Rigtig god ide med brugte bøger til en absolut rimelig pris. Giver studerende mulighed for at erhverve bøger økonomisk fornuftigt og få lidt igen for dyrt købte bøger. Modtag en bog lynhurtigt i fin s... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Virkelig nemt og brugervenligt! Jeg er sælger og skulle lægge mange bøger op. Det er så smart at bogen automatisk registreres, hvis ISBN nr. er tilgængelig, når man tager billede af bagsiden af bo... Mehr ansehen
Det er første gang, jeg køber bøger hos Studiesalg. Og sikke en tjekket handelsside! Meget imponerende og hurtig ekspedition, perfekt kommunikation. Og så noget, jeg virkelig sætter pris på: Bogen var... Mehr ansehen
Den opgraderede version af Studiesalg.dk indeholder en forbedret service for både sælger og køber. Køberne får hurtigt besked om, hvorvidt sælgeren har bekræftet handlen, og får hurtigt tilsendt den v... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
På Studiesalg kan du købe og sælge brugte studiebøger. Spar op til 70% ved at købe second-hand studiebøger, og sælg dem videre når du ikke længere skal bruge dem.
Kontaktinformationen
Dänemark
- team@studiesalg.dk
- studiesalg.dk
Hurtig handle og forsendelse
Hurtig handle og forsendelse. Bogen i den stand beskrevet i anouncen
Hurtig nem handel
Hurtig nem handel
Jeg købte en studiebog, den kom hurtigt frem uden problemer, vil helt sikkert købe her igen 😊
Lettilgængelig platform og god proces
Det er en meget enkel proces at sælge på studiesalg.dk
Let tilgængelig side og salgsprocessen fungerer upåklageligt.
Det er en del man betaler til studiesalg for at ordne et salg, men man er så også sikker på at få betaling for sin vare.
Hurtig levering og i rigtig god stand
Hurtig levering og i rigtig god stand. Tak
Hurtig og uproblematisk handel.
Hurtig og uproblematisk handel.
Virkelig brugervenlig platform
Virkelig brugervenlig platform både som køber og sælger 👌🏼
Det her er altså bare smart:-)
Det her er altså bare smart:-)
Nemt og sikkert.
Alt er gået efter planen
Alt er gået efter planen. En god måde at sælge bøger på.
Fungerer perfekt
Fungerer perfekt, bøger modtaget super hurtigt, ;)
Hurtigt og nemt .
Hurtigt og nemt .. bogen har dog en lille rygskade .. men det er jo også en brugt bog 😁 rigtig god pris .. handler gerne igen …♥️ bestilte d.17 og havde bogen den 20 …
Så overskueligt og nemt at sælge
Så overskueligt og nemt at sælge, købe og sende bøger. Fantastisk kundeservice med hurtigt svar ved spørgsmål.
God formål for jeg fik alle bøger som…
God formål for jeg fik alle bøger som nye.
Hurtig ekspeditionstid
Super nemt, hele set up. Efter få dage kunne jeg hente min brugte bog - super god stand. En god og nem handel.
Nemt og effektivt
Jeg har især solgt, men også købt bøger igennem Studiesalg, og det er gået vældig nemt hver gang. De har også været hurtige til at svare på nogle henvendelser, som jeg har rettet til dem i forbindelse med nogle tekniske spørgsmål.
Det kan gøres meget kort
Det kan gøres meget kort. Enkelt effektivt og hurtigt.
Jeg er meget tilfreds med at handle hs…
Jeg er meget tilfreds med at handle hs Studiesalg, hurtigt, pålideligt og sikkert. Tak for det!
Fungerede super fint
Fungerede super fint. Hurtig levering og bogen levede fuldt op til beskrivelsen og forventningerne. Meget tilfreds.
En nem måde at sælge og købe studiebøger
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.