Strikkes.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en hæklebog, d. 15.(det var i påsken) Allerede d. 19 fik jeg besked om at jeg kunne hente den hos strikkes. Det gjorde jeg i dag. Hyggelig butik, med masser af håndarbejde til stor i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige meget om man skal købe garn, have rådgivning i forbindelse med en opskrift, have sendt garn eller hvad der ellers kan være får man altid en super behandling/rådgivning hos Strikkes. Selv om jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købt 10 nøgler hæklegarn à 50 g. Et af nøglerne indeholder kun ca 30 g. Garnet har på de fleste nøgler været sprunget og er blevet knyttet sammen med knuder. Garnet er overtvundet, så man hvert an... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Siden jeg købte garn for første gang hos strikkes.dk - har jeg aldrig købt andre steder! Jeg har kun oplevet en helt igennem topprofessionel kundeservice; de er lynhurtig på mailen, løsningsorient... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Jeg bestilte d

Jeg bestilte d. 23/4 og har intet hørt fra jer. På jeres hjemmeside står der 3-5 dages levering og har skrevet til jer flere gange uden i svarer

29. April 2022

Jeg bestilte en hæklebog

Jeg bestilte en hæklebog, d. 15.(det var i påsken)
Allerede d. 19 fik jeg besked om at jeg kunne hente den hos strikkes.
Det gjorde jeg i dag. Hyggelig butik, med masser af håndarbejde til stor inspiration, for mig😊
Den kyndige ekspedient var så sød at vise mig, nogle nyttige tricks til mit håndarbejdslærer projekt.
En virkelig god oplevelse🤗

20. April 2022

Virkelig god service.

Virkelig god service.. 👍
Meget dejligt garn til gode priser..
Hurtig levering.. Absolut ikke sidste gang jeg handler her..

23. März 2022

Antwort von Strikkes.dk

Hej Helle. Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os :) Vi vil glæde os til at betjene dig igen og du er altid velkommen til at ringe hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik aldrig mine vare og de svare ikke…

Fik aldrig mine vare og de svare ikke på mails !!!

26. Februar 2022

Antwort von Strikkes.dk

Hej Simone. Tak for din anmeldelse. Nu passer det jo ikke at vi ikke svarer på mails. Du skrev tilbage i januar omkring din ordre og jeg skrev til dig hvornår drops på daværende tidspunkt forventede at den kom på deres lager. Og som jeg skrev til dig så var mit svar "hvis det holder".
Det gjorde det så ikke, drops flyttede datoen og garnet er faktisk først kommet ind på drops lageret i fredags.

Du sender mig en ny mail torsdag slut eftermiddag og den har du ikke fået svar på endnu. Men lørdag lægger du denne anmeldelse og siger vi ikke svarer på mails?

Så jeg er uforstående overfor at du beskylder os for ikke at svare på mails.

Og dine varer har du naturligvis ikke fået endnu, da de ganske enkelt ikke har været at bestille hos drops før i fredags.

Jeg kan kun beklage at der har været lang ventetid på garnet, men når der er restordre så kan vi ikke vide med sikkerhed hvornår at det ankommer. Vi kan kun oplyse hvad vi kan se hos drops

Dejlig oplevelse i butikken

Jeg har flere gange bestilt garn via webshop og har altid været tilfreds.
Forleden var jeg i butikken med min datter. Og sikke en dejlig oplevelse.
En masse gode råd - en snak om garn, jeg ikke kendte - og favnen fyldt med inspirationshæfter, da vi gik.
Vi kommer helt sikkert igen, når der næste gang mangler garn.

17. Februar 2022

Antwort von Strikkes.dk

Hej Pia. Tak for den fine anmeldelse :)
Det var en fornøjelse at have jer i butikken, det er altid dejligt at se vores "net"kunder og særligt som jer 2 der bare var super glade.
Vi ser frem til at se jer igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har modtaget min første ordre derfra, og det bliver ikke det sidste. 😆
Min ordre blev afsendt sammen dag jeg lavet den

3. Februar 2022

Antwort von Strikkes.dk

Hej Yrsa. Tusind tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at vi har gjort det godt :) Vi bestræber os på at sende alle ordre samme dag som de bestilles.
Vi ser frem til at se dig i netbutikken igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid står der en sprit flaske og…

Som altid står der en sprit flaske og der er rent og hyggeligt. Super god hjælp og meget åben og imødekommende personale. Hyggeligt sted og billigt selv om varerne altid er tip top. Og så er der rigtig meget garn hvor dyrevelfærd er højt prioriteret. Kommer igen så vi ses.

2. Februar 2022

Antwort von Strikkes.dk

Hej Lonnie. Tusind tak for den skønne anmeldelse. Det gør os glade at høre fra vores kunder at vi gør det godt.
Ja hos lang yarns og viking garn, er der rigtig godt udvalg af garner hvor dyrerne er sat i centrum og det er også noget som vi kan lide :)
Vi glæder os til at se dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt garn fra Strikkes.

