Strikkes.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en hæklebog, d. 15.(det var i påsken) Allerede d. 19 fik jeg besked om at jeg kunne hente den hos strikkes. Det gjorde jeg i dag. Hyggelig butik, med masser af håndarbejde til stor i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige meget om man skal købe garn, have rådgivning i forbindelse med en opskrift, have sendt garn eller hvad der ellers kan være får man altid en super behandling/rådgivning hos Strikkes. Selv om jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købt 10 nøgler hæklegarn à 50 g. Et af nøglerne indeholder kun ca 30 g. Garnet har på de fleste nøgler været sprunget og er blevet knyttet sammen med knuder. Garnet er overtvundet, så man hvert an... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Siden jeg købte garn for første gang hos strikkes.dk - har jeg aldrig købt andre steder! Jeg har kun oplevet en helt igennem topprofessionel kundeservice; de er lynhurtig på mailen, løsningsorient... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk

Lyn hurtig levering, bestilte igår og modtog idag. Bøjlerne passer perfekt på mål.
Tak for en fantastisk handel.
Mvh. Mie

10. September 2021

Antwort von Strikkes.dk

Hej Elias. Tak for de 5 stjerner, det er vi utrolig glade for :) og dejligt at høre at alt var som det skulle være. Ha en dejlig dag. Mvh Rikke fra strikkes

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mega dårlig stil at i ikke informere…

Mega dårlig stil at i ikke informere jeres kunder om at i holder lukket…
Det burde stå på forsiden eller når man er i gang med at bestille..
Handler netop hos jer da i reklamere med 1-2 dages levering.

11. August 2021

Hej Jytte
Det har skam også stået på hjemmesiden i toppen af siden. Men jeg kan forstå på din anmeldelse at den havde du ikke set.

Det har været oplyst under åbningstider, samt facebook og google. Vi har også haft det stående på vores dør til butikken ( men det kan kun ses hvis man kommer der) samt det har været meldt ud i vores nyhedsmails ( men er man ny kunde eller har valgt nyhedsmails fra, så modtager med naturligvis ikke disse mails).

Så vi kan faktisk ikke gøre så meget mere end det

Så jeg kan kun beklage at du ikke havde set det inden bestilling

Ha en dejlig aften

øv, de er for korte

3 stjerner for nemt at finde rundt på hjemmesiden, hurtig levering og ok leveringspris.
Men de sidste 2 stjerne kan jeg ikke give for hold da op en kæmpe skuffelse. Der står på produktet" OBS størrelsen på bøjlen er KUN vejledende, da hver BH firma har sine egne mål på bøjlen" MEN
der står ingen længde, kun 85 B, så jeg tænkte den passer nok nogenlunde men ak og ve- der mangler 6- 7 cm for at passe og det er på alle mine bh´er. Så nej den passer ovehovedet ikke.
Så vær obs, når du køber bøjler til BH.
REDIGERET: TUSIND TAK FOR HURTIG HJÆLP, DERFOR FÅR I NU 5 STJERNER.

26. Juni 2021

Hej Vibeke
Ja det er godt nok stor forskel på hvad du har og BH bøjlerne måler.
Vi har efter din anmeldelse selv mål de forskellige bøjler og har nu skrevet et ca cm mål på, så man nemmere kan få den rigtige første gang.

Så kunne du ikke måle din bøjle og sende os målet på hej@strikkes.dk så sender jeg dig den rigtige størrelse og en returlabel.

Jeg beklager at du har haft den oplevelse, men er glad for at du skrev, da vi så kunne gøre noget så andre ikke fik samme oplevelse.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Rigtig hyggelig butik.

Rigtig hyggelig butik.
Hjælpsom personale.

Hej Susanne.
Tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på at du har brugt tid på at lave den.
Vi gør vores bedste for at alle vores kunder skal få den bedste oplevelse vi kan give dem hver gang de kommer.
Vi glæder os til at se dig igen. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super søde personale altid hjælpsom…

Super søde personale altid hjælpsom hvis man har brug for hjælp.

Hej Jannie
Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os at du har brugt tid på det.
Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder:)
Håber vi snart ses igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og søde quinder i Strikkes

Som altid , super service og hurtig levering. Jeg har været kunde hos Strikkes i over 5 år og anbefaler Strikkes til mange af mine veninder. pga god service, både når man kommer i butikken og når der bliver sendt, hvor jeg ofte oplever at jeg modtager dagen efter bestillingen . TAK for Rikke og Anne.

Antwort von Strikkes.dk

Hej Sanne. TAK for de skønne ord, det varmer helt ind i sjælen.
Det er altid en fornøjelse når du kigger ned forbi butikken med dit alt dejlige glade humør. :)

Hurtig ekspedition.

Hurtig ekspedition.
Bestille 2 rundpinde i går og har hentet dem I den lokale brugs i dag.

29. Mai 2021

Hej Marie
Tak for din anmeldese, det betyder meget for os.

Det er så skønt at høre at både pakning og levering er gået hurtigt :) Det varmer vores små strikkehjerter :)

God service i butikken

20. Mai 2021

Hej Pia
Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os.

Vi er glade for at kunne betjene dig i butikken i brøndby og det er altid en fornøjelse at have dig på "besøg"

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købt 10 nøgler hæklegarn à 50 g.

Købt 10 nøgler hæklegarn à 50 g.
Et af nøglerne indeholder kun ca 30 g.
Garnet er overtvundet, så man hvert andet minut må slippe arbejdet og lade det dreje, fordi tråden kinker.
Jeg er bestemt ikke imponeret - Strikkes.dk kunne gerne have fortalt, at deres hæklegarn er 2. sortering og sat prisen derefter :(

2. Mai 2021

Hej Kirsten
Tak for din anmeldelse

Det er naturligvis beklageligt at der ikke har været de gram som der skulle i en nøgle.
Men jeg undre mig over at det skulle 20g som der mangler.
Det er næsten 50% af nøglen som skulle mangle og det ville kunne ses med det blotte øje. Hvilken vi ville opdage, da 10 nøgler af eldorado kommer i en pakke hvor de ligger 2 nøgler ved siden af hinanden.
Og hvis en manglende så meget ville pakken være anderledes at se på. og derfor ville vi se det.
Men jeg vil naturligvis gerne prøve og se om jeg kan skaffe en nøgle i den indfarvning du har fået så du kan få det du har betalt for.

Jeg er dog overrasket over at det nu ikke kun er vægten som det er galt med.
I din mail nævner du ikke om andre problemer, faktisk skriver du at de andre er ok.

Jeg har efterhånden solgt rimelig mange nøgler af eldoradoen og jeg har aldrig haft nogen klager over at det er spundet for hårdt eller at den snor sig som du beskriver.

At der er knuder på et garn er ikke ens betydene med at garnet er 2. sortering. Det sker hos alle garnmærker og garnvarianter, uanset pris.
Når det sker og så binder man naturligvis tråden samme igen og forsætter med at rulle op på nøglen.
For det ville godt nok være spild af ressourser og smide nøglen ud, fordi der kom en knude på et nøgle garn.

Jeg er helt enig i at det er øv at der er for mange knuder i et nøgle, da man så skal hæfte flere ender. Og derfor bruger lidt mere garn end tiltængt.

Derfor siger at man også at accpterer 3-4 knuder i gennemsnit pr nøgle.

Men send mig meget gerne det indfarvningsnummer du har på dit garn, så vil jeg meget gerne gøre et forsøg på at få fat en nøgle og kan jeg ikke det, så krediterer jeg dig for den nøgle som har for lidt garn på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk service der bliver…

Helt fantastisk service der bliver ydet, hurtig ekspedition og så velmenende rare personer. Og stort udvalg og gode priser.
Tak til Rikke og Ann.

7. April 2021

Hej Kirsten
Tak for din anmeldelse, den er vi glade for.
Det er varmer helt ned i maven når vi læser sådan en skøn anmeldelse:) og vi er så glade for at kunne betjene dig, både på nettet og i butikken i brøndby.
Vi glæder os til at se dig igen.

Virkelig hurtig ekspedition 🏆

Virkelig hurtig ekspedition 🏆 Bestilte den 24/3-2021 kl 15.09 og 20 timer senere modtager jeg noget meget lækkert garn. Og så endda med PostNord 😉
Tak for god service
Kh Jytte Hjort

25. März 2021

Hurtig service.

Stor ros til Strikkes.dk og PostNord. Bestilte dejligt garn i går og har modtaget det i min postkasse i dag. Hvad mere kan man forvente? Har handlet her før og vil gøre det igen.

5. März 2021

Fantastisk sted

Fantastisk sted, med to dejlige damer der altid er klar til at hjælpe. Jeg elsker at handle hos strikkes, for de vejleder og kommer med gode råd, og altid med et smil.

22. Februar 2021

Ikke eksisterende kundeservice.

Ikke eksisterende kundeservice.
Jeg har købt en opskrift og garn. Opskriften har forkert beregnet garnforbrug hvorfor jeg skriver en besked i Strikkes eget besked-system. og får også en bekræftelse på mail om at min besked er modtaget. Derefter hører jeg intet. Jeg prøver så at ringe torsdag, men der er ikke åbent for telefoner torsdag og fredag. Så jeg skriver en mail til hej@osv. Får igen en bekræftelse på modtagelse. Og hører i øvrigt intet. Nu har jeg så ringet onsdag i den meget korte telefontid mellem 11 og 15. Og telefonen bliver ikke besvaret og man kan ikke lægge en besked. Og da der jo er lukket torsdag og fredag kan jeg heller ikke få svar i denne uge. EKSTREM dårlig service.

17. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr