Twee weken geleden sample besteld en betaald na een week een mail gestuurd en werden gelijk de volgende dag opgestuurd. Nooit gekregen en geld weg . Ze reageren nergens meer op
Ik was op Google aan het zoeken naar wand panelen voor mijn wc. Ik kwam bij purepanelen terecht en ben toen langs gegaan om te kijken of het wat was. Mijn vrouw en ik wisten gelijk wat we wilde. Een g... Mehr ansehen
In de winkel zeer vriendelijk geholpen. Bestelling geplaatst, deze werd dag later keurig geleverd door vriendelijke vent. Tijdens gebruik is door eigen domme fout één plaat gebroken. Op zaterdag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op basis van een aantal negatieve reviews vond ik het een beetje een gok om hier te bestellen en besloot ik dus in ieder geval pas te betalen bij aflevering. Maar ik kan niets anders dan zeggen d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat 35 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte communicatie
Eerst lang gewacht op de samples die pas na een telefoontje en een mailtje daarna werden opgestuurd. Op de €6,-verzendkosten betaald terwijl het bedrijf er een brievenbuspakketje voor €4,25 van maakt, terwijl het niet door de brievenbus past🤦🏻♀️. Vervolgens de wandpanelen besteld. Krijgen we de verkeerde geleverd. Meteen het bedrijf gebeld, verzoek gekregen om een mail te sturen. Dit meteen gedaan. Nu 5 dagen later nog geen reactie op mijn e-mail en ook telefonisch niet bereikbaar. Uiteindelijk de voicemail ingesproken. Ik wacht nog op een reactie...

Antwort von Purepanelen
Ik heb 3 dagen geleden een besteling…
Ik heb 3 dagen geleden een besteling geplaatst en binnen 3dagen had ik mij bestelling optijd binnen heb Wandpalenen besteld en ben er super tevreden over. Ook tevreden over de leverings tijd heb ze gesproken op Whatsap en kreeg gewoon antwoord op mijn vraag ze zijde dat het vrijdagavond binnen zou komen en dat was ook zo ben echt super tevreden over hoe ze met je omgaan en vriendelijk personeel nog

Antwort von Purepanelen
Panelen niet gehad en slechte communicatie
De panelen zouden in de week van 9 juni bezorgd worden. We kregen geen update voor een concretere bezorgdatum, zelfs niet nadat ik ze had geappt. Gewoon geen reactie..
Vervolgens krijgt mijn vriend te horen (nadat hij ook meermaals erachteraan is gegaan) dat het die week erop bezorgd wordt.
We hebben die hele week gewacht op de panelen of een update voor een concretere datum, kregen we niet. Dus hebben we de bestelling telefonisch geannuleerd. Waarna we een appje kregen dat ze een negatieve review van mijn partner niet op prijs stellen, nogal een onprofessionele manier van werken dit
Ik heb zelf ook nooit reactie gekregen via whatsapp
Top bedrijf
Top bedrijf, snel geleverd en hele aardige eigenaar!
Afrader – slechte kwaliteit, slechte bezorging, zonde van het geld
Ik heb het paneel online besteld en het werd binnen een paar dagen geleverd. Helaas was de bezorging erg slordig. De chauffeur belde wel toen hij aankwam, maar vertelde dat ze het niet naar boven brengen. Ik moest dus zelf naar beneden komen. Alleen toen ik beneden was, was hij al weg. Hij had de panelen onder de flat achtergelaten en reed direct weg zonder even te wachten. Toen ik hem probeerde te bellen, werd er niet meer opgenomen. In die tijd had het gewoon gestolen kunnen worden.
De bezorgdatum werd ook nergens gecommuniceerd. Ik kwam er pas achter doordat ik zelf heb gebeld. Een simpele e-mail hierover had veel verwarring kunnen voorkomen.
Wat betreft de kwaliteit: ik had van tevoren telefonisch gevraagd of het geruild kon worden als ik niet tevreden was. Mij werd verteld van wel. Helaas was er een misverstand met de timmerman, waardoor het paneel al gemonteerd was voordat ik het zelf kon beoordelen.
En dat is jammer, want het product is écht een grote afrader. De kwaliteit is ontzettend slecht. Ik kan mijn hand tussen het houten deel en de zwarte mat steken – zo los zit het. De timmerman had ook moeite met de montage vanwege het slechte materiaal.
Eerlijk gezegd vind ik dat dit paneel misschien €20 waard is, maar zeker niet wat ik ervoor heb betaald. Als het mijn eigen winkel was, had ik dit product uit het assortiment gehaald – maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening.
Ik heb er enorm veel spijt van. Misschien wel mijn slechtste aankoop van de afgelopen 10 jaar. Ik overweeg serieus om het weer van de muur te laten halen, ondanks de extra kosten, omdat ik er gewoon niet blij van word.
Ik had de Akupanelen Classic versie besteld.
Koop dit product alsjeblieft niet.
Ik heb 2 panelen laten bezorgen in…
Ik heb 2 panelen laten bezorgen in Limburg.
Bezorging was zeer netjes en werd zelfs op de aangewezen plek binnen neergezet.
Dit bedrijf verdiend 5 sterren.
Kwaliteit en service en het op de hoogte houden van de bezorging was zeer vlekkeloos verlopen!
Goede uitleg in de showroom
Goede uitleg in de showroom
Redelijk snel geleverd.
Gisteren gemonteerd en zeer tevreden, zie foto's
Goede service en kwaliteit
Veel aanbod van kwalitatief goede spullen. En heel goed, deskundig en vriendelijk advies!
Supergoed geholpen in de showroom
Supergoed geholpen in de showroom, mooie platen gekocht en hele goede service!! zeker aan aanrader
bestel vooral niet hier
Waardeloze klantenservice die niet tot niet voldoende communiceert met haar klanten. En anders niet op tijd.
Alsof ik contact heb met een klein kind. Heb meerdere keren gebeld, maar er wordt standaard niet opgenomen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.