Das haben sich andere Leute angesehen
Hyggelig atmosfære
Hyggelig atmosfære, men alt for dyrt hvidvin og kolde kyllinge spyd de tager ovenikøbet penge for deres chilimayo uden at nævne noget om det.
Sushi du kan bestille, men ikke få....?!?!?
Aldrig i mit liv har jeg oplevet noget SÅ dumt!
Jeg er stor sushi elsker og har været på de fleste sushi restauranter i byen. Havde dog denne til gode og min kolega roste den højt så vi gik derned.
Først rosen:
Stilfuld indretning og fin atmosfære. Finurlige lamper, behagelige stole og flot sætup med billeder, gardiner og udsigt til køkkenet.
Den sidste del af rosen, inden vi når til risen, er at sushien faktisk var ganske god. Meget friskt og velsmagende, men vi blev enige om at noget af det også var meget salt.
Vi bestilte først starter og sushi (adlibitum). Vi fik det Vi ville have, smagte glade på det og glædede os til næste omgang.
Vi kigger i deres bog, peger, bestiller antal stykker og venter. En godt 15 min efter kommer.... halvdelen af det vi bestilte. Vi tænker at resten nok kommer om lidt og begynder at spise.
Men tjeneren kommer tilbage og spørger om vi er klar til at bestille igen. Vi gør venligt opmærksom på vi altså ikke fik alt hvad vi bestilte.
Her kom så den til dato mest latterlige koncept beskrivelse jeg nogensinde har hørt.
"Det er ikke sådan det fungere" siger hun, "man kan ikke få alt man vil have. Man kan ønske og så ser vi om det er det køkkenet har, eller er ved at lave".
Vi var direkte målløse.
Når jeg går på restuant, så lige meget om det er adlibitum eller ej, så forventer jeg at få det jeg har bestilt. Jeg tager ikke ud og betaler en masse penge for at lege lykkens lotteri om hvor vidt jeg kan få den mad jeg bestiller! Og da slet ikke ud fra hvad køkkenet har eller føler for at lave.
Da vi alligevel er halvvejs beder jeg så om uspecificeret Nigiri og men kolega bestiller noget andet. Vi fik halvdelen af min kolegas bestilling.
Det er simpelthen den ringeste service jeg har fået på en sushi resturant i mit liv og jeg kommer der aldrig igen.
En fantastisk oplevelse
Jeg har lige været der i aften og fik en fantastisk betjening og rigtigt god mad og udseendet var en lige så stor oplevelse som smage var og der var hele tiden en tjener lige i området hele tiden så kunne få kontakt uden nogle problemer og jeg vil helt sikkert spise der igen når jeg er på tur i Jylland og bor i Vejle
Virkelig dårlig oplevelse!!!!
Virkelig dårlig oplevelse!!!!
Min kæreste og jeg besøgte jeres restaurant i Vejle fredag d. 1 november. Først blev vi sat ned ved et bord som var lige ved køkkenet og lige ved en skydedør ind til baren og et kæmpe stort lokale med virkelig meget støj!! Her sad vi og ventede 30 minutter på at kunne snakke med en tjener, hvorefter der gik HALVANDEN TIME inden vores starters kom, som desuden var kolde fordi de havde stået oppe ved køkkenet og ventet på en tjener der havde tid til at servere dem for os…
Fordi tjenerne ikke havde tid til at bringe mad ud til bordene, oppe fra køkkenet, blev der talt rigtig grimt til tjenerne, af køkkenpersonalet- dette er bestemt ikke rart at overværede som gæst.
Da vores sushi kom smagte det fint, men vi kunne på ingen måde komme i kontakt med en tjener som kunne give os muligheden for at bestille mere sushi, derfor valgte vi at betale og gå, trods vi stadig var sultne… alt i alt en virkelig dårlig oplevelse med kold mad og tjenere som slet ikke kunne nå alt hvad de skulle..
Det er ikke prisen værdig
Min kæreste og jeg bestilte ToGo.
Vi spiser ganske ofte sushi, men første gang fra oasis. Det må siges at være den absolut mest sparsomme sushi vi til dato har oplevet. I ordet sushi forståes der at indeholde fisk eller en form for skaldyr, men der må siges at være mangel på begge. Vi betaler små 700kr og venter i 30 minutter med en forventning om at der er styr på tingene. Da maden skal udleveres er ordren forkert, og tjeneren insistere på at vi har tastes forkert ind på bestillings terminalen trods vi bestilte hos et personale... Der kommer styr på det efter lidt unødvendig discussions med tjeneren. Sushien er i vores smag ringe, og med minimum indhold af fisk og skaldyr. Og enormt ringe service..
Lad være med at gå herhen hvis du allerede er sulten.
Jeg ved ikke, hvorfor vi bliver ved med at komme tilbage, for betjeningen er så tåbeligt langsom - hver gang. Det gælder både bestilling, drikkevarer, mad og betaling. Vi har én gang prøvet at se hvor længe der skulle gå før tjenerne selv opdagede os - der gik over halvanden time fra vi bestilte til de kom og spurgte om vi egentlig havde bestilt. Ingen indrømmelse eller beklagelse, bare helt igennem uhøfligt. I dag bliver vi så sat ved et bord og der går et kvarter før de kommer og spørger til vores bestilling. Vi spørger til noget på menuen og den unge pige informerer os om at køkkenet lukker om 8 minutter, så vi kan ikke nå at få all-you-can-eat. Det kunne måske have været rart at vide, da vi blev sat… helt igennem rædsom service og dårligt personale. Desværre smager deres sushi godt, men for vores vedkommende er det slut med at vente på det.
Hamrende ringe betjening og lav kvalitet
Jeg har tidligere spist på Oasia 2-3 gange og har egentlig været ganske tilfreds. Det stoppede dog brat i dag hvor jeg/vi kunne konstatere et helt utilstedeligt lavt niveau. Restauranten var 1/3 fyldt, og alligevel tog det tjenerne 10 min at tage imod vores bestilling for derefter at skulle vente 25 minutter på vores starters. Vi havde “ad libitum” sushi hvor “kokken” skulle vælge nogle sushi ruller efter vores afkrydsede ønsker. Min kæreste er allergisk overfor skaldyr hvilket blev krydset af. Den venlige tjener kom ned og stillede et afklarende spørgsmål til dette og alt lod til at være godt. Herefter gik der igen lang tid inden “hovedretten” kom, der var nogle risklumper med laks og tempura. Efter vi havde spist de få stykker gik der meget lang tid inden vi kunne komme til at bestille igen og da vi endelig fik bestilt tog det igen 25 minutter - ikke til maden kom, men til jeg gik op for at spørge om vi ikke bare kunne få det med hjem fordi vi ikke gad vente længere…ingen problem udover at der så gik 15 min inden tjeneren kom med det bestilte i en pose, der så var det forkerte. Da vi påtalte at det var forkert fik vi et flabet “ja køkkenet har vi haft travlt” fra tjeneren der godt vidste hun var kommet med det forkerte. Da vi kom hjem kunne vi så konstatere af det mad hun ville have vi tog med hjem var med skaldyr! Magen til inkompetente medarbejdere skal man lede lang tid efter. Havde vi så fået afslag i prisen for den ringe og sparsomme mad ville jeg kunne forstå det, men nej.
Dårlig mad og betjening
Det gik 25 min fra vi kom til vi mødte en tjener. Derefter gik der 30 min til vi fik maden. Her måtte vi så spørge efter vores drikkevarer.
Maden var ikke køn! Den levede absolut ikke op til forventninger.
Det var en dårlig oplevelse - både med maden og betjeningen.
Rooms smell funny and humidity not regulated, breakfast quality is poor, not 4 star.
Stayed in Singapore from 01.1.23 till 04.01.23.
Oasia Hotel Down Town.
Pictures are a bit misleading in regards to the infinity pool experience. Upgraded room to higher category, at top floor, but humidity and smell in room. Breakfast quality not recommendable. Overall price to quality ratio not recommendable. If you can get a cheap deal go for it, otherwise not 4 star hotel.
Sikke en dejlig aften
Sikke en dejlig aften. Så meget forskelligt. Friskt og skønt. Varmt og koldt. Vi ses igen
Men der var rigeligt
Men der var rigeligt. Og det var så det mest positive at sige om retten, Chicken Satay. Meget kraftig salt-smag, så selv de ellers dejlige grøntsager kun smagte af salt. Og de 4 små kyllinge-stykker lykkedes det da at finde.
Super dejlig oplevelse for 6 Pers
Super dejlig oplevelse for 6 Pers. Torsdag den 7/7. Spiste all you Can eat. Smuk og dejlig mad i rigelige mængder. Dejlig stemning i restauranten 🍣🙂
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.