Poolworld Bewertungen 93

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Poolworld Per er en god Kolega og vi har ved flere lejligheder hos Total-Poolservice og Total-Spaservice fået nogle af hans kunder anbefalet fra per til os, når evt en opgave krævede mere ind b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De tager ikke noget retur hvis du køber øver nettet. De svarer ikke på utallige henvendelser hverken på mail telefon og andet. Handler aldrig der mere hverken øver nettet eller deres butik. Har sendt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte et brugt vildmarksbad igennem DBA og havde efterfølgende brug for en masse råd og vejledning, da vi er helt nye inden for denne verden. Vi har fået den bedste service af de to kvindel... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har handlet i 3 år hos Poolworld.dk, både i butikken og online. Vi har modtaget top rådgivning hele vejen med proaktive sælgere der har fanget fejl i vores bestilling før levering m.v. Der har væ... Mehr ansehen

1. Poolbedarf
  2. Day-Spa

Vom Unternehmen geschrieben

Poolworld.dk – din specialist i Pool, Spa, Sauna og Udeliv siden 2006 Hos Poolworld.dk hjælper vi dig med at gøre drømmen om pool, spa, vildmarksbad eller sauna til virkelighed – uanset om du handler online eller besøger vores 3.000 m² store butik og showroom i Herrestrup, Odsherred. 🔹 Mere end en webshop Vi tror på, at det bedste valg træffes med begge hænder. Derfor inviterer vi dig indenfor i vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve produkterne, før du beslutter dig. 🔹 Rådgivning i øjenhøjde Vi monterer ikke selv – men vi rådgiver ærligt og fagligt, så du får den løsning, der passer til dit behov. Har du brug for en montør, hjælper vi gerne med at henvise. 🔹 Tryghed og tillid Vi er e-mærkede og stolte af at blive vurderet højt af vores kunder. Du handler trygt, sikkert og med støtte fra et erfarent team, der er klar til at hjælpe dig hele vejen. 🔹 Personlig hjælp hele vejen Vi står klar med rådgivning, personlige tilbud og inspiration til dit næste projekt. Uanset om du drømmer om en pool i sommerhuset eller en sauna i baghaven – vi er med dig fra idé til virkelighed.

3,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde problemer med min spapumpe og…

Jeg havde problemer med min spapumpe og bestilte en ny fra Poolworld.dk
Det viste sig efterfølgende at det var min styringsboks der var problemet. Nem returnering til Poolworld og jeg kommer helt sikkert til at handle her igen.

Tak til Per Grønning for hjælpen og den gode service!

25. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er ved at lave en DIY hot-splash…

Jeg er ved at lave en DIY hot-splash pool, som skal støbes i beton med end-less effekt, hvilket er ret kompliceret samt at den skal kører på saltvand. Jeg har fået rigtig god support fra Poolworld til mit projekt - de virker både yderst profesionelle og meget ærlige i forhold til hvad de kan hjælpe med.

12. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kørte op til butikken i Gevninge

Kørte op til butikken i Gevninge. Ville købe lidt til opstart af poolen.
Spurgte en medarbejder om alka +
Han fandt hurtigt en 5kg spand men da jeg skulle betale ville han ikke sælge den da den var den sidste på lager😳
Kørte jeg lige den lange tur til butikken og så ville han ikke sælge den… sidste gang jeg køre den tur🤬🤬🤬

5. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for handlen og den gode guide i…

Tak for handlen og den gode guide i forbindelse med købet af min nye udendørs pool.
Jeg kan varmt anbefale Poolworld til alle der skal have pool og spa både for servicen, guiden igennem junglen af alle modeller og typer samt hurtig levering.

16. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og tryg oplevelse, gang på gang

Super hurtig levering
Har netop modtaget varer vi bestilte igår så vi kan lukke poolen ned for vinteren 👍🏻
Sidste år bestilte vi en ny liner til vores nedgravede pool, som ikke var standard mål. Noget nervepirrende om den nu passede. Men vi fik god info om fremgangsmåde, muligheder samt om leveringstid og til en fin pris. Og den passer perfekt 👍🏻 Vi er meget tilfredse både med web-shop og fysisk shop samt brug af kontakt via mail.
Kan varmt anbefale pool ejere at handle her 😊

11. Oktober 2023

SUPER GOD SERVICE - HELE VEJEN 😊

God kundeservice HELE VEJEN 😊
Købte for 2 år siden en udespa.
Model TOPSPA XS.
Det har været en GOD oplevelse. Hurtig levering og efterfølgende gode svar og hjælp pr. telefon.
For nylig begyndte bl.a. varmelegemet at drille, og jeg var meget spændt på hvordan man nu ville tackle reklamationer hos POOLWORLD.
Efter både telefon og e-mail korrespondance med Per, kan jeg kun erfare at hos POOLWORLD er man først tilfreds når kunden er tilfreds og tingene fungerer 😊
Jeg kan heldigvis kun sige:
SUPER GOD KUNDESERVICE HELE VEJEN! 😊
Så takket være jer, er jeg og min familie stadig den lykkelige ejer og bruger af vores TOPSPA XS.
TAK FOR DET 😊
Bedste anbefalinger herfra!
Mvh. Jørgen Villadsen, 9760 Vrå

21. Dezember 2022

Antwort von Poolworld

Tak for din anmeldelse. Vi gør vores bedste hver dag for at hjælp evores kunder og er glad for når det brinmger lykke. Mvh Poolworld.dk Per

Fantastisk service og vejledning

Vi har fået den bedste service af de to kvindelige medarbejdere derinde og har også fået en fantastisk service ifm. servicering af gasovnen og endda fået lidt ekstra service uden beregning.

Vi har nydt at det stadig er muligt at komme i en forretning hvor man virkelig føler sig velkommen og vi ser frem til vores næste besøg derude :-)

Mvh.
Danny & Mona

21. Oktober 2022

Antwort von Poolworld

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Mvh Poolworld.dk Per

Helt unik kundeservice!

Helt unik kundeservice!
Købte sidste år en vandkvalitetstester, PoolLab 1.0, hos Poolworld over nettet. Og nu et år efter går jeg i gang med at bruge den - og den virker fremragende. Der er imidlertid knyttet en app til testeren, som virker genial (man får doseringsvejledning til kemikalier i poolen), men der var en vigtig detalje, som jeg havde svært ved at gennemskue. Her var Poolworld virkelig fremragende i deres kundeservice: efter at de selv havde brugt tid på at undersøge spørgsmålet, kontaktede de grossisten, og de vendte derefter tilbage med lige netop det svar, der løste mit problem. Så meget personlig service et år efter, at man har købt et produkt og uden at tjene én krone ekstra - det er helt unikt! Tak for hjælpen!

3. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med etableringen af vores nye swimmingpool, besøgte jeg i dag Poolworld.
Jeg havde tusind spørgsmål, men blev mødt af en fantastisk forståelse og tålmodighed. I næsten 2 timer fik jeg svar på alle mine spørgsmål, jeg fik anvist alternative løsninger og gik derfra med alle de vare vi fandt frem til, som vil være velegnet til mit projekt.
Det er absolut ikke sidste gang jeg har benyttet mig af Poolworld’s ekspertise og fantastiske imødekommende service.
Steen

28. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har et opvarmet udespa som er købt…

Vi har et opvarmet udespa som er købt ved poolwold det stod i sommerhuset da vi overtog. Det og har været 4-5 gange i poolwold. Hvergang er vi gået derfra med en kvittering på køb for min 1000 kr og mere forvirret en da vi kom. Der bliver ikke lyttet til det man siger. Der starter en salgstale som går så hurtig at man taber tråden. Tror vi finder rådgivning andet sted fremadrettet. Og vi kan ikke anbefale dem

16. April 2022

Antwort von Poolworld

Beklager at du har haft den oplevelse. Vi har prøvet tage kontakte til dig per telefon den 21/4, 22/4, 25/4 og 26/4 per telefon for at afklare hvad du mangler svar på men uden held. Vi ønsker glade kunder og ønsker at hjælpe. Vi ønsker bestemt ikke at sælge produkter som du ikke har brug for. Tag kontakt til min kollega Berit hvis du har brug for hjælp så vi kan få din spa til køre som den skal. Ønsker du at returnere produkter som du har købt hos os så hører vi også gerne fra dig. Mvh Poolworld.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Holdt op med at svare på mail

Brug aldrig poolworld.dk!! skuffende service. De er stoppet med at svare på mail.. og når man ringer for at hører om hvornår min sauna bliver sendt retur, så kan de dårligt nok finde sagen og siger de ville ringe tilbage men venter stadig 🙈🤬. Det er da at pisse på sine kunder!!!

20. Januar 2022

Antwort von Poolworld

Den 20-1 kl 16:12 har du fået en email fra os ang. returnering af din sauna ovn. mvh Poolworld Per

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glimrende service og kompetent rådgivning

Per og Co. i Poolworld har været overordentlig profesionelle. Vi har købt en swimmingpool og en række tilkøb og har i den forbindelse oplevet en professionel kommunikation, god service og fine produkter. Det er et hektisk marked pt og derfor er det ekstra trygt at handle et sted, hvor der gives kompetent rådgivning, hvor der følges op på aftaler og kvalitet.

1. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr