Santander Consumer Finance - Nederland Bewertungen 1.040

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Omdat de rente prima is wilde ik een spaarrekening openen. Online vul je van alles in en wordt je ID vastgesteld via een video identificatie systeem. Dit werkt dus voor geen meter, ik heb het letterli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn vriendelijk, maar vooral professioneel geholpen door de heer Joey Hoving of zijn vervangster A Ghoudan. Zeer behulpzaam bij hoe we documenten moesten aanleveren als we er niet uitkwamen. Top.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via satander een lening aangevraagd en Ben daarbij uitstekend geholpen door sales agent Tayfun...hij gaf mij oprecht een hele goede en snelle service. Hij is ook altijd bereikbaar zowel telefonish als... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de geweldige hulp die J. Hoving bij Santander mij heeft geboden. Vanaf het begin was hij ontzettend vriendelijk en toegankelijk. Hij nam de tijd om naar... Mehr ansehen

1. Finanzinstitut
  2. Autofinanzierung und -kreditunternehmen

Über Santander Consumer Finance - Nederland

Vom Unternehmen geschrieben

Wij helpen u graag met verantwoorde voertuigfinancieringen. U kunt bij ons niet direct een financiering voor een auto, motor, camper of caravan aanvragen maar wel bij een van de vele bij ons aangesloten partners.

Wij verstrekken de financieringen voor o.a. Kia Finance, Volvo Car Finance, Mazda Finance, Tesla maar ook vele merkloze dealers.

Wij zijn gevestigd in Nederland. U kunt bij ons geen spaarrekening openen. Plaats reviews over Santander Consumer Bank of over onze vestigingen in België en de UK, bij de betreffende profielen op Trustpilot zodat zij u kunnen helpen. Dank u wel!

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

1040 Bewertungen

1 Stern

Hat 82 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Niet mee in zee gaan.

1. April 2025

Beste Rico,

Kun je aangeven waarom je deze beoordeling achterlaat zodat we kunnen kijken of we een oplossing voor je kunnen vinden?

Snel en grondig

Snel, grondig en prettig persoon

26. März 2025

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland

Bedankt voor uw 5 sterren! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de snelheid, grondigheid en vriendelijkheid van onze medewerker.

Quick and easy to apply

Quick and easy to apply. I was contacted the same day I applied and the following day I receive the money on my account.
Customer service was friendly and very informative.

27. März 2025

Dear Joicy,
Thanks for your 5 stars. Happy we could be of assistance to you!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This bank only takes advantage of…

This bank only takes advantage of people, using there personal data ,and never approved a loan.
If you dont want a lot of trouble go to a different bank,it schould be banned from the nederlands!

13. Februar 2025

Dear Zenoka,

We are very sorry that your loan application is declined. That does not mean however that we take advantage of your personal data. We need your data to see if you can afford to pay back the loan. If not, you are declined in your own best interest. Otherwise you'll be in a debt which is not responsible for your income.

Loan by Santander

It's my first time when I am trying to get a loan and Santander is very helpful. The best thing about this is that I get a call and speak with a person and explain situation, not like others companies that are just checking you dates and BKR after refusing. I am definitely recommend to apply for an loan with Santander. Best regards

24. März 2025

Dear Petru,

Thanks for your 5 star review and we are so glad that you value the fact that we have personal contact with our customers so highly. It's not every day that you apply for a loan so it makes sense that we get in touch with you. In fact, personal contact is one of our key values.

Thanks for the recommendation.
Have a nice day!

Klant vriendelijkheid

Zeer goede ervaring omdat er word geluisterd en netjes afgehandeld. Erg blij met Santander.

21. März 2025

Beste Yolanda,

Enorm bedankt voor de 5 sterren. We vinden het erg belangrijk dat u goed wordt geholpen met uw leenaanvraag. En een goede hulp start altijd met luisteren naar uw wensen en behoeften. Fijn om te lezen dat we hierin zijn geslaagd.

Fijne dag nog!

zeer goede en snelle communicatie

zeer goede en snelle communicatie
heel leuk gesprek

21. März 2025

Beste Arek Szumski,

Enorm bedankt voor de goede beoordeling en uw 5 sterren. Wij waarderen het zeer dat u deze moeite hebt genomen. Fijn dat wij u goed hebben kunnen helpen en dat u dit zo waardeert.

Fijne dag nog.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en Betrouwbare Lening met Uitstekende Service!

Mijn ervaring met de leningaanvraag was uitstekend. Het proces verliep snel en zonder gedoe, waardoor ik binnen korte tijd over het benodigde bedrag beschikte. Het team was niet alleen betrouwbaar, maar ook uiterst behulpzaam bij al mijn vragen. De communicatie was duidelijk en transparant, wat veel vertrouwen gaf. Ik kan deze service dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een snelle en betrouwbare lening!

17. März 2025

Beste SK,

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en de zeer goede beoordeling van 5 sterren. We vinden het erg belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over het afsluiten van een lening, dit is tenslotte niet iets dat u iedere dag doet. Dank u wel voor de aanbeveling.

Top service van mevrouw Kammerman

Zeer goed door mevrouw Kammerman geholpen. Goede communicatie en snel handelen. Helemaal top!

18. März 2025

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland

Beste Roel, dank voor de 5 sterren. Persoonlijk contact en helderheid in communicatie vinden wij erg belangrijk bij Santander en het is goed om te lezen dat dit zo goed wordt gewaardeerd.

Gesproken met Amber Ghoudan

Gesproken met Amber Ghoudan, een hele vriendelijke dame die alles goed uitlegt en meedenkt.
En de gehele afhandeling was binnen een aantal dagen al geregeld, echt TOP

18. März 2025

Beste Albert,

wij vinden het top dat je de moeite hebt gedaan om deze uitstekende review te schrijven. Dank voor je 5 sterren. Ik geef jouw complimenten zeker door aan Amber.

Best Company and Best Agent

I worked with best agent , he always helped me with proces

12. März 2025

Dear Haldun,

Thanks for your 5 stars... very happy that we were able to help you quick and good.

Top service

Wij werden zeer goed en professioneel geholpen tijdens onze leningaanvraag. Wij zijn zeer zeer tevreden over de dienstverlening!

12. März 2025

Beste Charles,

Hartelijk dank voor je goede review! We zijn blij met deze 5 sterren voor onze dienstverlening aangezien we dit hoog in het vaandel hebben staan bij Santander.

Proactieve service

Proactieve service. Goede opvolging van Amber. 👏👏

10. März 2025

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland

Hi Henk! Dank voor je 5 sterren. Ik geef jouw compliment zeker door aan Amber. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, je sluit immers niet iedere dag een lening af ;-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Customer friendly support and service

Easy process to apply online. Lady officer who helped me on my case, was so helpful and supportive with regard to explaining and processing the information. Ice on cake - everything digital, no paper work or signing the papers.

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland

Thanks Satish for your 5 star review. It means a lot to us that you gave us this great review for our service and personal contact since this is certainly what we strive for!

Aanvraag ging makkelijk

Aanvraag ging makkelijk, en eenmaal aangevraagd werd ik persoonlijk super begeleid door Tayfun, Tayfun was meedenkend en heeft mij goed geholpen met de vragen die ik had, en alles was snel geregeld!

Beste Yunus,

Dank voor jouw 5 sterren! Persoonlijk contact is erg belangrijk in een aanvraagproces voor een lening en het is goed om te lezen dat Tayfun hiermee behulpzaam is geweest en je snel heeft kunnen helpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze ervaring is zeer goed met…

Onze ervaring is zeer goed met Santander. Wij zijn erg goed geholpen en het was super snel geregeld met dank aan Jadty Schild.

5. März 2025

Beste Patricia,

Dankjewel voor de 5 sterren! Een vlotte afhandeling is meestal cruciaal als je een lening aanvraagt en het is goed om te lezen dat mijn collega Jadty hierbij zo goed behulpzaam is geweest. Ik geef jouw complimenten zeker door.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk,zakelijk to the point en…

Vriendelijk,zakelijk, to the point en snel. Met in het bijzonder dank aan mevrouw Amber. Een voormij ideale BANK!

Beste Herman,

Dank voor de complimenten aan ons en aan Amber in bijzonder. Persoonlijk contact is erg belangrijk bij het afsluiten van een lening, dit is immers niet iets wat je dagelijks doet. Fijn dat ook jij dit zo goed waardeert.

Thank you

The professional, kind and attentive assistance of Amber was crucial for a structured and clear process for the application. I would like to give her a compliment.
Thank you.

5. März 2025

Dear PV,

I'm sure that Amber really appreciates this compliment. You can be sure I'll let her know.
Thanks for your 5 star review. A clear process and personal contact are very important for us. Good to read that this is also what is highly valued.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel reageren goede afhandeling van mevrouw d. Kammerman

Snel en goed geholpen door mevrouw D.
Kammerman, alles was geregeld binnen 4 dagen.

3. März 2025

Beste Pete,

Goed om te lezen dat je zo snel en kundig geholpen bent met je leenaanvraag door mijn collega Duchenka.
Een vlotte afhandeling van leenaanvragen vinden we erg belangrijk maar we vinden het nog belangrijker dat je goed geïnformeerd en geholpen bent.
Bedankt voor je 5 sterren!

Slecht afhandelen registratie

Nu al 2 keer de complete registratie doorlopen, maar nog steeds geen toegang, na 2 weken nog niks. En ik ben niet de enige. Slecht.

28. Februar 2025

Beste Eric,

Wat vervelend dat het niet gelukt is om een rekening te openen bij Santander Consumer Bank. Helaas kunnen wij je daarmee niet helpen want je hebt jouw beoordeling achtergelaten bij Santander Consumer Finance. Ik begrijp de verwarring maar wij bieden geen spaarproducten, enkel financieringen.

Wellicht kun je onze collega's bij Santander Consumer Bank nog eens benaderen?

Santander Consumer Finance

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr