Memmo (ex Bright) Bewertungen 75

4,6

Bright är en superbra plattform som gör pluggandet både effektivt och varierat! Genom olika tekniker får man möjligheten att lära sig på flera sätt, vilket gör studierna mer anpassade efter individuel... Mehr ansehen

1. Bildungseinrichtung
  2. Buchhandlung
  3. Fachgeschäft für Unterrichtsmaterialien
  4. Online-Marktplatz
  5. Studienzentrum
  6. Schulungszentrum

At Memmo, we're building the AI-powered study platform you always wished you had as a student. Our mission is simple: make studying smarter, faster, and more accessible. We’ve built an all-in-one platform where students can rent or buy digital textbooks and unlock AI-driven tools that transform the way they learn. Education needs to evolve. Memmo is leading that change. 🙋‍♂️

4,6

Hervorragend

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Lärande genom alla sinnen

Jag tycker om Bright då det är en hemsida där man kan använda många sinnen för att lära sig. Om någon behöver höra för att förstå finns podcasts, för den som behöver feedback på en uppgift sinna den egna AI:n eller den som bara behöver hjälp med strukturen att sammanfatta kursmaterialet. En väldigt bra hemsida för att förenkla plugget, skulle rekommendera för mer teoretiska kurser än matematik och liknande.

20. März 2026

Sidan är tydlig och hjälper mig att…

Sidan är tydlig och hjälper mig att lära mig informationen bättre genom att den har quiz där man kan resonera och reflektera i form av case. Uppskattar även podd versionen där man kan plugga i ett annat format. Samt förmågan att kunna chatta med sina dokument

8. April 2026

Allt som man behöver finns

Allt som man behöver finns! En otrolig tjänst som erbjuder chat, sammanfattningar, podcasts, quiz, flashcards, ALLT helt enkelt. Bästa!

30. März 2026

Super

Fungerar jätte bra att plugga. Sammanfattar som gör allt enkelt. Quiz som fångar upp alla viktiga frågor i dina anteckningar eller föreläsningar. SUPER!

27. März 2026

Easy

Bright is so easy to use and it helps a lot when I am studying. I have used it for a few months now and I recommend it to everyone I know!

1. Januar 2026

Mitt bästa studiestöd!!

Bright har fungerat jättebra till mina studier och jag har lärt mig mycket på kort tid med hjälp av deras olika funktioner (quiz, flashcards, podcast, sammanfattningar och chatt). Önskar däremot att deras utbud av kurslitteratur var större, framförallt på engelska, eller åtminstone skapar en funktion som gör det enkelt och smidigt att översätta språk oavsett digital eller fysisk kurslitteratur. Dessutom vore det ett plus om det var möjligt att kunna ladda upp inspelade föreläsningar, då det inte alltid är så lätt att anteckna på plats. Annars är jag mycket nöjd och kommer absolut att använda mig av Bright i fortsättningen!

26. März 2026

Flashcards and Quick tests

Honestly is such a smooth running and easy, great way to step up your study game. I personally use it mostly for flashcards, quiz etc for spaced repetion to keep my knowledge long term. And the “exam” mode such as multi choice tests and longer writing form quizzes. So easy to upload and categorize documents and files!
Honestly top tier study buddy

26. März 2026

Great studying tool

Really good source for studying. Great alternatives from quiz, flashcards and even a podcast of your own notes. Sometimes the ai mixes up things in the notes, but not often and not to a point where its far off the "right answer" (in quiz).

22. März 2026