Jeg bestilte en hæklebog, d. 15.(det var i påsken) Allerede d. 19 fik jeg besked om at jeg kunne hente den hos strikkes. Det gjorde jeg i dag. Hyggelig butik, med masser af håndarbejde til stor i... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Lige meget om man skal købe garn, have rådgivning i forbindelse med en opskrift, have sendt garn eller hvad der ellers kan være får man altid en super behandling/rådgivning hos Strikkes. Selv om jeg... Mehr ansehen
Købt 10 nøgler hæklegarn à 50 g. Et af nøglerne indeholder kun ca 30 g. Garnet har på de fleste nøgler været sprunget og er blevet knyttet sammen med knuder. Garnet er overtvundet, så man hvert an... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Siden jeg købte garn for første gang hos strikkes.dk - har jeg aldrig købt andre steder! Jeg har kun oplevet en helt igennem topprofessionel kundeservice; de er lynhurtig på mailen, løsningsorient... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Byparkvej 104, 2600, Glostrup, Dänemark
- hej@strikkes.dk
- strikkes.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Har handlet her flere gange
Har handlet her flere gange, og det virker hver gang...
Maskewire
Bestilt vare er som lovet og kom som som lovet. Ingen problemer med betaling.
Jeg bestilte d
Jeg bestilte d. 23/4 og har intet hørt fra jer. På jeres hjemmeside står der 3-5 dages levering og har skrevet til jer flere gange uden i svarer
Jeg bestilte en hæklebog
Jeg bestilte en hæklebog, d. 15.(det var i påsken)
Allerede d. 19 fik jeg besked om at jeg kunne hente den hos strikkes.
Det gjorde jeg i dag. Hyggelig butik, med masser af håndarbejde til stor inspiration, for mig😊
Den kyndige ekspedient var så sød at vise mig, nogle nyttige tricks til mit håndarbejdslærer projekt.
En virkelig god oplevelse🤗
Virkelig god service.
Virkelig god service.. 👍
Meget dejligt garn til gode priser..
Hurtig levering.. Absolut ikke sidste gang jeg handler her..

Antwort von Strikkes.dk
Fik aldrig mine vare og de svare ikke…
Fik aldrig mine vare og de svare ikke på mails !!!

Dejlig oplevelse i butikken
Jeg har flere gange bestilt garn via webshop og har altid været tilfreds.
Forleden var jeg i butikken med min datter. Og sikke en dejlig oplevelse.
En masse gode råd - en snak om garn, jeg ikke kendte - og favnen fyldt med inspirationshæfter, da vi gik.
Vi kommer helt sikkert igen, når der næste gang mangler garn.

Super service
Jeg har modtaget min første ordre derfra, og det bliver ikke det sidste. 😆
Min ordre blev afsendt sammen dag jeg lavet den

Antwort von Strikkes.dk
Som altid står der en sprit flaske og…
Som altid står der en sprit flaske og der er rent og hyggeligt. Super god hjælp og meget åben og imødekommende personale. Hyggeligt sted og billigt selv om varerne altid er tip top. Og så er der rigtig meget garn hvor dyrevelfærd er højt prioriteret. Kommer igen så vi ses.

Antwort von Strikkes.dk
Hurtigt garn fra Strikkes.
Lidt svært at finde de rigtige garner på hjemmesiden, men da garnet først var fundet gik det stærkt. Jeg bestilt søndag eftermiddag og tirsdag formiddag havde jeg garnet.

Super god oplevelse
Mit første køb hos Strikkes men så sandelig ikke det sidste. Helt igennem flot service og hurtig levering.

Antwort von Strikkes.dk
Det er et skønt sted at handle
Det er et skønt sted at handle! Deres produkter er fine, og holder som lovet. Og forsendelse sker nærmest fra dag til dag. Mega go stil, tak for steder som jer, så er der noget ved at handle på nettet🌱

Dejlig kompetent betjening
Dejlig kompetent betjening, hyggelig atmosfære og man tager sig tid til kunden, derudover er jeg dybt imponeret over de kreationer der fremvises i butikken

Antwort von Strikkes.dk
Supergod kundeservice og hurtig…
Supergod kundeservice og hurtig levering. Kan bestemt anbefales!

Antwort von Strikkes.dk
Altid hurtig betjening/afsendelse af…
Altid hurtig betjening/afsendelse af ens ordre. Er gode til at informere hvis f.eks det bestilte garn ikke har samme indfarvning nummer . Alt i alt en super butik/webshop
Kun kæmpe +++++++ herfra

Fantastisk service
Fantastisk service - bestilling torsdag middag og levering fredag morgen - det er hurtigt.
Virkelig gode tilbud, stort sortiment og kvalitet i top - kan kraftigt anbefales *****

Antwort von Strikkes.dk
Tak for den hurtige service og levering…
Tak for den hurtige service og levering :-)

Antwort von Strikkes.dk
Wow for hurtig behandling af ordre
Wow 11 minutter efter ordreafgivelse, er mine varer pakket klar til afsendelse - det kalder jeg hurtig ekspedit!

Strikkes = god service
Super kompetente og yderst hjælpsomme og venlige hos Strikkes. Og så kan man bestille kl 10 og afhente få timer senere.

Super service 👍🏻👍🏻👍🏻
Nem bestilling - nem betaling -
Og på grund af uvurderlig hjælp fra kundeservice Rikke Liljendahl blev det også til nem levering - (det er i hvert fald ikke postnord s fortjeneste)
💐mange roser til Rikke Liljendahl 😍
Hilsen Sanne Laugesen

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.