidt voor een examen eigenlijk niet kunnen. Voorderest vond ik de online omgeving makkelijk te navigeren. Ook goed dat je door middel van een streak extra gratis dagen op kunt bouwen.

Antwort von Theorie Toppers
Dankzij Theorie Toppers in één keer…
Dankzij Theorie Toppers in één keer geslaagddd🎉🎉

Antwort von Theorie Toppers
Ff nagenieten ik ben geslaagd voor mijn…
Ff nagenieten ik ben geslaagd voor mijn auto theorie examen gisteren 02-04-2026 dankzij ik ben vorige cursus ik ben geslaagd door theorie toppers en itheorie en 123 theorie en dat was genoeg informatie om mij te laten slagen🎊🥳🎉

Theorie toppers beste
Ik probeerde eerst bij andere mensen mn theorie te halen (was me niet gelukt) maar door theorie toppers wist ik opeens alles en heb ik die theorie makkelijk gehaald. Zeker een aanraderrrr

Antwort von Theorie Toppers
Theorie gehaald in één keer
Theorie gehaald in één keer. De video cursus is super fijn het is verdeeld in delen en je kan makkelijk iets terug kijken.

Theorie Toppers
Theorie Toppers, de meest betrouwbare en beste manier om te slagen voor je theorie examen.

Super
Super! Eerste keer was ik helaas gezakt met 1 teveel fout, maar contact opgezocht en samen gekeken naar wat ik nog beter moest leren. Ze zijn altijd bereikbaar via mail en Dm en willen altijd met je mee denken. De cursus zit goed in elkaar en je leert er veel van.
Aanrader!

Toch minder positief
Vanwege alle positieve revieuws via hier gaan leren voor motor rijbewijs, maar wij zijn toch minder tevreden. Niet de eerste keer geslaagd, kan gebeuren natuurlijk.
Zelf hadden we 3 foutjes ontdekt in de cursus, dus besloten we via een ander bedrijf nog een pakket te nemen (hier na wel geslaagd)
Maar ik grapte op tiktok over komt zeker omdat jullie het redbull pakket niet hebben opgestuurd (die zou je krijgen als je je ervoor aanmelde, maar nooit gekregen) tot mn verbazig reageerde meer mensen met niet ontvangen en werd ik toen geblokkeerd om te reageren😅
Ook op foutje in de cursus nooit geen reactie op gekregen, dat vind ik dan toch een beetje raar.
Je maakt zoveel reclame over dat je de beste bent enzo maar feedback krijgen is een probleem, jammer.

Teleurstelling
In 2019 was ik geslaagd door TT maar door corona nooit mijn praktijkexamen afgemaakt.
Nu opnieuw begonnen maar Theorie Toppers stelt mij zwaar teleur.
Ik heb het duurste pakket gekocht en een paar uur later was het met 50% korting. Ik kon alleen maar een aantal dagen verlenging krijgen.
Daarnaast is de informatie niet toereikend en lijken de proefexamens niet op het examen van het CBR.

Antwort von Theorie Toppers
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.