Professioneel klantvriendelijk bedrijf dat vakwerk levert. Onze oude vloer is fantastisch mooi geworden, het lijkt alsof deze gloednieuw gelegd is. Wat ons daarnaast aansprak was de heldere communi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ze hebben de oude vloer van mijn moeder, die totaal verpest was door de vorige behandelaar, weer comleet hersteld en precies op de goede lichte kleur gemaakt die wij nu wilden in ons voormalig ouderl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vanaf de eerste oriëntatie op de website, offerte aanvraag, beoordeling van de uit te voeren werkzaamheden tot en met de communicatie vooraf t.b.v. de uitvoering wordt alles super begeleid en ruimscho... Mehr ansehen
- Holzfußboden-Reparaturservice
- Fußbodenaufbereitung
- Bodenleger
- Fachhandel für Bodenbeläge
- Lieferant für Holz- und Laminatböden
- Parkettleger
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij Woodstep. Uw vloer is het visitekaartje van uw woning. Laat Woodstep uw woonkamer, keuken of bovenverdieping vernieuwen. Service, garantie en kwaliteit dat is waar Woodstep voor staat!
Vijverweg 2, 7641LH, Wierden, Niederlande
- 0546 232 036
- info@woodstep.nl
- www.woodstep.nl
Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Een bedrijf met expertise en vakmanschap
Dit bedrijf heeft de immens slecht uitgevoerde werkzaamhedem van ParketTree vakkundig hersteld. Vanaf het eerste bezoek, de offerte en de uit te voeren werkzaamheden, is sprake van professionaliteit, een goede communicatie en vakmanschap. De parketteurs hebben netjes gewerkt, hebben oog voor detail, hebben vakmanschap getoond, waardoor de vloer prachtig is geworden. Merci.
Onze nieuwe keuken beschadigd
Onze nieuwe keuken beschadigd! Niet eens gemeld!
Vriendelijk, kundig, flexibel!
De mannen van woodstep zijn uitzonderlijk vriendelijk en zeer kundig.
Twijfel niet en neem contact met ze op i krijgt geen spijt.
Absolute aanrader
Wat ons daarnaast aansprak was de heldere communicatie. Er was een klein misverstand maar ook dat werd uiterst professioneel en vooral vriendelijk opgelost. Kortom een absolute aanrader!

Gewoon goed!
Gewoon goed!
scherpe prijs, goede service en communicatie en super enthousiaste werknemers.

Antwort von Woodstep
De mensen hebben goed werk geleverd in…
De mensen hebben goed werk geleverd in alle opzichten. Ook waren ze prettig in de omgang.

Slechte organisatie
Twee keer nagevraagd of bij het eerste bezoek een stukje van mijn vloer op proef geschuurd en geolied kon worden. Was allemaal geen probleem. Dan blijf je thuis en blijkt de werknemer die langs komt van niets te weten en alleen een paar stalen bij zich te hebben, en bovendien ook niet de gevraagde kleur.
Ze proberen een voet tussen de deur te krijgen, maar de werkelijke organisatie is knudde. Dan weet je al hoe laat het is mocht er na levering een klacht zijn…

Antwort von Woodstep
Deel deze ervaring omdat deze twee…
Deel deze ervaring omdat deze twee jongens andy en Stefan hele goede medewerkers zijn en veel verstand hebben hoe je een parket vloer moet schuren heel vriendelijk en weten waar ze met bezig zijn

prima levering
Woodstep heeft geleverd zoals besteld.
De plinten waren goed ingepakt en keurig verzonden.
Kwaliteit van de plinten is ook prima.
Heerlijk als er zonder problemen geleverd word.

Antwort von Woodstep
Goed overleg met de firma Woodstep en…
Goed overleg met de firma Woodstep en vriendelijk,
De monteur zeer kundig en de vriendelijkheid straalt ervanaf .
Beste Teun je hebt het goed gedaan ,hopelijk komen we nog eens tegen
Vrgr Willem en Hanneke Kamphuis 👍👍👍👍

Tweede leven.
Echte snel werkende vaklui hebben onze eiken vloer een tweede leven gegeven

Afzelia vloer
We zijn uiterst tevreden over de werkwijze, houding en vakmanschap van de medewerkers met een prachtige vloer als resultaat.

Weer een mooie vloer
Via via kreeg ik de gegevens van Woodstep voor het schuren van mijn houten vloer. Goede en heldere communicatie. De parketteur heeft de vloer prachtig geschuurd en gelakt. Alles bij elkaar heel positief!

Professioneel bedrijf
Professioneel bedrijf snelle service en perfecte informatie en vriendelijk tot zeer vriendelijk personeel het eind resultaat van de vloer was een dikke 10.
Woodstep dank u wel voor de goede service.

Antwort von Woodstep
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.