Forfærdelig mad, maden var så ringe man tror det er løgn. Sushien var som lavet af min 8årige… dårlige råvarer, bare nej! Vil dog komplimentere de ansatte som var utrolig søde og venlige.
Takumi Horsens Vi vender altid tilbage. Sushien smager altid fantastisk. Personalet skifter meget, men er altid søde. Vi spiser i restauranten og oplever hurtig service. Dog kan stedets toilet for... Mehr ansehen
TAKUMI SUSHI Fredericia Virkelig lækker sushi. Ja der er crowded derinde og det er ikke det hyggeligste sted at spise ift. plads og/eller service. Virkelig god mad til gengæld. Vi spiste all you c... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Forfærdelig madoplevelse
Vil dog komplimentere de ansatte som var utrolig søde og venlige.
Mathilde har Epsteins øjne
The food ordered from Vejle and was rotten
The food ordered from Vejle and was dry and rotten. The meat we received was green in places. We had to throw the food in the bin as it was inedible. We contacted Wolt but the restaurant refused to either take the food back, compensate or replace the food we ordered. This is unacceptable and you should NEVER order food from this restaurant.
Takumisushi Svendborg
Takumisushi Svendborg
Vi havde normalt bestilt bord til klokken 17.30 og for en besked om den er gået igennem, ca 10-15 min efter for vi er opkald hvor hun forklare at de ikke havde tid der og havde enten kl 16 eller 18.30. Vi siger så vi tager den 18.30 men den bliver så ændret til 18.45
Vi kommer derned til aftalt tid og står og venter med en masse andre i et lille rum, vi for først vores bord kl 19 og venter i 30min på at få en lille tallerken med 8 stykker sushi, vi for så det andet efter noget tid da min kærste siger at de andre står udenfor og venter. Jeg kigger bag mig og kan se en kø udenfor hvor der er ca -1 grader
(Vil have lov til at sige det er anden gang vi har oplevet at vente i længere tid på vores bord)
Jeg havde bestilt 2 ruller sushi og for kun en af dem men fik aldrig den anden, flere af bordene var fyldt og folk ventede i lang tid på deres bord, sushien er god men deres system på websiden og har typisk overbooket sig selv, det er selvfølgelig ikke deres skyld at der er proppet og der er ingen galt med maden eller arbejderne men tids oversigt og booking kunne godt gøres bedre
god service og super lækker sushi
god service og super lækker sushi med mange interessante smage og noget for alle sanser:)
Hold jer langt væk fra Horsens,de…
Hold jer langt væk fra Horsens,de fylder jer med ris. Virkelig gået ned af bakke for dem
Elendig service og hår i maden
Besøgte restauranten i næstved i dag d. 31/1. Vi fandt tre hår i vores mad. Da vi gjorde personalet opmærksom på det, blev chefen tilkaldt og optrådte uhøflig. Han tog hårene og sagde, at han ville vende tilbage, det gjorde han selvfølgelig ikke.
Da vi skulle betale, lod de som ingenting. Vi blev ignoreret også da vi stod fast tilbudt 10 % rabat, som åbenbart skal kompensere for hår i maden og ødelagt appetit. Derefter kom dårlige undskyldninger om, at hårene kom fra deres tøj. Men jeg vil da hverken have tøj eller hår på min mad?
Ingen ansvar, ingen service og ingen respekt for kunderne. Kunne ikke holde en øjenkontakt med os, og blev ved med at snakke på fremmed sprog i munden på os.
Kommer ikke igen, kan absolut ikke anbefales.
Takumisushi
Takumisushi. Nystartet sushi restaurant i Frederiksgade. Svendborgs svar på Jomfru ane gade. Min veninde og jeg havde forsøgt gentagne gange at finde tid til "test"af deres sushi. Og her må jeg tilstå. Ret meget lækker kvalitet kan jeg ikke forestille mig kan fås... Mums. Toppen af kvalitet i Svendborg hvad sushi angår, må tilskrives "sushi stuen"
Denne kvalitet og gastro oplevelse, må jeg sige kommer uhørt tæt på "sushi stuens" Det er i min optik uhørt tæt på de overhales af Takumisushi her.
At så hele vores oplevelse toppes med HELT OVERDREVET fornem betjening af tjeneren, Camilla. Gør bare det hele 100% godkendt. Camilla glider imellem bordene, smiler hele vejen, tjit-tjatter med gæsterne (hvilket der jp som sagt var ret mange af) udstråler en proff. der bare har et overskud, bærer mentalt ejerskab og arbejdsglæde fra Camilla`s holdning. Da jeg lige får fanget hende og spørger indtil hendes pro aktive attitude. Svarer hun, "har for lidt siden arbejdet et sted hvor vi blev stresset helt vildt. Det at kunne gå fra arb. UDEN ondt i maven, det er bare fedt"
5 FEDE stjerner til Takumisushi og IKKE MINDST5 fedestjerner til Camilla o",) Det er verdensklasse service. Tak for oplevelsen !
De taknem`ligste hilsner fra
Sarah Thomsen & Jens "Don" R. Hansen
Hår i maden
Vi er inde og købe mad for 2000kr til sammen, så finder vi hår i vores mad. De benægter det hele, og siger vi ik kan vise det til dem fordi de har smidt det ud.
Vi har lige spiste take away
Vi har lige spiste take away, det var den perfekte oplevelse. God smag, nylavet Sushi samt skøn tangsalat og lune edamamebønner - tak
Takumi sushi i Vejle skal have alle 5…
Takumi sushi i Vejle skal have alle 5 stjerner. De har MAGA skønt personale, søde og smilende 😊
Og hyggelig restaurant.
Takumi Næstved, nej tak
Takumi Næstved
Første og sidste gang.
Jeg er med på at jo flere borde der er, jo flere gæster = mere omsætning.
(Bord 2-3-4-5 burde ikke være der, ikke en behagelig oplevelse for kunderne)
Desværre når de har borde helt oppe ved hoveddøren og langs foran baren. Så det ikke så hyggeligt, du bliver mast af alle der går forbi. Umuligt snakke sammen. Min hustru og jeg blev sat ved bord nr 2. Dvs bogstaveligt ved siden af hoveddøren og trappen til første sal. Det var virkelig en mega kold oplevelse. Bord 3 kom lige før vi selv smuttede og da vi går forbi knap 30min er bordet allerede udskiftet med nye gæster, så kort fornøjelse.
Selve maden må jeg sige var en uheldig oplevelse, sushi lavet med under tilberedte ris er ikke lækkert. Og der er flere der delte den mening, der kom alene på 40min 4-5 tallerkener fyldt med sushi retur til køkkenet fra forskellige borde.
Desserten Creme Brulee var grynet og nærmest skilt.
Stor skuffelse på alt.
Knogler i laksen?
Ikke så god oplevelse!
Jeg fandt knogler i min laks, og valgte derfor så og sige det til tjeneren. Hun valgte bare og sige at jeg så bare kunne lade vær med at komme igen.
Ikke så fedt
Takumi i Vejle får du virkelig en god…
Takumi i Vejle får du virkelig en god service.
Vi har netop holdt fødselsdag, hvor vi fik 460 stk. sushi og 72 forårsruller - alt spillede og der var bare styr på det. Super lækkert :)
Takumi næstved
Virkelig ringe sushi, dårlig betjening, og et bestillingssystem der ikke virkede..
Alt i alt en virkelig ringe oplevelse, kommer ikke tilbage
Dårlig ma og dårlig service
Dårlig ma og dårlig service
God mad. dårlig service/Takeaway
God mad.
Takeaway tager alt for lang vente tid. Efter at ringe for at høre om hvor lang tid der går endu, fik man bare dårlig service over telefonen. Bestilte 16:30 og havde sat levering til 17:30. fik først maden kl 18:10...
Derudover kan man ikke bestille takeaway for under 500 kr, hvilket gør at vi blev nød til at købe mere end nødvendigt. spild af mad.
Servicen var elendig, bøde på knækket spisepind
Servicen var langsom og uheldig.
Vores søn på 9 år knækkede ved et uheld en spisepind, det kostede os 45 kr. Det er under alt kritik. Efterfølgende skrev jeg til dem for at spørge og søge en forklaring.
De forbeholdte sig retten til dette beløb og sagde de havde oplyst om det inden middagen. Der blev ikke oplyst om nogle priser på hverken plastik eller normale træspise pinde i går.
Ingen undskyldning eller forklaring, kun at de stolte på deres personale og på at min søn på 9 år var informeret om at det kostede 45 kr. at ødelægge den. Vi har i i øvrigt aldrig bedt om en plastik spisepind.
Takumi Horsens
Takumi Horsens
Vi vender altid tilbage.
Sushien smager altid fantastisk. Personalet skifter meget, men er altid søde. Vi spiser i restauranten og oplever hurtig service. Dog kan stedets toilet forhold ( og vejen dertil) opleves nussede og slidte/trætte.
Super god service og smilende…
Super god service og smilende personale. Vi blev tjekket op på flere gange, under maden om alt var som det skulle være.
Alle mine besøg der har været en god oplevelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.