Köpte en bok digitalt förväntade mig att få boken i PDF-format skickad till mig men istället är den enbart tillgänglig online i deras online-plattform och då enbart i enbart 6 månader! Väldigt dåli... Mehr ansehen
Otroligt dålig hantering av kundservice
Otroligt dåligt. Vill man kompenseras för att ha fått en trasig bok så ska den istället returneras! förmodligen för att dom vet att det är besvärligt och kunden kanske hoppar över retur då. Inget vidare miljötänk och oerhört krångligt för kunden. Betala tillbaka lite istället så studenter inte påverkas när dom sen ska sälja bok i andrahand.
Vilket skämt
Online plattformen där man får tillgång till sina böcker är usel. Det går inte att zooma in i texten vilket begränsar läsbarhet och gör det betydligt svårare att läsa. Deras rekommendation: Vänd på surfplattan???
REKOMMENDERAR EJ! Dålig kundservice!
REKOMMENDERAR EJ! Dålig kundservice! Om man har problem med beställningen så hjälper de inte dig!
Jag beställde en bok sent på en kväll och behövde ändra adressen efteråt. Mejlade de direkt dock utan resultat eller åtgärd. Ringde tidigt på morgonen men då påstod kundservice att de redan hunnit skicka beställningen, trots enligt Klarna kunde man avbytta beställningen hos studentlitteratur eftersom ORDERN fortfarande bearbetades.
Fick ingen hjälp. Studentlitteratur ville varken avbryta min beställning eller korrigera adressen. Betalade för något som jag inte kommer att få. Är väldigt besviken.
Dålig transparans
Lätt att beställa, svårt att spåra beställningen. Den produkt jag köpte rubricerades som varubrev 1:a klass men kunde inte spåra beställningen på något sätt och kom tyvärr ett par dagar sent. Svårt att kontakta kundtjänst då jag betalade via klarna. Undvik denna sida om du kan, dålig support och ingen info om beställningen under leverans. Även extremt svårt och krångligt att ångra köp.
Kommer från en elev från åk 7.
Kommer från en elev från åk 7.
Väl man är inne i en bok är det jätte svårt att hitta till en övning, man får då lägga några minuter bara för att hitta det.
Om man håller på med en övning då man skriver så är det jätte enkelt att råka trycka på en knapp på tangentbordet så att övningen avslutas och då är allt man gjort borta och man får börja om. Om vi fortsätter med skrivövningar så är den jätte petig och ger en fel bara om man missar en punkt eller om man inte har en stor bokstav på ett ord. (Som inte alla behöver, ett ord behövs det inte på och så behövs det på nästa.)
Jag har använt den här hemsidan hela min skolgång och den har aldrig funkat så värst bra.
Den här recensionen kommer från en elev i åk 7
Den här recensionen kommer från en elev i åk 7 som använder studentlitteratur nästan vardagligen och jag måste säga att det här är det värsta skol hjälpmedlet som jag någonsin har använt! Den rättar fel, använder ord i övningar som man aldrig har jobbat med att kunna tidigare på hemsidan, uttrycker sig fel, jättedåliga beskrivningar för övningar, jätte petiga med saker som inte ens är rätt eller framgår tidigare i övningarna, laggig sida mm. Jag skulle verkligen inte rekommendera den här till någon. Om någon lärare ser det här......KÖP INTE TJÄNSTEN
Förresten det datum som jag skriver där nere menar jag inte bara utan alltid och jag har använt tjänsten i ungefär HELA min skolgång och den har alltid varit lika dålig!!!
Suuupersnabb leverans! Fick böckerna dagen efter.
Jättesnabb leverans
Jättesnabb leverans, fick hem boken efter en arbetsdag. Tusen tack!
Måste höja dem till skyarna
Måste höja dem till skyarna! Så nöjd egentligen med mitt köp och dess levers, även om jag beställt fel. Men inte nog med det. Jag skulle skicka tillbaka denna + en bok jag sålt, när jag lyckas skicka fel bok till fel ställe!! Studentlitteraturs kundservice har verkligen hjälpt mig att leta reda på boken på deras lager, varit jätte snälla och trevliga varje gång jag hört av mig lite extra och tjatat, för att sen hjälpa mig att skicka den till rätt person som skulle ha den. Otroligt tacksam för den servicen!! Vilka stjärnor! Ska i fortsättning alltid handla utav de. Företag med super service vill man gynna! :-D
Köpte digital kopia av material dåligt
Väldigt dålig info med en liten text som anger detta, borde vara tydligt. Väldigt dåligt då jag köpt många E böcker för studie där man få hela materialet.
Bra kundservice
Amazing customer service!
Dåligt
Skickade fel bok och hanterade deras misstag väldigt dåligt
Köpte en bok digitalt förväntade mig…
Köpte en bok digitalt förväntade mig att få boken i PDF-format skickad till mig men istället är den enbart tillgänglig online i deras online-plattform och då enbart i enbart 6 månader!!! Otroligt oseriös affärsmodell som vilseleder kunder.
Mycket dålig service
Mycket dålig service! Råkade beställa fel bok sent en kväll och mejlade inom 30 min att jag ville avbeställa leveransen. Då påstår kundservice att de redan hunnit skicka beställningen. Nu måste jag stå för frakten tillbaka för en bok jag från början inte ens skulle ha haft.
Good price, fast delivery
I ordered a book and it was shipped with PostNord (Lund -- Stockholm) the following day. Received the book a day after the order was placed. Their price was much cheaper than other book stores.
Fattig hemsida, dålig leveranstid.
Fattig hemsida, endast lärare kan skapa konton på sidan.
Tog två veckor vid beställning innan jag ens fick reda på att de tänker skicka via postnord.
roligt
sådär men det är roligt att logga in som lärare:)
Kunde inte avbeställa boken trots att…
Kunde inte avbeställa boken trots att den inte skickats från lagret.
2 Dagars leveranstid till min brevlåda
2 Dagars leveranstid till min brevlåda, billig pris, vad mer kan jag säga.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.