- Fliesenfachhandel
- Schleif- und Polierservice für Fußböden
- Fachhandel für Bodenbeläge
- Fliesenleger
- Lieferant für Holz- und Laminatböden
→ Tegels & Laminaat Hoofddorp - Dé specialist voor tegels, PVC, laminaat en sanitair in Noord-Holland Welkom bij Tegels & Laminaat, uw complete vloer- en wandbekledingsspecialist in Hoofddorp. Sinds jaren zijn wij dé aangewezen partner voor prachtige tegelvloeren, luxe badkamertegels, duurzame PVC-vloeren, kwalitatief laminaat en hoogwaardig sanitair in de regio Haarlemmermeer en omstreken. → Uitgebreide collectie voor elke ruimte In onze ruime showroom vindt u een indrukwekkende collectie vloer- en wandmaterialen, waaronder keramische tegels, natuursteen, visgraat PVC, waterdicht laminaat en complete sanitaire oplossingen. Voor elke stijl, elke ruimte en elk budget hebben wij de perfecte oplossing. Bekijk ons uitgebreide assortiment op https://www.tegelsenlaminaat.nl/ → Bezoek onze inspirerende showroom Kom langs in onze showroom in Hoofddorp en laat u inspireren door de nieuwste trends en tijdloze klassiekers. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u https://t-l.nu/ bezoeken! → Professioneel advies zonder verplichtingen Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij bieden gratis, vrijblijvend en persoonlijk advies waarbij uw wensen centraal staan. Onze klanten waarderen onze deskundigheid en klantvriendelijkheid! Plan direct uw adviesgesprek via https://t-l.nu/advies/ → Vakkundige legservice en totaaloplossing Naast topkwaliteit producten bieden wij professionele legservice door gecertificeerde vakmensen. Van egaliseren tot het leggen van complexe patronen - onze specialisten zorgen voor een perfect eindresultaat. Eén aanspreekpunt voor uw complete project, van advies tot oplevering. → Grote voorraad, snelle levering Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij veel producten direct of binnen enkele dagen leveren. Geen lange wachttijden voor uw droomvloer of badkamer - bij ons kunt u vaak snel aan de slag met uw project. → Ruime openingstijden inclusief zondag Wij begrijpen dat u niet altijd doordeweeks tijd heeft, daarom zijn wij 6 dagen per week geopend: Dinsdag t/m donderdag: 09:00 - 17:00 uur Vrijdag (koopavond): 09:00 - 21:00 uur Zaterdag en zondag: 10:00 - 17:00 uur Maandag: gesloten
Noordmeerstraat 19, 2131 AD, Hoofddorp, Niederlande
- +310235616232