Skandinaviskautflykter Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rena bedrägerier. Man skriver att det är en utflykt till LAS Palma, i verkligheten så åker man till något ställe och skall sälja på oss Ullbäddar. Inget av detta nämns förrän man betalt. LAS Pal... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Upplevelsen i sig helt ok bortsett från att du måste lyssna på ett föredrag om ull i 2 timmar. Men anledningen till att jag ger 1 stjärna är på grund av den enorma nedskräpning som företaget bidr... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har precis gjort utflykten Gran Canaria runt.Den var perfekt.

Vi har precis gjort utflykten Gran Canaria runt och förstår inte en del dåliga omdömen.Vi hade en jättefin tur från 08:30 till 18:00 med en jätteduktig guide Isabelle och duktig busschaufför Antonio.Visst vi var klart på woodbed för information och försäljning.Vi var också på rom avsmakning samt möjlighet till köp av aloera produkter.Men kära människor som klagar alla köp är frivilliga.Vi betalade 11 € per person för detta och då fick vi gratis tapas och vin hos woodbed samt en flaska vin helt gratis.Turen var jättefin och guiden Isabell var väldigt kunning och påläst.Visst var det mycket "sälj" hos woodbed men det var ju bara säga nej om man inte ville köpa något.

16. März 2026

Rena bedrägerier.

Rena bedrägerier.
Inget av detta nämns förrän man betalt.
LAS Palma blev knappt 2.5 timmar.
När vi
Påtalade så förstod vi att det är satt i system.
👎👎👎

18. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spild ikke jeres ferie på dette.

Vi bestilte plads på Las Palmas turen. Havde ikke gennemskuet, at det var en ren salgs tur.
Vi blev samlet op kl 9.40 i Pourto Rico. Bussen kørte rundt og samlede op, de fordelte os alle i busser til diverse ture, for så at stoppe kl 11.30 ved et gammelt fabriksområde. Her blev vi gennet ind i en hal med borde og stole. Kostet rundt med, og fik besked om at tie stille og lytte efter. Demonstrationen af uld produkter varede to timer. Vi fik skæld ud, hvis vi gik udenfor i varmen i pausen hvor vi kunne mærke på produkterne og købe. Der blev serveret en kedelig tapas med kiks. Orange saftevand og vin.
Kl 14.30 kørte vi til Las Palmas og havde her to timer til at se byen. Det passede med at vi kunne nå og se katedralen og det tilhørende museum.
Herefter kørte vi til en gård, hvor vi kunne købe kolde retter og kager, - og rom, alou vera produkter og olivenolie. Altsammen til overpriser i forhold til supermarkedet i Pourto Rico.
Vi var hjemme kl 18.30.
Alt i alt spild af en feriedag.
GØR DET IKKE

4. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ni tog en hel semesterdag ifrån oss…

Ni tog en hel semesterdag ifrån oss…
Man får vad man betalar för, borde jag tänkt på. Första stopp var ett tvångsföreläsning på 2 timmar om ullprodukter till ockerpriser som man inte fick lämna. När vi ett litet gäng väntade utanför uppmanade guiden att går in igen och inte förstöra stämningen med surar miner. ”Då får man inte vara med” då kan man åka tillbaka. Sedan höll hen ett företag över vad hela resan kostar annars.
Det var droppen för mig. Resan som började på morgonen, startade för vid rund 13:15 pga föredraget.
Fikastoppet gick oxå utpå att sälja olika produkter.
Allt som allt: En bortkastad semesterdag!
Borde vara olaglig att lura folk på det viset.

21. Januar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Åkte på en resa igår

Åkte på en resa igår. Tyvärr var inte vädret med oss. Reseledaren Isabelle var mycket bra.
Naturligtvis var det en ”ullresa”, det visste jag innan. De kan omöjligt ordna en dagsresa för 12 euro med mat med buss.
Jag är mycket nöjd, man fick se mycket.

13. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tvångsföreläsning i två timmar om ull

Tvångsföreläsning i två timmar om ull, billigt vin och äcklig tapas, vilket då skulle vara den gratis ”autentiska spanska” lunchen som skulle ingå i resan. Efter 4 timmar sedan upphämtning kom vi iväg på vårt resmål, som faktiskt var bra. Guiden var bra och trevlig. Hade däremot önskat mer stopp där man fick strosa runt själv. Vi fick inte ens gå runt i olivlunden där vi fikade. Allmänt rätt dåligt finns mycket rum för förbättring. Ger såhär dåligt omdöme pågrund utav den äckliga maten samt att det inte stod i broschyren att vi skulle behöva sitta på en tvångsföreläsning om ull innan vi kom iväg på utflykten. Detta är två timmar jag inte kommer få tillbaka och skulle inte önska det på min värsta fiende. Skäms.

7. Januar 2026

Rånad på en semesterdag

Flera timmars lång tvångsföreläsning om ull som man inte fick lämna. Själva utflykten började först runt kl 12-13. Fanns inte riktigt utrymme för att utforska platserna då man inte fick gå dit man ville. Känner mig rånad på en hel semesterdag. Man fick ca 40 minuter totalt i solen, resten av tiden satt man fången i en lokal eller på bussen.

9. Dezember 2025

Självtortyr

Tvingad att lyssna på en föreläsning av ett bedrägeriföretag i 4h innan dagen drar igång

9. Dezember 2025

Pas På Fup-dyner

Pas På Fup-dyner
Flere oplever, at de ikke modtager de uldprodukter, de har betalt for på udflugter med Skandinaviska. Man bliver fx lokket til at købe en luksus ulddyne, men når man kommer hjem, modtager man kun den billige standard dyne (som kradser).
Hvis du når at betale, inden du opdager fejlen, er pengene tabt. For de vil ikke acceptere foto-dokumentation for deres fejl. De kan ikke se på et foto, om en dyne er luksus eller standard, selvom enhver kan se det med det blotte øje. Man kan så sende det hele retur for egen regning og håbe. Virkelig ringe!
Men udflugten var ok. Bare hold Visa-kortet i lommen under uld-demonstrationen.

27. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dagsresa med "hemligt" innehåll

Vi valde en av resorna med besök till pyramiderna vid Guimar och till en vinbodega på öns norra kust. Resan startade 08.30 och den planerade ankomsttiden tillbaka var runt 18.00.
Väl på bussen informerades vi om att vi först skulle stanna till vid ett företag som sponsrar dessa resor, ett madrass- och ullföretag. Vilket vi tyckte var okej om det håller nere kostnaden för resan. Tyvärr kom vi inte därifrån förrän vid 1230-tiden, vilket innebar att vi anlände till Guimar vid 1-tiden.
Guimar var intressant, med en bra guide och en film som förklarade teorierna om pyramiderna men eftersom vi bara hade en timme och 15 minuter på oss blev det aldrig tid att utforska platsen på egen hand. Även om det fanns mycket att se. Vi hann nätt och jämt med en kopp kaffe i restaurangen innan vi drog vidare.
Efter en timme eller så, i långsamt tempo i den täta trafiken runt Santa Cruz, kom vi fram till bodegan vid Tacoronte. Vi bjöds på vin och tapas; som bestod av ett par brödbitar, lite ost och korv och potatis i kanarisk stil. Vi hade en timme och tio minuter där vilket inte inte var tillräckligt.
Tursamt nog träffade vi några trevliga människor och hade det trevligt runt bordet med vin och tilltugg, även om det inte blev tillräckligt med tid över för att utforska bodegan på egen hand.
Resorna är riktade mot skandinaver även om det också finns en engelsk version av de tätt utspridda reklamlapparna över hela Los Cristianos, Las Americas och längre norr upp (vilket är lite irriterande då de ofta blåser iväg och skräpar ner). Det innebar att en stor del av de deltagande på bussen var engelsktalande och även om de två guiderna på bussen pratade på både svenska och engelska hade det varit uppskattat om deras kunskaper i engelska hade varit lite bättre. De engelsktalande kunderna såg lite förvirrade ut då och då.
Guiderna var dock trevliga och glada och det gav oss en dags utflykt för 24€ per person, även om en stor del av tiden åts upp av sponsorbesöket. Som det inget nämndes om i broshyrerna; vilket uppenbart är med avsikt.

7. März 2025

Tur til La Gomera

BLIV VÆK. Vi vidste, at vi skulle overvære en demonstration af uld, men regnede med, at resten af dagen skulle handle om La Gomera. Men nej. Derefter ville vores guide (som reelt var en sælger) sælge en middag sidst på dagen, som ikke stod i beskrivelsen. Der skulle også sælges hudprodukter og til sidst et lotteri. Der indimellem nåede vi lige et par udsigter og en tur i en skov på egen hånd. Til sidst havnebyen på egen hånd. Vi fik praktisk taget ingen information om øen, og turen var under ingen omstændigheder pengene værd.

16. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TODAS LAS CALLES ESTÁN LLENAS DE…

TODAS LAS CALLES ESTÁN LLENAS DE VUESTRA PUBLICIDAD. Todo está lleno de basura!! Usen otra forma de publicitarse, sean un poco más inteligentes, dejen de usar papel y llenar todo de basura

14. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This company shows a blatant disregard for the environment

This company shows a blatant disregard for the environment with their irresponsible marketing practices. They leave leaflets scattered across places like beaches and promenades, often tucked under rocks. These leaflets are inevitably carried away by the wind, polluting the environment instead of reaching potential customers. If left uncollected, they remain for years, breaking down into harmful plastics and chemicals.

Despite being contacted about the environmental damage caused by their actions, skandinaviskautflykter has ignored the issue, demonstrating a complete lack of accountability. The production of these wasteful leaflets only adds to pollution, making their approach harmful from start to finish.

We urge others not to contribute to this shameful behaviour by supporting or endorsing skandinaviskautflykter. Businesses that operate in such an unsustainable way do not deserve your trust or your money. Until they adopt environmentally responsible practices, their actions will continue to harm the places we all value and enjoy.

10. Januar 2025

Ungå

Ungå! Kun salgs promotering, det er ikke en utflukt! Bruker 3 timer på buss fremnog tilbake, hurtig stopp i grottene mellom 20-45min er satt av. Så opp smake på pallela og vente på at vussen skal gå tilbake for å slippe maset om salg av svenske alovera produkter. Total tid 8 timer. Det er salgs promotering av ull senge produkter. Ikke noe grotte tur. Det er et flott museum med masse info på stede guidene ikke forteller om. Konstant mas om donasjoner, tips, salg osv! Tapasen var kun noe svette greier i en plastik boks for å ha noe å tygge på under 2timer foredrag om ull og kasmir senge tøy….

20. Dezember 2024

Forurenende "rejseselskab."

Dette "selskab" sørger for en daglig forurening af alle de store turistområder på Gran Canaria, ved dels at lægge OG opsætte deres grimme brochurer overalt. Den havde næppe gået i Sverige eller Norge! Ydermere tiltvinger firmaet sig uautoriseret adgang til vores hoteller og skubber deres overflødige materiale ind under døren. Mit bedste råd: når du ser en brochure, så tag den og smid den i den nærmeste skraldespand. Elastikkerne bør også fjernes! HOLD GRAN CANARIA FRI FOR ØJENBÆER.

12. Dezember 2024

På tur

Hej
Vi er utilfredse med jeres tilbud om en udflugt,
med frokost, det lød som et godt tilbud om at komme ud og se noget.
Vi var klar over der stod i brochuren om en demonstration med et produkt.
Det der mangler fra jer om denne tur er gennemsigtigheden om det faktiske
Der mangler bl.a. at der er obligatorisk at deltage, ved tilmelding og hvad der skal foregå, blandet
andet informere om hvor lang tid demonstrationen varer, og hvilken lokalitet, kunne se der blev genet folk ind i et så ikke hyggeligt lokale. Endvidere
Vi er fra Danmark, og guiden som var med i bussen
var fra Finland og med noget gebrokkent svensk, som vist kun svenskere forstod, så kom vi så til dette lokale og demonstrationen skulle foregå på svensk og bruge 2 timer på noget som vi ikke få noget som helst ud af , synes er kritisabelt,
Noget mere information vil hjælpe andre i samme situation, og undgå negativ omtale.
Håber vi kommer gemmen med vores budskab

10. Dezember 2024

Hej Teneriffa...vi

Hej Teneriffa...vi, min fru och jag var med på Era turer förra säsongen, med mycket trevliga guider, bla, Taganana med fantastisk god fiskmiddag, sen genom Mercedes skogen, en resa gick till Pyramiderna, mycket intressant...vi hoppas vi kan komma med på någon tur i december...väl mött.

6. Februar 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Spännande upplevelse

En solig dag åkte vi med på utflykt till La Gomera och det blev en rolig och sevärd upplevelse tack vare vår guide Janne från Skåne. Glad och full av trevliga berättelser från ön om nutid och hur det var förr på ön!
Vi upplevde lagerskogen och fantastiska vyer under resan där vi stannade och promenerade för att uppleva naturen på ön.
Vi fick ett trevligt stopp och information om ullprodukter!
Vi avslutade med en gemensam middag på en restaurang i San Sebastian!
Tack Skåne Janne !💕👍

Arne o Inger

28. März 2024

Fruktansvärt oprofessionell reseledare

Fruktansvärt oprofessionell reseledare, fick en annan efter ett tag. Tvångsföreläsning om ull i 2 timmar, mycket liten ”tapasbricka”, endast 2 timmar på egen hand i Las Palmas. Bättre att ta lokalbuss dit man vill åka! Rekommenderas inte att åka med skandinaviska utflykter!

14. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr