Poolworld Bewertungen 93

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte et brugt vildmarksbad igennem DBA og havde efterfølgende brug for en masse råd og vejledning, da vi er helt nye inden for denne verden. Vi har fået den bedste service af de to kvindel... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Poolbedarf
  2. Day-Spa

Vom Unternehmen geschrieben

Poolworld.dk – din specialist i Pool, Spa, Sauna og Udeliv siden 2006 Hos Poolworld.dk hjælper vi dig med at gøre drømmen om pool, spa, vildmarksbad eller sauna til virkelighed – uanset om du handler online eller besøger vores 3.000 m² store butik og showroom i Herrestrup, Odsherred. 🔹 Mere end en webshop Vi tror på, at det bedste valg træffes med begge hænder. Derfor inviterer vi dig indenfor i vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve produkterne, før du beslutter dig. 🔹 Rådgivning i øjenhøjde Vi monterer ikke selv – men vi rådgiver ærligt og fagligt, så du får den løsning, der passer til dit behov. Har du brug for en montør, hjælper vi gerne med at henvise. 🔹 Tryghed og tillid Vi er e-mærkede og stolte af at blive vurderet højt af vores kunder. Du handler trygt, sikkert og med støtte fra et erfarent team, der er klar til at hjælpe dig hele vejen. 🔹 Personlig hjælp hele vejen Vi står klar med rådgivning, personlige tilbud og inspiration til dit næste projekt. Uanset om du drømmer om en pool i sommerhuset eller en sauna i baghaven – vi er med dig fra idé til virkelighed.

3,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super professionelle og servicemindet…

Super professionelle og servicemindet butik.
Vi bestilte en pool først i juni og blev ringet op at de godt kunne levere, men at det ville være længere end de kunne love. Vi var fint tilfredse med dette, bare de kunne levere. Poolen kom før tid så det var en super overraskelse. Vi var skeptiske da 4 andre butikker havde den på lager men ikke kunne levere, men ingen grund til bekymring.
Råd og vejledning svarer de også gerne på.
Man skal have tålmodighed på telefon og mail, men det forstår jeg godt med den kundeservice de har. 🤩🤩
Alt i alt et super professionelt sted som vi vil anbefale til alle.🤩🤩

3. Juli 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har købt 2 x solvarmere til vores Intex…

Har købt 2 x solvarmere til vores Intex pool, og alt det der ellers skulle til af slanger, spænderemme mm. Har ikke prøvet er sådan setup før, så jeg havde mange spørgsmål og ringede op flere gange, for at være sikker på jeg nu havde fået alt med i ordren. Men nej, ser manglede et lille gummirør til mellem de to solvarmere, fred være med det, selv om jeg måtte betale 65 kr i fragt for et 20 kr gummistykke. Men når man så læser manualen og der henvises til teflon tape ærger man sig over det ikke blev nævnt eller solgt med.
Vi har nu selv fundet teflon tape OG har måtte købe noget lim hos VVS eksperten i Hillerød for at få slangerne til at tætne.
Hvis det er noget møg at bruge solvarmere som Intex ikke selv levere, så sig det istedet for at sælge noget som man ved ikke fungere, eller fortæl hvad der skal til så man ved det når man køber produktet.
Ikke imponeret over servicen eller videndelingen, I bør være eksperterne!

25. Juni 2020

Antwort von Poolworld

Hej Mikala, Beklager hvis ikke vi har levet op til dine forventninger. Vi prøver efter bedste evne at rådgive kunderne. Da vi ikke sælger Intex pools og pumper så kan det nogen gange være svært at rådgive 100% korrekt. Intex gør det svært at få tingene til at passe sammen men det betyder ikke at det er noget møg men at man nogengange må prøve sig frem inden det lykkes. Mvh Poolworld.dk Per

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super dårlig kundeservice og…

Super dårlig kundeservice og rådgivning. Købte en bundsuger efter deres anbefaling kom aldrig til at virke. Men efter handlen var de p.. lige glade med at afhjælpe problemet. Så det var dyre lærepenge. Købte også filter kugler hos dem til filteret. Fik nogle mærkelige firkantede klodser, der så ud til at være klippet ud af filter plade til ventilations anlæg. Var heller ikke særlig effektive. Så to dårlige oplevelser. Aldrig poolworld igen.
Var i kontakt med jer dengang , der var ingen hjælp. Så bare i var på trustpilot og kunne så skrive min oplevelse med jer.

2. April 2020

Antwort von Poolworld

Hej Michael, Tak for din anmeldelse. Er da ked af at du har haft en dårlig oplevelse med os.
Havde lidt svært ved at finde frem til dit køb. Men det var så fordi at det ligger 4-5 år tilbage.
Kan se at dit køb er fra 2015 bundsuger og 2016 for Pure-flow filtermedie. jeg er da overrasket over at du laver en anmeldelse på det nu. Håber du kontakter os så vi kan hjælpe dig med at løse problemet.
Som du kan se på vores scorecard fra E-mærket så har kunderne normalt en god oplevelse ved at handle med os.
Poolworld.dk
Per

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De tager ikke noget retur hvis du køber…

De tager ikke noget retur hvis du køber øver nettet. De svarer ikke på utallige henvendelser hverken på mail telefon og andet. Handler aldrig der mere hverken øver nettet eller deres butik. Har sendt min pakke retur lige efter nytår og de har overhovedet ikke hentet eller sendt mine penge retur.🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬👹

29. Januar 2020

Antwort von Poolworld

Hej Inge, Du har henvendt dig per mail den 29-1 om at du har returneret en pakke i december. Vi svarer samme dag på din mail. Vi har ikke fået mail eller blevet kontaktet af dig om returnering af en pakke tidligere. Vi undersøger så sagen og det viser dig at du har returneret pakken til en pakkeshop og brugt vores hoved nummer som telefon nummer(det kan ikke modtage SMS). Så vi har ikke fået advisering fra DAO om at en pakke er sendt retur til os til en pakkeshop per SMS eller per mail.
Så vi har med andre ord ingen mulighed haft for at vide at du har returneret en pakke til os.
Vi reagerer dagen efter som du mailer os den 29. januar sidst på dagen. Kan ikke gøre det bedre end det.
Normalt tager vi ikke pakker retur til en pakkeshop men vi har gjort en udntagelse i denne sag. Pakken er afhentet i fredags og vi lukker sagen i dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great customer care, even when things doesn't work out as expected.

We bought a hot tub stove, and the purchase was handled fast and professionally.
Later on we had a quality issue with the product purchased, and Poolworld did a great job at handling the issue, ultimately issuing a full refund.
Poolworld is on the top of the list, when it comes to customer support and product knowledge, and I can highly recommend them.

30. Dezember 2019

Antwort von Poolworld

Hej Brian, tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Mvh Poolworld.dk Per

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Poolworld Per er en god Kolega og vi…

Poolworld Per er en god Kolega og vi har ved flere lejligheder hos Total-Poolservice og Total-Spaservice fået nogle af hans kunder anbefalet fra per til os, når evt en opgave krævede mere ind bare et salg af en pool fra Pers side af.

Vi takker derfor Poolworld Per og ser frem til år 2020 med masser af sol og pool dage🌴💦

Med venlige hilsener
Total-poolservice.dk
Torben Lilliedal

9. November 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super vejledning fra start til slut og…

Super vejledning fra start til slut og rigtig go service fra indehaveren. Havde et problem med en top der tabte luft og fik med det samme en besked om at de ville sende en ny uden problemer. Det er go service så de bedste anbefalinger herfra når der skal handles spa

11. Juli 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og rådgivning! Oliver is the man!

Jeg har været i dialog et par gange med Poolworld. Super god service hver eneste gang. Specielt Oliver som jeg har talt med har været helt kanon. GLS lavede muligvis en fejl, hvorefter Oliver gav et uopfordret kald og et status ift. at gensende pakken. DET er stjernegod service og fortjener denne anmeldelse!

Derudover gode produkter og priser!

28. Juni 2019

Vi har handlet i 3 år hos Poolworld.dk

Vi har handlet i 3 år hos Poolworld.dk, både i butikken og online. Vi har modtaget top rådgivning hele vejen med proaktive sælgere der har fanget fejl i vores bestilling før levering m.v. Der har være reklamation på visse vare men problemerne løst uden problemer og meget professionelt.
Supper service og en forhandler der er til at stole på.
Tak PoolWorld :-)

12. November 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde købet et pool termometer, der efter et par måneder holdt op med at virke.

Der blev sendt en ny, uden diskussion. Min mail blev besvaret på en lørdag. Super servise, tak for det.

28. Juli 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig før har vi fået sådan en dårlig…

Aldrig før har vi fået sådan en dårlig og ubehøvlet service
kan bestemt ikke anbefale at handle hos poolworld.dk på Nykøbingvej
for snart 15 år siden handlede vi vores pool hos pool World
alt var i skønneste orden, grundet slidtage ville vi gerne købe en ny klap til vores skimmer og en ny kurv, for det første ville han ikke sælge det i dele,selvom vi på nettet kunne se vi kunne købe det separat til 199.- nej han ville kun sælge det samlet til en pris af ca. 900.- da vi konfronterede ham med dette blev vi overfusede af groveste karakter og det var ejeren selv han råbte og talte meget grimt også selvom der var mange andre kunder i forretningen. så vi valgte at takke nej tak og har handlet hos en anden leverandør. kan bestemt ikke anbefales.

18. Juni 2018

Antwort von Poolworld

hej Betina, Det var din mand og ikke dig som var i butikken. Bare for at gøre det klart.
Det er korrekt at jeg ikke ville sælge skimmeklap og kurv løst da jeg forklarede at varen er udsolgt som løs. Den ligger i webshoppen men var ikke på lager og kunne ikke bestilles i shoppen. Vi har et samlet skimmer sæt til 299,00 og ikke 900 som jeg kunne bestille hjem. Din mand flippede så ud og var uforskammet. Jeg råbte fordi din mand var ubehøvlet og bad ham om at handle et andetsted, da jeg ikke finder mig i den opførsel i butikken. Andre kunder i butikken kommenterede også hans opførsel efterfølgende. Med venlig Hilsen Poolworld.dk Per Grønning

perfekt

Købt GRE pool 24000 L hurtig og uproblematisk levering, pris og kvalitet ok, nem webshop, også perfekt anden gang jeg købte tilbehør

24. August 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr