Rigtig god ide med brugte bøger til en absolut rimelig pris. Giver studerende mulighed for at erhverve bøger økonomisk fornuftigt og få lidt igen for dyrt købte bøger. Modtag en bog lynhurtigt i fin s... Mehr ansehen
Virkelig nemt og brugervenligt! Jeg er sælger og skulle lægge mange bøger op. Det er så smart at bogen automatisk registreres, hvis ISBN nr. er tilgængelig, når man tager billede af bagsiden af bo... Mehr ansehen
Den opgraderede version af Studiesalg.dk indeholder en forbedret service for både sælger og køber. Køberne får hurtigt besked om, hvorvidt sælgeren har bekræftet handlen, og får hurtigt tilsendt den v... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
På Studiesalg kan du købe og sælge brugte studiebøger. Spar op til 70% ved at købe second-hand studiebøger, og sælg dem videre når du ikke længere skal bruge dem.
Dänemark
- team@studiesalg.dk
- studiesalg.dk
Rigtig god ide med brugte bøger til en…
Rigtig god ide med brugte bøger til en absolut rimelig pris. Giver studerende mulighed for at erhverve bøger økonomisk fornuftigt og få lidt igen for dyrt købte bøger. Modtag en bog lynhurtigt i fin stand.
Hurtig proces med klare regler
Hurtig proces med klare regler at følge. Simpelt og effektivt, ligesom det skal være.
Super nemt og sikker handel.
Virkelig nemt og brugervenligt!
Virkelig nemt og brugervenligt!
Jeg er sælger og skulle lægge mange bøger op. Det er så smart at bogen automatisk registreres, hvis ISBN nr. er tilgængelig, når man tager billede af bagsiden af bogen. Så kommer der info om bogens nypris, om den stadig sælges i butikker, om der er nyere udgaver m.m. Derefter kommer der 3 forslag til salgspris og man kan nemt selv taste et beløb.
Når et salg er gået igennem, får man mail/SMS med nem og forståelig vejledning til forsendelse osv. Man får derefter mail/SMS om når bogen er hentet af køber, og når den er godkendt og hvornår man kan forvente penge på kontoen.
Virkelig smart!
Velfungerende og hurtigt.
Virkelig til at stole på
Jeg synes det er en virkelig god side, der ligesom sørger for at der ikke kommer fnidder fnader mellem mennesker, men der er jo selvfølgelig det med at der tages et gebyr. Men det er faktisk helt ok med mig 👍
Super god oplevelse og hurtig levering
Super god oplevelse og hurtig levering. Har modtaget en bog som præcis svarer til beskrivelsen.
Det er nemt og hurtigt at sælge…
Det er nemt og hurtigt at sælge bøgerne. Nemt at uploade billeder og info. Det er nemt at pakke og sende. Og endelig nemt at modtage betaling. Godt at bøger kan få nyt liv!
Et Super godt sted at sælge sine brugte…
Et Super godt sted at sælge sine brugte bøger, nemt og problemfrit
Hurtig og korrekt levering
Hurtig og korrekt levering.
Meget velfungerende platform
Meget velfungerende platform. Gebyr til den dyre side

Antwort von Studiesalg
Bogen er modtaget er dog løsnet sig ret…
Bogen er modtaget er dog løsnet sig ret meget i ryggen. Kan fint bruges med forsigtighed.

Antwort von Studiesalg
Dejlig nem måde at komme af med brugte…
Dejlig nem måde at komme af med brugte studiebøger.
Skal kun sørge for at sende bøgerne. Resten klarer studiesalg.
God og hurtigt levering og handle
God og hurtigt handle
Troværdig og hurtig
Alt kørte professionelt
Alt kørte professionelt - super.
Meget nemt at lægge bøger til salg
Meget nemt at lægge bøger til salg, og ubesværet at sende solgte bøger til køber. Det er også dejligt at penge bliver ekspederet igennem studievalg.
Godt og brugervenligt platform
Jeg er godt tilfreds med Studiesalg. Platformen er nem og hurtig at bruge og fungerer uden problemer.
Jeg er dog kritisk over for det nye udbetalingsgebyr på 1,50 kr., som rammer især de billigere bøger hårdt. For små salg kan gebyret udgøre omkring 6 % af udbetalingen, hvilket jeg synes er for højt.
Alt i alt en god platform, men gebyret kunne være mere rimeligt i forhold til mindre salg.
Meget fin og hurtig og tryg handel
Meget fin og hurtig og tryg handel . Flot bog 📕
Tjekket handelsside for bøger. Jeg kommer tilbage!
Det er første gang, jeg køber bøger hos Studiesalg. Og sikke en tjekket handelsside! Meget imponerende og hurtig ekspedition, perfekt kommunikation. Og så noget, jeg virkelig sætter pris på: Bogen var så fint indpakket, at den på ingen måde kunne komme til skade. Tak til sælger! I'll be back!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.