Ordochbok.se Bewertungen 54

4,5

Das sagen Bewerter

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag beställde en boksamling som jag trodde var fullstora böcker, men som visade sig vara pocketböcker när de damp ner i lådan. Jag mejlade OrdOchBok som svarade direkt, kom med förslag på annan... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Internetladen
  2. Buchhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Välkommen till Ord & Bok, Internet bokhandel. Vi erbjuder kurslitteratur till studenter i Sverige. Främst säljer vi digitala läromedel. Dessa är väldigt omtyckta av våra kunder. Men vi erbjuder även vanliga fysiska böcker. Vi har cirka 120.000 titlar för omgående leverans. Med snabba leveranser och snabb och kunnig kundservice lovar vi att göra vårt bästa för att göra dig nöjd.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Väldigt nöjd.

Var först skeptisk, på grund av att det helt enkelt lät för bra men chansade, och det fungerade ju väldigt bra. Köpte "Lärande, skola, bildning.." e-bok, till ett väldigt bra pris. Fick licens efter bara någon minut och kunde därför börja läsa direkt. Nöjd!

3. Februar 2026

Pålitligt

Lite strul från underleverantör sidan som hanterades galant av ordochbok. Till slut fick jag min ljudbok inom några timmar. Toppen kundtjänst, rekommenderar

30. Dezember 2025

Bra köp

Såg många negativa recensioner men bestämde mig för att testa beställa en ebok ändå. Det gick bra, jag kunde ladda ner den och skicka över den för att läsa i min kindle! Den kom i epub format. Rekommenderar denna sida, fick boken för bättre pris än bokus/adlibris men tror det skiljer sig mellan olika böcker.

8. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supersnabb hjälp och Daniel gjorde ett…

Supersnabb hjälp och Daniel gjorde ett självorsakat problem med inloggning mindre pinsamt. 🙏

22. April 2025

Antwort von Ordochbok.se

Tack för att du tog dig tid och lämnade ett omdöme om oss. Lycka till med studierna! / Ordochbok.se

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag köpte en bok online men stavade fel…

Jag köpte en bok online men stavade fel e-postadressen. När jag kontaktade kundsupporten löstes problemet direkt.

25. März 2025

Antwort von Ordochbok.se

Lätt hänt att göra fel! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt! / Ordochbok.se

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag hade gjort ett felköp och de var…

Jag hade gjort ett felköp och de var mycket vänliga och hjälpte mig och gjorde en återbetalning på rekordtid! Tack så mycket!

26. März 2025

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Köpte e-bok som inte fanns

Köpte e-bok online. De skickade ett mail där det stod att länken till boken skulle finnas, men någon länk stod inte att finna. Det visade sig att boken inte längre fanns trots att jag betalat för den. Fick dock mycket snabb hjälp från deras kundservice och pengarna tillbaka.

16. Januar 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Svarar när man skriver men tyvärr inte…

Svarar när man skriver men tyvärr inte nöjd beställde fel en online bok vela ha en riktig bok. Dom tar inte returer på online böcker vilket jag kan förstå, men däremot kan man inte läsa böckerna på telefonen utan måste ha större skärm. Så då blev det att jag ändå måste köpa ny bok. Då jag inte har dator och inte tillgång till padda när jag kan plugga. Trist och känner mig lite lurad.

12. Januar 2025

Antwort von Ordochbok.se

Tråkigt att du inte är nöjd Rebecka. Vi har försökt att svara på alla dina frågor och hjälpa dig. Det framgår på minst 10 ställen på produktsidan att det är en onlinebok, det står även att den används bäst på dator eller surfplatta. Synd att du missat denna info. Vi försöker absolut inte lura någon utan är så transparenta som vi bara kan. Sen finns alltid förbättringsområden. Önskar dig lycka till med studierna. / Ordochbok.se

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

!!!!!!Varning!!!!!!

!!!!!!Varning!!!!!!
De lurar dig och ger inte dig samma bok och vill man ha återbetalning så är svaret (tyvär).
! ! !S C A M M E R S! ! !

14. November 2024

Antwort von Ordochbok.se

Hej Mohamad! Vi är ett ytterst seriöst företag som brinner för att hjälpa elever med smarta läromedel och lyckas med deras studier. Vi lurar inte någon.
Du har handlat ett digitalt läromedel från oss och det framgår tydligt när man beställer på minst 10 ställen. Du verkar tyvärr ha missat detta. Men tyvärr finns ingen retur- eller ångerrätt på digitala produkter av detta slag. Det informerar vi tydligt om på flera ställen. Det är inget som vi hittat på själva för att vi vill vara elaka utan det är så lagen ser ut. Du har fått den produkt du har köpt levererad direkt. Tusentals elever använder digitala läromedel med stor framgång så det kommer garanterat fungera fint för dig också. Hör av dig till oss om du vill ha råd och tips inför dina studier.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr