Vom Unternehmen geschrieben
VloerenCentrale is dé specialist op het gebied van vloeren, met een breed assortiment voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij geloven dat een vloer de basis vormt van elk interieur, en daarom bieden wij uitsluitend producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Of het nu gaat om PVC, laminaat, Marmoleum, parket of tapijt, wij hebben voor iedere stijl en elk budget een passende oplossing. Naast ons uitgebreide vloeren assortiment verzorgen wij ook traprenovaties en hebben wij alles op het gebied van binnenzonwering/raamdecoratie. Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke service en deskundig advies. Ons team denkt graag mee over de juiste keuze qua materiaal, kleur en afwerking, zodat de vloer niet alleen praktisch is, maar ook perfect aansluit bij de gewenste sfeer in huis of op kantoor. Naast een uitgebreid assortiment staan wij ook bekend om onze betrouwbaarheid: duidelijke communicatie, snelle levering en afspraken die we nakomen. Bij VloerenCentrale vinden wij het belangrijk dat klanten zorgeloos kunnen genieten van hun aankoop. Daarom bieden wij ook aanvullende diensten zoals professionele legservice, zodat de vloer vakkundig en netjes wordt geplaatst. Onze missie is eenvoudig: het creëren van tevreden klanten door kwaliteit, service en vakmanschap te combineren. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar een duurzame vloer waar men jarenlang plezier van heeft.
VloerenCentrale | Een vloer voor iedereen!
Vom Unternehmen geschrieben

- Zeer ervaren vloerenleggers
- VloerenCentrale heeft zeer vakbekwame vloerenleggers (van oorsprong interieurbouwers) in dienst die stuk voor stuk pietje precies zijn in niet alleen het leggen van vloeren maar ook de afwerking daarvan.
- Garantie
- Niet alleen op de producten maar ook op de gelegde vloeren! Al onze producten komen van gerenommeerde bedrijven. Heeft u een klacht, dan wordt deze direct in behandeling genomen in overleg met de betreffende fabrikant. Daarnaast bent u altijd verzekerd van de aangegeven garantie periodes. (zie voorwaarden per fabrikant/leverancier)
- Persoonlijk advies op maat
- Iedere woning is anders en niet iedere vloer kan zomaar overal in elke ruimte gelegd worden. VloerenCentrale voorziet haar klanten altijd van persoonlijk advies opmaat.
- Goede prijs/kwaliteit verhouding.
- Voor de meeste producten hanteren wij de laagste internetprijzen. Verschil met een internetwinkel: Bij VloerenCentrale krijgt u altijd service, garantie en advies op maat!
- Gratis monsters
- VloerenCentrale heeft van zo goed als haar gehele assortiment stalen op voorraad. Het is altijd mogelijk HELE planken en/of tegels mee naar huis te nemen om een en ander bij meubilair te houden en evt.mee te nemen wanneer u op zoek gaat naar bijvoorbeeld een keuken etc. U krijgt altijd minimaal 1 hele plank of tegel mee!
- Grote showroom/magazijn
- Vloeren zijn vanwege vele oppervlakte structuren, dessins en kleuren NIET van kleine monsterstukjes te beoordelen. Daarom liggen er in de showroom van VloerenCentrale altijd vloeren uitgelegd in oppervlak van minimaal 1x1m. Ligt de vloer niet in de showroom, dan leggen wij deze zonder problemen voor u uit in ons grote magazijn!
Takkebijsters 70, 4817 BL, BREDA, Niederlande
- 076-5220686
- info@devloerencentrale.nl
- www.devloerencentrale.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.