We kwamen binnen en werden meteen welkom geheten, er werd goed met ons mee gedacht geluisterd naar onze wensen en we hadden iets in ons hoofd en werden eigenlijk verliefd op een andere bank. Omdat dez... Mehr ansehen
Standort
Standort wechselnLylantse Baan 7a, 2908 LG Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
Uw medewerker Mario heeft ons prima geholpen. Mijn dochter heeft een jaar geleden een bank gekocht, en wij wilden hetzelfde bank met een andere stoffering. Hij heeft een goed uitleg gegeven, ons serve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hele fijne ervaring gehad. 8 jaar geleden hier een bank gekocht. Nog steeds prima maar willen toch wat groters met 2 opgroeiende kinderen. Een hele leuke aanbieding gekregen voor een bank die echt in... Mehr ansehen
De verkoper werd door ons duidelijk geinforeeerd dat wij nog langs paar andere zaken gingen. Wij hadden ook duidelijk gezegd in welk type bank wij van seats and sofas geïnteresseerd waren, ok w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen. Met maar liefst 49 Megastores verspreid over Nederland, België en Duitsland is er altijd een showroom bij u in de buurt. Dankzij onze unieke Giant Take Away-formule profiteert u van een scherpe prijs én kunt u uw nieuwe bankstel, hoekbank, loungebank of fauteuil vaak direct uit voorraad meenemen. Onze collectie volgt altijd de nieuwste woontrends en is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingen en kleuren. Uw ervaring staat bij ons centraal. We horen dan ook heel graag hoe u uw aankoop en ons advies heeft ervaren. Met uw feedback kunnen wij onze service en dienstverlening continu blijven aanscherpen!
Lylantse Baan 7a, 2908 LG, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Niederlande
- 102271919
Bittet Kunden um Bewertungen
Goed geholpen door de dames

Antwort von Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Mijn ervaring bij seats and sofas is…top!!!! ( Wederom)
Mijn ervaring bij seats and sofas is wederom heel goed. Ik kom hier voor de 3de keer en vind altijd iets moois . Dame in kwestie liet me geduldig verschillende opties zien en uiteindelijk zijn we er uitgekomen. Ik weer superblij de deur uit, ik kwam voor een stoel en ga weg met een mooi bankstel. Bedankt medewerkers, bedankt meneer de manager ook voor het meedenken!

Antwort von Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Maddox is een uitstekende verkoper die…
Maddox is een uitstekende verkoper die echt met je meedenkt. De kwaliteit van de bank is geweldig: stevig, comfortabel en duidelijk van hoge klasse. Met 2 jaar garantie en een bank die een leven lang meegaat, weet je dat je een duurzame en betrouwbare keuze maakt. Absoluut een aanrader!

Vriendelijk ontvangen
Vriendelijk ontvangen, goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd.

Antwort von Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Mooie bank voor een mooie prijs!…
Ik ben tegen een mooie aanbieding tegengelopen: een mooie bank voor een hele goede prijs! Tevreden!

Heel vrolijk verwelkomd
Heel vrolijk verwelkomd. We zijn geholpen door Bilal, hij heeft ons zeer goed geholpen heel behulpzaam en alles was goed uitgelegd.

Antwort von Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Goed geholpen en duidelijke uitleg…
Goed geholpen en duidelijke uitleg gekregen

Antwort von Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Fijn personeel waar met je wordt meegedacht
Zeer prettige ervaring gehad tijdens het winkelen hier. Vriendelijk personeel dat luistert naar je wensen en fijn met je meedenkt. Komen zelf ook met creatieve ideeën voor als je even vastzit met de indeling van je huis. Aanrader! In ieder geval om even langs te gaan!

Snel geregeld

Everythig was perfect
Everythig was perfect. Maddox was nice and professional. We really recommend Seats and sofas. 👍

Antwort von Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Top service en klant vriendelijke…
Top service en klant vriendelijke personeel...maddox top verkoper

Antwort von Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Ik ben super goed geholpen
Ik ben super goed geholpen! Nog nooit zo’n goede en gezellige service gehad :D thanks!!!

Heel goed geholpen
Heel goed geholpen. Goed geluisterd naar onze wensen

Goede verkoper
Goede verkoper. Laat niet los
Zowel zijn kant om te verkopen en aan mijn wensen willen voldoen.

Vriendelijk geholpen
Vriendelijk geholpen, behulpzaam maar niet opdringerig. Uiteindelijk voor een nette prijs een bankstel aangeschaft. Nu de levering afwachten!

Goed geholpen en geadviseerd
Bij binnenkomst werd we welkom geheten en mochten we gelijk aangeven waarvoor ik kwam.Ik wilde eigenlijk twee tweezitsbanken kopen maar die waren niet op voorraad.Nadat ik had verteld dat ik ribstof erg leuk vond zagen we een grote soort u bank staan van de ribstof.Toen ik zei dat twee tweezirs wilde gaf hij ad ies om het launsch gedeelte en het tweezits gedeelte te nemen.Helaas was hij niet in Capelle op voorraad maar wel in hazerswoude.Dus gaan we deze daar ophalen.Ik ben goed geadviseerd en geniet straks al snel van mijn nieuwe bank.

uitstekend geholpen!
Roy heeft ons uitstekend geholpen!, goed geholpen met het keuze maken van onze bank hij was heel begripvol en geduldig.
top service!

Hicham fantastisch geholpen!
Hicham fantastisch geholpen!
Een aanrader voor iedereen die een nieuwe bank wil hebben. Je voelt je bij deze man begrepen en weet precies wat je wil hebben! Echt top verkoper!

Antwort von Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.