Vi har precis gjort utflykten Gran Canaria runt och förstår inte en del dåliga omdömen.Vi hade en jättefin tur från 08:30 till 18:00 med en jätteduktig guide Isabelle och duktig busschaufför Antonio.V... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Rena bedrägerier. Man skriver att det är en utflykt till LAS Palma, i verkligheten så åker man till något ställe och skall sälja på oss Ullbäddar. Inget av detta nämns förrän man betalt. LAS Pal... Mehr ansehen
Flera timmars lång tvångsföreläsning om ull som man inte fick lämna. Själva utflykten började först runt kl 12-13. Fanns inte riktigt utrymme för att utforska platserna då man inte fick gå dit man vil... Mehr ansehen
Upplevelsen i sig helt ok bortsett från att du måste lyssna på ett föredrag om ull i 2 timmar. Men anledningen till att jag ger 1 stjärna är på grund av den enorma nedskräpning som företaget bidr... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Svindel satt i system
Svindel satt i system. Sjekket nettet og de har fått omfattende klager i nær 15 år. Klager til forbrukermyndighetene og omtaler i aviser har prellet av i alle år. Kontant betaling stinker svart arbeid og luguber markedsføring dekker over det egentlige formålet med turene. Et skreddersydd system for å lure eldre over 70 år! Frarådes på det sterkeste!
Urdåligt
Urdåligt! Lurendrejeri! Ingen information i broschyren om att resan inleddes med två timmar lång påträngande och aggressiv marknadsföring och försäljning an ullsängkläder. Mycket sparsam reseguidning, däremot ytterligare reklam för aloveraprodukter under bussresan. Denna resebyrå rekommenderas ej!
Ønskes, bedre forventningsafstemning.
Der er store problemer med forventningsafstemningen før turen, for eksempel:
- Vi havnede i et længere foredrag om fordelen ved uldsengetøj - det var noget svært at finde i turbeskrivelsen.
- I teksten stod der lunch inkluderet med vin - det var åbenbart den begrænsede tapas-servering vi fik hos uld-sælgeren, det var vi flere der ikke helt fangede og derfor blev noget overrasket over vi selv skulle betale da vi ankom til en restaurant, hvor man faktisk kunne få noget at spise.
- Vi kom til nogle fine steder, men da vi havde brugt meget tid på foredrag var der ikke meget tid til at nyde udsigter og stoppe undervejs.
- Efter stoppet til uldforedrag var næste stop en gård, hvor man kunne få "skandinavisk kaffe"... derudover var der ikke andet indhold.
- Efter yderligere et par korte stop og megen kørsel var vi hjemme igen og...
Ja, vi fik set noget - men ikke helt den tidsfordeling jeg nok havde forventet.
Men, det var billigt - og et foredrag er fair nok, men så fortæl det da! Og måske et lille tip om at bruge mindre tid på det - balancen endte for mig med at være forkert.
Bemærk - skandinavisk synes at betyde svensk - guiden talte langsomt og tydeligt og for os fint forståeligt, men altså svensk.
Prisvärt men endast 45 minuter på Teide
Priset för utflykten till Teide var konkurrenskraftigt, cirka 50-70% lägre än liknande erbjudanden, vilket var ett stort plus. Men av de åtta timmarna på utflykten spenderades endast 45 minuter på Teide, vilket var mindre än förväntat, särskilt med tanke på att resan dit tar endast lite mer än en timme utan stopp. Mycket tid ägnades åt försäljning, vilket var något distraherande och påträngande, eftersom marknadsföringsmetoderna var intensiva. Guiderna var trevliga och informativa, vilket höjde upplevelsen. Om du vill tillbringa mer tid på Teide, kan det vara värt att överväga andra alternativ.
Varning för Skandinaviska utflykter
Vilken grämelse man känner över att inte ha läst på Trustpilot om Skandinaviska utflykter innan vi gick på detta.
Enligt broschyren skulle vi under en heldagstur uppleva "Fantastiska Gran Canaria & Roque Nublo". "Vi börjar dagen med att stanna till på en gård mitt i den kanariska landsbygden"
Första stopp blev vid en lokal i ett industriområde där två kvinnor beskrev bäddprodukter som en av resedeltagarna på ett träffande sätt beskrev som ett väckelsemöte. Att beskriva bäddprodukter med termer som "mikromassage under nätterna", "ullfibrer som gnider varandra rena", "isometrisk effekt" (isometri är något helt annan), "vattna bäddprodukterna med vattendusch på morgon så 'poff', renar det sig själv", osv. Maken till bondfångeri får man söka efter. Tack och lov gick jag ut annars hade jag nog blivit illamående. I samband med besöket så var det "Gratis spansk tapas lunch med vin", långt från den inbjudande bilden i broschyren. I själva verket var det en plastförpackning med lite ost, en korvskiva, en liten skinkbit och en liten bit tortilla. Till det kunde man få billigt rött vin (literflaska med skruvkork) i en plastmugg.
Efter mer än 2 1/2 timmes lidande bar det väg till nästa ställe med "romprovning" med enda syfte att pådyvla oss lokala varor.Sen samma visa till nästa försäljningsställe. Möjlighet att avnjuta "typisk kanariskt måltid" innebar förbeställning i bussen av grönsakssoppa och kaffedrink Lumumba alt juice för 10 euro. Vi avstod den kulinariska möjligheten då klockan var efter 16 och man skulle vara tillbaka kl 18.
Fantastiska Roque Nublo, Cruz de Tejde och Fatagadalen, jovisst 5-10 minuters fotopaus erbjöds på varje ställe.
"Guiden" var rar och trevlig men tyvärr ingen egentligt guidning annat än typ "kanarierna är glada och trevliga" "på höger sida ser ni vindkraftverk som danskarna levererat, IKEA som svenskarna bidragit med och norrmännen har bidragit med borrar då de är bra på att borra tunnlar genom berg", "spansk sjukvård är lika bra som svensk, skolan är dålig då stöd till funktionsstörda tagits bort vilket är dåligt", "när det gäller spansk politik så är det för många politiker som tjänar för mycket pengar". Tyvärr, guidningen håller absolut inte måttet.
Åter tillbaka 19:30 istället för beräknade 18:00. Som alla kritiska kommentarer, håller helt med, detta är lurendrejeri/bondfångeri som de svenska researrangörerna borde varna sina resenärer för. Vi betalar 3-4 tkr per dygn för vår semester. Vi känner oss rånade på en semesterdag, tyvärr får vi skylla oss själva som blev lurade. Viktigt att alltid läsa på Trustpilot FÖRE utflykter.
Alltid nöjd med detta bolag!
Tråkigt att höra så mycket kritik! Vi har alltid underbara dagar med Skandinaviska utflykter! Har åkt många gånger med dom både på Teneriffa och Gran canaria och vi är alltid nöjda! Duktiga guider som berättar om allt mellan himmel och jord om öarna. Man känner sig trygg på deras turer med duktiga chaufförer och bra bussbolag också! Tycker det är super bra priser på deras turer, vad mer kan man begära!? 20€ inklusive lunch, skandinavisk guide, buss, rundtur & inkluderat inträde på diverse sevärdheter.. ( 50% billigare än med andra bolag och är typ EXAKT samma turer) ja, det stämmer att man får sitta med och lyssna på en presentation inom ull, (därför turen är så billig) det är enligt mig super intressant information med professionell personal, jag och min man köpte deras produkter och är hur nöjda som helst! Sover gott på natten i min ull! Blir bjudna på en fin lättare tapas lunch med vin , juice och vatten också! Så jag ser absolut inte detta som något lurendrejeri!! Snarare tvärtom! Alltid nöjd när jag kommer hem efter en utflykt med detta bolag! Heja er!!
Trevlig guide men vilseledande information
Håller med alla som skrivit innan. Informationen i företagets broschyr är väldigt dålig och luddigt utformad men så klart för att lura oss resenärer. Ingenstans står det att föreläsningen om ull tar 2 timmar och att det är den undermåliga tapsen under föreläsningen som är den som ingår i priset av 22 €. Sen sent på eftermiddagen görs ett stopp på en restaurang där guiden går runt och erbjuder att boka mat för 10 € - soppa eller tapas med juice. Vi avstod då maten skulle ätas vid 16.00 tiden och man skulle vara åter igen kl 18. Dock var guiden trevlig och man fick intressant information om ön och saker som sjukvård, skola, pension mm. Turen runt ön och upp i bergen var trevlig om man bortser från det andra skojeriet som såklart finansierar en del av resan. För några år sedan kostade samma resor 10-12 € men nu var det i dyraste laget. Ta med egen egen frukt och annat om ni inte vill slänga ut mer pengar under resan.
Stop leaving your flyers everywhere
Stop leaving your flyers everywhere, thanks. Its intrusive to leave them at hotels and around the streets and its a waste of paper.
Uæerlig reklame
Uæerlig reklame. Det står ingenting om at dette er en sponset tur. Du må sitte å høre på salgsprat om ullprodukter til krampa tar deg. Tapas lunsj: liten kavring, osteskive, en slags omelett og litt spekemat. Vin til maten, har smakt verre. Turen som sådan var faktisk bra med bra kunnskap fra guiden. Etterhvert ble det noe slitsomt med stadig pushing på aloe vera produkter og tigging om støtte til et veldedig formål. Tilsvarende turer uten salgsprat koster fort vekk det dobbelte. Velger ikke tur fra disse igjen.
Jagar överallt med sina reklamblad
Jagar oss överallt. Vi var inte ens fredade på hotellrummet. De delar ut sina reklamblad överallt. Första gången jag varit med om någon som varit runt till alla hotellrum och stuckit in sina reklamblad under dörren.
Bra utflykt mycket för pengarna
Nyss hemkommen från en väldigt trevlig utflykt med Maria som reseledare. Hon var mycket duktig som guide och gjorde allt för oss.
Informationen om ullprodukter var saklig och intressant.
Sedan att få åka runt hela ön var en fantastisk upplevelse.
Tyckte inte alls det var så dåligt som andra skriver
Visst, man fick sitta och lyssna på försäljningsprat för ullprodukter. Det är en del av dealen med den här resan och något vi var beredda på. Säljaren var trevlig och inte på något sätt påträngande.
Maten var inte någon festmåltid precis, utan mer som ett mellanmål/fika så räkna inte in det kaloriintaget som ersättning för lunch om du inte har låg ämnesomsättning.
Det var gott om tid för den övriga utflykten, platserna väl genomtänkta och guidningen var trevlig. Så även om jag förstår vad andra recensenter menar när de skriver som de gör, så tyckte jag att utflykten var väl värd sitt pris och hela upplägget var helt ok.
Är man intresserad av att köpa exklusiva sängprodukter av ull till rabatterade priser så har man definitivt hamnat rätt. Den turen hade ju inte vi. Hade varit mer intresserade av att bli visade lägenheter... :-)
Bare lad være
Ingen steder advares man om at bliver hevet til et meget langt salgsforedrag. Vi tog med på tur til Mógan, men blev kørt i den forkerte retning - uden at det blev gjort klart inden man steg på bussen. Ingen fortæller hvor langt dette håbløse foredrag er, og efter lidt over halvanden time vælger vi at gå og selv finde til Mógan. Spild af penge at tage med på sådan en udflugt medmindre man er parat til at sidde i timevis og lytte til en ligegyldig salgstale.
Bra tur
Bra tur, bra guide, bra buss och chaufför. Till det priset 12 euro visste vi att det var en sponsrad resa, men det är bara att låta bli att köpa. Det tog en del tid med sängprdukterna så vill man vara effektiv så skall man nog ta en resa utan sponsring.
Jättelångt föredrag om ullprodukter
Jättelångt föredrag om ullprodukter. Känner mig lurad på flera timmars lyssnande.
Fin udflugt Gran Canaria rundt
Fin udflugt Gran Canaria rundt.
Prisen er i bund, da udflugten er delvis sponsoreret af firmaet Wool-Bed.
Besparelsen er ca 30 - 40 Euro. Til gengæld er man tvunget til at lytte til et ca 2 timers foredrag om Wool-Beds fortræffeligheder.
Det var en oplevelse - det er mange år siden jeg har oplevet så meget misvisende manipulation og fornægtelse af sundhedsfakta, krydret med en voldsom skræmmekampagne 🙄
Smiler stadig - det var virkelig "underholdende" - jeg har i mere en 30 år arbejdet (som tekniker) sammen med sælgere som kunne sælge sand i Sahara.
Dette foredrag var endnu vildere 🤣
Pyt - vi havde forberedt os og abstraherede bare de 2 timers foredrag ud af oplevelsen, og så var resten af turen fin.
Den gav et fantastisk all-round indtryk af Grand Canarias storslåede natur.
En pudsig ting var dog, at guiden på et tidspunkt nævnte, at deres udflugter ikke var for danskere 🤔
Måske hun skulle tage en lektion i geografi og samfundsforhold, og genoplive hvad "Skandinavien" er for en størrelse 😋😁🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰
Känner mig LURAD
Lurade på en föreläsning om försäljning av ullprodukter. Hade varit bättre om researrangören var ärlig med att detta är en ”sponsrad” resa och att man behöver sitta igenom en försäljning av ullprodukter i 2 timmar för att få uppleva den riktiga anledningen till att man bokade. Blev mest illamående av allt onödigt fläng med bussen. Själva ”utflykten” till kaffeplantaget varade 1 timme av de 9 timmar vi spenderade på resan. Tur att det var dåligt väder så man inte slösade en fin dag.
Det här är bara ett lurendrejeri…
Det här är bara ett lurendrejeri företag. Allt handlar om att du betalar för en reklamresa för sängprodukter i ull. För 10 tusentals kronor förväntas du sedan köpa sängprodukter. I LAS Palmas fick vi 2 h egen tid. På vägen tillbaks stannar de på en gård för att sälja aloeveraprodukter. Då är det reseledaren som sköter försäljningen. Du slösar bara bort din tid om du åker med.
SÄMST!
SÄMST!
Varning står ingeting om att man ska sitta 2 timmar i en lokal och lära sig om sängar. Står litet på framsidan att det ingår i alla resor men står inte att det ska ta 2 timmar. Billigt men ovärt. Hade gärna betalt mycket för att få slippa detta. Smuts företag
Varning för Skandinaviska utflykter på…
Varning för Skandinaviska utflykter på Gran Canaria!
Enligt broschyren skulle vi under en heldagstur uppleva "Fantastiska Gran Canaria & Roque Nublo". Det blev över två timmars införsäljning av sängprodukter och när vi passerade Roque Nublo fanns det enligt guiden inte tid att stanna och gå av bussen. Vid de stopp som gjordes så handlade det om att köpa mat och dryck.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.