Lidt svært at finde de rigtige garner på hjemmesiden, men da garnet først var fundet gik det stærkt. Jeg bestilt søndag eftermiddag og tirsdag formiddag havde jeg garnet.

25. Januar 2022

Antwort von Strikkes.dk

Hej Hedvig. Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi sørme glad for, for vi samler på glade kunder.
Du nævner at det var lidt svært at finde de rigtige garner. Hvis du ved lejlighed har 5 min vil jeg meget gerne høre mere om hvad der var svært?
Så kan jeg jo se om der er noget som kan gøres anderledes så det bliver nemmere.
Du kan altid træffe mig på hej@strikkes.dk

Super god oplevelse

Mit første køb hos Strikkes men så sandelig ikke det sidste. Helt igennem flot service og hurtig levering.

4. Januar 2022

Antwort von Strikkes.dk

Hej Anne-Mette. Tusind tak for anmeldelsen, vi bliver så glade når vi høre at vi gør det godt :) Vi glæder os til at betjene dig igen. Mvh Rikke fra strikkes

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er et skønt sted at handle

Det er et skønt sted at handle! Deres produkter er fine, og holder som lovet. Og forsendelse sker nærmest fra dag til dag. Mega go stil, tak for steder som jer, så er der noget ved at handle på nettet🌱

20. Dezember 2021

Antwort von Strikkes.dk

Hej Liv. Tusind tak for den skønne anmeldelse. Det er så dejligt at høre at vi gør det godt. Det betyder så meget for os at du har givet dig tid til at fortælle andre det og vi glæder og til at betjene dig igen. Mvh Rikke fra strikkes

Dejlig kompetent betjening

Dejlig kompetent betjening, hyggelig atmosfære og man tager sig tid til kunden, derudover er jeg dybt imponeret over de kreationer der fremvises i butikken

9. Dezember 2021

Antwort von Strikkes.dk

Hej Jeanne. Tak for de rosende ord. Det er så dejligt at høre at du har haft en go oplevelse i vores butik. Vi gør vores bedste for at betjene alle kunde med den tid det nu engang tager i den enkelte sag.
Jeg giver beskeden videre til mine kollegaer som laver alle vores modeller, da rosen tilkommer dem :)
Ha en dejlig weekend

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supergod kundeservice og hurtig…

Supergod kundeservice og hurtig levering. Kan bestemt anbefales!

24. November 2021

Antwort von Strikkes.dk

Hejsa. Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi gør vores bedste for at give den hurtigste og bedste behandling vi kan. :)
Med det er altid dejligt at høre når det går som det skal :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hurtig betjening/afsendelse af…

Altid hurtig betjening/afsendelse af ens ordre. Er gode til at informere hvis f.eks det bestilte garn ikke har samme indfarvning nummer . Alt i alt en super butik/webshop
Kun kæmpe +++++++ herfra

11. November 2021

Antwort von Strikkes.dk

Hej Ulla. Tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre at det vi gør gør en forskel :) for vi gør hvad vi kan for at alle kunder får den bedste service hos os :).

Fantastisk service

Fantastisk service - bestilling torsdag middag og levering fredag morgen - det er hurtigt.
Virkelig gode tilbud, stort sortiment og kvalitet i top - kan kraftigt anbefales *****

8. November 2021

Antwort von Strikkes.dk

Hej Lotte. Hvor er det bare dejligt at høre, vi bliver så glade når alt bare klapper og køre på skinner :) Du er altid velkommen igen og vi glæder os til at betjende dig igen. Mvh Rikke fra strikkes

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wow for hurtig behandling af ordre

Wow 11 minutter efter ordreafgivelse, er mine varer pakket klar til afsendelse - det kalder jeg hurtig ekspedit!

19. Oktober 2021

Hej Marianne.
Takker for 5 stjerner det er vi meget glade for :) Vi gør vores bedste for at få alle ordre sendt så hurtigt som muligt afsted så der ikke er mere ventetid en nødvendigt.

Strikkes = god service

Super kompetente og yderst hjælpsomme og venlige hos Strikkes. Og så kan man bestille kl 10 og afhente få timer senere.

1. Oktober 2021

Hej Tinne.
Det er altid en fornøjelse at have dig i butikken i brøndby og vi gør vores yderste for at afhentninger kan hentes så hurtigt det er muligt :)

Super service 👍🏻👍🏻👍🏻

Nem bestilling - nem betaling -
Og på grund af uvurderlig hjælp fra kundeservice Rikke Liljendahl blev det også til nem levering - (det er i hvert fald ikke postnord s fortjeneste)

💐mange roser til Rikke Liljendahl 😍
Hilsen Sanne Laugesen

21. September 2021

He3j Sanne
Tak for de fine ord :) det var dejligt at høre at vi gør det godt, det varmer helt ind i hjertet
Det var kun skønt at kunne hjælpe dig med at få din pakke leveret i den by du bor i i stedet for 50 km væk som post nord mente var det tætteste på :)
Mvh Rikke fra strikkes

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr